seo-assets

Hummel til børn

Hummel er et brand, der siden 1923 har leveret sportstøj til diverse hold og klubber rundt om i verden. Men også privatpersoner er vilde med hummel. Det hele begyndte med en produktion af fodboldstøvler, og herefter blev en hel tøjkollektion lanceret. Et samarbejde med en tysk fodboldklub blev startskuddet på den store succes, og da Danmark med hummel som sponsor vandt EM i 1992, spredte populariteten sig til store dele af verden. Få år senere blev den danske Christian Stadil budt velkommen i firmaet, og herfra tog hummel en ny drejning, hvilket viste sig at være en rigtig god ide. I dag bliver hummel nemlig solgt i uendeligt mange lande, og her i Danmark finder du det repræsenteret i stort set alle sportsbutikker på landsplan. De tilbyder smart og funktionelt træningstøj til mænd, kvinder og børn, så kig blot nærmere i udvalget her på siden.

Lækkert design og super kvalitet

Hos INTERSPORT kan du finde billigt hummel børnetøj i mange forskellige farver og modeller. Er du på udkig efter tøj, dit barn kan bruge til idræt i skolen, til håndbold i fritiden eller måske endda noget badetøj til tiden i svømmehallen, så er du altså landet det rette sted. Her finder du en kæmpe kollektion af børnetøj fra hummel og ofte på tilbud til billige penge. Udforsker du udvalget, finder du både hummel bukser, t-shirts og trøjer til piger og drenge. Trænger din pige til et par nye gymnastikbukser, så tjek hummels forskellige leggings ud. En bred elastik i taljen sikrer en god og komfortabel pasform til dit barn, og de flotte farver er næsten ikke til at stå for. Har du derimod en sej dreng, som gerne vil være fysisk aktiv med god stil, så kan det være, at en lækker trøje herfra vil være et hit. Men ud over disse fine produkter, så kan du fra hummel også finde en masse børnesko, der egner sig godt til både hverdagsbrug og til sportslige sammenhænge.

Overrask dit barn med nyt fra hummel

Uanset hvad du leder efter til dit barn fra hummel, så vil du finde et stort og varieret udvalg hos INTERSPORT. Hummel er til dig, der hverken vil gå på kompromis med design eller kvalitet, når du shopper nyt til dit barn. Køb det her på siden, eller besøg en af vores mange fysiske butikker på landsplan. Men lige meget om du vælger at handle det ene eller det andet sted, så er du garanteret god service og professionel vejledning. Men glem ikke at melde dig ind i vores Club INTERSPORT, hvor du får nyheder om tilbud og rabatter samt optjener bonus, hver gang du handler. Udvælg dine hummel-favoritter i dag og overrask dit barn med nyt smart tøj eller udstyr. Vi ser frem til at modtage din ordre.