seo-assets

Vinterjakker til børn

Hvis ikke den vigtigste påklædning når dit barn skal ud i det fri til efteråret og vinter perioden, er jakken. Det er den beklædning som sikrer at dit barn ikke fryser eller bliver sig ubekvemt. En rigtig outdoor jakke er essentiel at have til dine børn da en sommerjakke som regel ikke er nok. Vejret er skiftet og det er ikke længere nok at sende dine børn ud at lege med en sommerjakke. Temperaturen kan nærme sig frysepunktet og en sommerjakke er ikke designet til at kunne klare de hårde vindstyrker længere. Du skal ud og anskaffe dig en efterårs jakke, en regnjakke eller en vinterjakke til din dreng eller pige. Generelt for vores udvalg på mere end 70 typer outdoor jakker er at kvaliteten er høj og der er garanti for at dit barn kan mærke forskel og føle sig komfortabel udendørs. Udendørs jakkerne hos INTERSPORT er et udvalg mellem børn og unge, piger og drenge, og hvor jakkens design og udsmykning kan variere i forhold til kønnet. Generelt er dog at alle udendørs jakker er designet i et vindafvisende materiale med god varmeisolering. Hvis dit barn er meget aktiv, kræver det en udendørs jakke med god bevægelighed. Hvis dit barn derimod ikke bryder sig om udendørs vejret, kræver det en bedre isoleret efterårs jakke da din pige eller dreng ikke vil genere meget energi og varme til sig selv. En god ide for at finde den udendørs jakke til dit barn, er at prøve jakkerne, og finde ud af om dit barn kan være i det, og eventuelt have en overgangstrøje , sweatshirt eller mindre fleece trøje indenunder. Vores modeller er både korte og lange og er tilpasset og prøvet af børn, for den perfekte pasform og komfort. Ofte er vores McKINLEY brand det mest eftertragtede outdoor mærke vi tilbyder til børn, da vi har set og hørt at børnene elsker det. Kigger du også på andre outdoor brands med fokus på jakker til dine børn, så har vi også store brands som Helly Hansen, Hummel, Tenson og CMP

Stort udvalg af jakker til børn

Leger dit barn ofte udenfor, så ved du også som forældre hvor vigtigt det er at han eller hun er varme isoleret og ikke føler sig ubekvemt. Det kan skyldes at pasformen sidder for stramt eller løst og det begrænser den ønskede bevægelighed. Det kan også skyldes at jakken ikke er vindafvisende nok, og dit barn fryser, og det ønsker vi ikke hos INTERSPORT. Det er derfor vi kan tilbyde høj kvalitet og funktionalitet på vores efterårs jakker som er nøje udvalgt til at begå sig til efteråret hos børn og unge. Udvalget er meget varierende, fordi vi ved børn leger og går på mange forskellige måder, så der er noget til alle slags børn. Efterårs jakkerne har alle gennemgående lynlås med store sidelommer, så de kan have mobil og nøgler med sig på farten, så du altid kan komme i kontakt med dem. Efterårsjakkerne er enten designet i et softshell materiale som er vandafvisende eller dunjakke materiale for øget varmeisolering. Vi har også en kombination af begge funktioner. En ting er sikkert. Dit barn er i gode hænder med vores efterårsjakker når det kommer til at lege udenfor. 

Varme vinterjakker til børn

Hvis der er noget som børn elsker, så er det sne og at komme ud og hoppe rundt i sneen. Men som forældre er du nok lidt mere bekymret end de er, fordi du ved at når det sner, så er temperaturen også kold og vinden ligeledes. Du vil ikke sende dit barn ud i sneen uden at vide om din dreng eller pige er isoleret nok til at kunne være udenfor i længere tid. At slippe bekymringerne kan være svært, men en genstand som vil hjælpe er en varmeisoleret vinterjakke. Ofte kan en vinterjakke være med til at gøre de kolde tider, lidt sjovere og kombinationen af at lege, det kolde vejr og have en varm pasform, kan være med til at balancere temperaturen så dit barn aldrig overopheder. Vores jakker er forskellige på design, funktioner og pasform, og dit køb skal afhænge af dit barns udfordringer til vejret. Skal det være en jakke med høj isolering, skal du have fat i en dunjakke. Er det derimod en vinterjakke som er regntæt, skal du have fat i en softshell vinterjakke. Det er uden tvivl et godt sted at starte med at kigge på vinterjakker til børn hos INTERSPORT fordi vi tilbyder et varieret og spændende udvalg af fra store outdoor brands som Helly Hansen, Hummel, Tenson og CMP. 

Find de bedste vinter børnejakker online

Har i lavet planer for vinterferien eller sommerferien, hvor skiferie er formålet, eller venter i blot på at det danske vejr måske lover sne i år, så ved du som far eller mor også at en skijakke er et must-have. Specielt på en skiferie er det vigtigt med en slidstærk kvalitets jakke med god bevægelsesfrihed, men vigtigst af alt med snefang så dit barn ikke får sne indunder tøjet som smelter. Faktisk er vores udvalg af skijakker fra vores eget udendørs brand, McKINLEY og igen i går er vi stolte af de skijakker vi tilbyder til dine børn. Der er tænkt på kvalitet, på komfort, på funktionalitet når dit barn står på ski. Ikke blot er der styr på skijakkerne, der er også styr på skibukser, huer, handsker og flyverdragter hvis det virkelig er de små børn vi snakker om. Som forældre kan du være sikker på at de skijakker som er hos INTERSPORT lever op til forudsætningen om at have god varmeisolering, have god pasform, har sidelommer, vind og vandafvisende materiale og et åndbart resultat.