seo-assets

Sandaler & badesandaler til børn

Når det er sommer og temperaturen stiger, hopper mange i et par sandaler i stedet for almindelige lukkede sko. Dette gælder også børn. Sandalerne er med til at holde os afkølede og samtidig er de behagelige at have på. Derfor vil dit barn med stor sandsynlighed også gerne have et par. Sandaler er nemme og hurtige at tage på, så derfor er de også perfekte til børn, der om sommeren leger både inde og ude, og tingene ikke kan gå hurtigt nok. Ud over at blive brugt som hverdagssko og når familien skal på udflugt, så er sandaler også oplagte at have med til stranden. Her er de næsten uundværlige, hvis sandet er varmt, eller sandbunden er fuld af små skarpe sten. I kombination med et par shorts og en åndbar t-shirts, er sommerlooket klargjort. Kort sagt, så er sandaler det perfekte fodtøj til børn om sommeren, og heldigvis kan du finde et stort udvalg lige her på siden.

Stort udvalg af børnesandaler

Hos INTERSPORT har vi et stort og bredt udvalg af sandaler til børn. Vi har både til drenge og piger og i mange forskellige størrelser og farver. Hos INTERSPORT fører vi nogle af de mest anerkendte mærker på markedet, da vi ved, at vi kan stå inde for den kvalitet, der bliver leveret. Samtidig tilbyder disse mærker en masse fede designs, så dit barn kan få lige det par, som han eller hun ønsker sig. Tag derfor dit barn med på opdagelse i vores store udvalg og find frem til jeres favorit sammen. Når I har fundet det helt perfekte par, så kan I enten lægge det i kurven, eller prøve sandalerne i en af vores mange butikker landet over. Det er vigtigt at alle børn finder netop den type sandal som passer til dit barns fødder. Derfor har vi et spændende udvalg af brands repræsenteret. Find hele udvalget af billige sandaler til børn fra H2O, Havaianas, Hummel, Quiksilver og andre populære mærker. Det handler om dine børn og deres fødder. Du kan altid gå ned i din lokale INTERSPORT butik og prøve sandalerne inden i beslutter jer. Her står vores dygtige personale klar til at rådgive jer, så dit barn får det helt rigtige par og bliver godt gående til sommer. Hvis I vælger at bestille sandalerne online, så får I dem leveret til nærmeste Posthus eller GLS Pakkeshop kvit og frit. Så kan I prøve sandalerne hjemme i vante omgivelser. Uanset om I har købt sandalerne online eller i en fysisk butik, så kan I altid bytte sandalerne lokalt i en af vores butikker. Hos INTERSPORT vil vi gøre det nemt og rart for vores kunder at handle hos os – både i vores butikker og online.

Find de nyeste sandaler til børn online

Det er en hemmelighed at sandaler er praktiske og smarte. Selv de helt små kan finde størrelser som passer hos INTERSPORT. Find de børnesandaler som giver den rette komfort og giver en god oplevelse ved aktivitet. Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også online. Vores kundeservice er derfor i top. Hvis du skulle have spørgsmål angående vores sandaler til børn, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Du kan finde yderligere oplysninger om vores kundeservice lige her. Husk at du altid kan bytte dine sandaler lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille et par nye børnesandaler hjem, så du kan prøve dem i vante og rolige omgivelser, inden du beslutter dig. Vi er dog sikre på, at dit barn vil elske dem!

Udendørs sandaler til børn

At have det rette fodtøj i alt slags vejr kan være svært at vurderer. Det danske vejr har det med at skifte ofte. Det ene øjeblik kan solen skinne, hvor det i næste øjeblik kan regne. Vejret er ikke nem at blive klog på. Det vil vi hos INTERSPORT heller ikke. Sandaler er noget af det rareste fodtøj at rende rundt i. Der er plads til børnenes fødder, de får rigeligt med luft og så er de komme at komme i og uden af. Når det kommer til børn er de vilde med fodtøj der er nemt at komme i. Der er mange forældre som ikke er klar over at trekkingsandaler tilbyder en helt anden pasform end sneakers og almindelig fodtøj. Forestil dig om sommeren hvor dit barn suser rundt og leger. At kunne hurtigt komme af og i skoene og få den nødvendige luft, gør det bare meget sjovere at lege som barn. Trekkingsandaler er med til at gøre leg og ophold i naturen til en fornøjelse. Det smarte og praktiske fodtøj giver en forbedret undersål med et stærkt vejgreb samt justeringsmulighed i forfoden og ved hælkappen. Ens børn kan nemt og hurtigt blive eventyrsklar og samtidig få en fantastisk komfort og støtte på det ujævne underlag.

Stort udvalg af trekking børnesandaler

Der findes rigtig mange forskellige outdoor trekking sandaler til børn. Markedet er fyldt med forskellige former for sandaler. Nogle har fokus på komfort, hvor andre er lavet for designet skyld. Der er også sandaler med ekstra støtte og tæthed om fødderne. Mange af de sandaler vi har til børn har alle funktioner indarbejdet i selve designet. Det betyder at du får et par hundrede kroner kan købe sandaler billigt og praktisk til dine børn. En bestseller blandt børn er McKINLEY Reece sandalen. Der er både modeller til drenge og piger på shoppen. Derimod vil vi præsenterer et spændende udvalg af fodtøj til det varmere vejr. Hvis vejret tillader det og fødderne savner luft, er sandaler og trekkingsko til børn og unge et godt valg. Der er mange børn der foretrækker at rende rundt i sandaler, fordi de er så lette at komme i og ud af igen. Det er næsten som at have klipklapper på, blot med bedre stødabsorbering og komfort. Hvis du leder efter de bedste sandaler på markedet til børn finder du det hos INTERSPORT. Vi har længe arbejdet sammen med brands som har testet hvad som fungerer af sandaler for børn. Du finder mærker som Bundgaard, Hummel og McKINLEY til børn. Vi har mange størrelser på lager fra 22 til 38, så I kan finde størrelser fra 2 år til 14 år.

Find de bedste børnesandaler her

Hos INTERSPORT finder du sandaler til ophold udenfor i naturen. Trekking sandaler har ekstra støtte og flere justeringsmuligheder end almindelige sandaler. Køber du sandaler tilbyder vi mulighed for gratis forsendelse. Vi tilbyder altid en hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Skulle sandalerne byttes til et nummer større eller anden model, tilbyder vi 30 dages byttegaranti. Du har også altid 14 dages fuldreturret.