seo-assets

Vinterstøvler til børn

Det er ganske essentielt, at dit barn har det helt rette sæt fodtøj, når der skal klatres i træer ellers leges i haven. Når man er et barn, bør man ikke bekymre sig om, hvordan vejret er – man skal bare have et par gode outdoor sko, som vil kunne passe vil alt slags vejr, hvad end det regner, sner, eller blæser. Vejret må derfor aldrig være en undskyldning for, at man ikke kan komme ud at lege med sine kammerater. Så længe man har det rigtige fodtøj, der både er åndbart og slidstærkt, er der ingen grænser for, hvad man kan give sig til af udendørsleg. 

Billige vinterstøvler

En vinterstøvler er lige så vigtig som flyverdragten, som handskerne, som huen, som overgangstrøjen når det kommer til at have den bedste varme isolerende pasform til dit barn. Næsten alle vores vinterstøvler har TEX-membraner, også kendt som GORE-tex som er et vind og vandafvisende materiale som sikrer at sne og vand bliver afvist. Der er garanti for at de vinterstøvler du køber hos INTERSPORT alle lever op til en vis kvalitet. Vi anbefaler at når du som forældre kigger efter vinterstøvler at du tager højde for en god vokseplads. En god tommelfingerregel er at købe ca 1.5-2 cm for store støvler, så der er mulighed for at have dem til næste sæson også. Hvis dit barn har en fodlængde på 15cm, skal du købe vinterstøvler som er 16.5-17cm. Det betyder også at første sæson vil en tyk sok passe som erstatning for de manglende cm, men på det lange sigt vil dit barn kunne vokse i vinterstøvlerne. Vær også særlig opmærksom på at der skal være god plads til tæerne så de kan bevæge sig – Det giver ligeledes en bedre varmeisolering.

Her hos INTERSPORT tilbyder vi et bredt og spændende sortiment af forskellige børnesko og støvler af høj kvalitet til både piger og dreng. Her finder du sko fra populære og anerkendte mærker som Hummel, Mckinley, Puma, Timberland og Treksta, og de fås i alverdens størrelser, så du med garanti vil kunne finde lige de sko eller støvler, der passer til dit barn. 

Stort udvalg af vinterstøvler

Hos INTERSPORT kan du finde børnesko til enhver anledning. Er du eksempelvis på udkig efter et par solide og gode vinterstøvler til dit barn, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder slidstærke vinterstøvler af høj kvalitet, så dit barn vil kunne lege og have det sjovt uden for i sneen i timevis uden at få våde fødder. Vi har også fritidsstøvler, som er nemme og hurtige at tage af og på, og som er super lækre og bløde. Derfor vil dit barn nyde at have dem på. Endelig tilbyder vi også smarte og moderigtige sko til både piger og drenge, som har et mere sporty look, og som er velegnede til de børn, der ikke ønsker at gå i støvler.

Grundet vores brede sortiment af forskellige sko og støvler vil du altid kunne finde lige det par, du søger til dit barn. Det er desuden nemt og overskueligt at danne sig et overblik over vores udvalg her på siden, da man kan sortere efter både farve, mærke, pris, størrelse, kategori og køn. Undgå de uendeligt lange køer, der ofte er hos skoforretninger, og køb dit barns nye par sko her hos INTERSPORT. Vi tilbyder altid kvalitetsprodukter til lave priser. 

Find de nyeste vinterstøvler online

Få fingrene i et par lækre og solide støvler eller sko til dit barn her på INTERSPORT. Såfremt det skulle ske, at du får købt en forkert størrelse, er det ikke noget problem, da vi altid tilbyder 14 dages fortrydelsesret. Du kan også vælge blot at tage skoene med ned til din nærmeste INTERSPORT butik og få dem byttet til den rigtige størrelse. Hos INTERSPORT handler du altid nemt, hurtigt og sikkert – og husk desuden, at vi altid giver fri fragt, når du bestiller produkter ved os. Har du spørgsmål til vores sortiment eller handelsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 27 32 73. Her sidder vores kundeservice klar til at besvare alle dine spørgsmål. Kundeservise sidder altid klar til at modtag dit opkald mellem kl. 9-17 i hverdagene