seo-assets

Skibukser til børn

En af de vigtigste beklædningsdele når man skal på skiferie er skibukser. Bukserne er vind- og vandafvisende og designet med seler så de ikke falder af når man leger i sneen. Skibukser er designet til at holde sne og vand ude. Det betyder man som forældre ikke skal bekymre sig om sine børn får sne indunder tøjet. Bukserne er praktiske med mulighed for justering både ved anklerne og i taljen. Der er plads til bevægelse samtidig med beskyttelse. Når først selerne bliver spændt ind, mærker ens børn hurtigt glæden ved at lege i sneen uden bekymringer. Mange af de skibukser vi tilbyder på shoppen, bliver designet med et vandsøjletryk på minimum 5000 mm og en åndbarhed på 3000 gr/24h som kan klare snevejret. Vi tilbyder også skibukser til børn med højere vandsøjletryk og åndbarhed til de ekstreme temperaturer. Alle skibukser vi tilbyder er med snefang som holder sne og vand ude af bukserne. Vores udvalg dækker over nogle af de største outdoorbrands på markedet som McKINLEY, Etirel samt Quiksilver.

Stort udvalg af skibukser til børn

For børn handler skibukser om komfort og bevægelsesfrihed. Skibukser er designet til at være fleksible men tætsiddende så alt sne og kulde holdes ude. Med seler på skuldrene og justerings muligheder ved anklen, kommer skibukserne til at sidde godt og ikke falde af når børnene leger i sneen. Vi har mange størrelser tilgængelig helt ned fra 92 og op til 176 i mange farver. Vores udvalg dækker over klassiske farver som sort, gul, blå, grøn og multifarvet. Find de skibukser som passer til dit barns ønske om bevægelighed og varme. Der findes intet værre end at komme på skiferie og finde ud af ens skibukser ikke passer i størrelse. Det er vigtigt at man ikke går på kompromis med skibukser, da kulden kan være farlig for vores børn. Så længe du handler hos INTERSPORT, kan vi stå indefor alle vores skibukser lever op til de mest almindelige krav. Hvis du også sikrer dig med et par skihandsker, hue samt et par vinterstøvler, er dit barn godt dækket ind.

Find de nyeste børne skibukser til børn online

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af skibukser til børn. Vores udvalg af skibukser består af store mærker som McKINLEY og Etirel som gang på gang viser deres kvalitet. Alle de skibukser vi tilbyder er med seler og snefang som holder sneen ude og komforten på toppen. Som forældre kan du være sikker på at skibukserne forbliver oppe og leverer en fantastisk komfort. Bestiller du skibukser online, tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi tilbyder ligeledes 30 dages bytteret.