seo-assets

Når vejret tillader det er shorts et rigtig godt alternativ til bukser og tights. Shorts giver bedre bevægelsesfrihed og bedre åndbarhed. Det kan være yderst praktisk i sportsgrene hvor kroppen hurtig bliver varm, for at hjælpe kroppen med ikke at overophede. Shorts kommer, ligesom bukser og tights, i mange varianter. Der er børneshorts til dem der kan lide lange shorts som går til knæet. Nogle foretrækker mere tætsiddende og kortere modeller, praktisk til bevægelser hvor alle led bliver brugt. Der er ikke bestemte shorts til børn som passer til en type sportsgren. Det betyder at så længe de valgte shorts er svedtransporterende og hurtigtørrende og vigtigst, sidder godt, er man godt dækket ind. Det kunne være fodboldshorts, håndboldshorts eller shorts til træning. For at kunne levere de bedste produkter, har vi allieret os med de mest eftertragtede brands som NIKE, Hummel og adidas. Du kan i selskab med dit barn se udvalget af shorts og finde netop det par der passer til dit barns behov.

Adidas shorts til dit barn

Adidas er et af de mest populære brands blandt børn og unge i dag. Specielt adidas Condivo træningsbukser er et hit blandt den yngre generation. Derfor har adidas også lavet Condivo udgaven i en shorts version. Det er altså de klassiske træningsbukser, som blot er blevet kortere. De er præcis ligeså behagelige at have på som træningsbukserne. Condivo udgaven er helt klassik og enkelt. Dernæst er der lynlås i siden præcis som på træningsbukserne. På den måde udskiller de sig fra mange andre shorts, som kun har lomme uden lynlås.

Filtrer efter dit barns ønsker

I dag har mange børn specifikke ønsker til mærke og farve på tøj. Måske dit barn udelukkende ønsker shorts fra NIKE. Derfor har vi hos INTERSPORT gjort det let for dig. Du kan filtrere efter netop mærke, farve, størrelse og pris, så du kun får de relevante søgninger op. Hvis du er i tvivl om, hvad dit barn kan lide, kan du eventuelt lade dit barn kigge med over skulderen. Her kan I i fællesskab finde ud af, hvilket par som passer bedst til dit barn. Hvis du har et bestemt budget, kan du lave filtreringen på pris inden du lader dit barn kigge med. På den måde undgår I unødige diskussioner om shorts, som du ikke vil købe alligevel.

Bestil shorts til dine børn online nu

Du kan allerede nu bestille shorts til dit barn på vores hjemmeside. Bestiller du nu, leverer vi varerne til dig indenfor 1-2 dage. Du skal derfor ikke vente længe på at modtage de nye shorts til dit barn. Hvis de ikke passer, har du altid 365 dages returret hos INTERSPORT. Det betyder, at du kan returnere dine varer indenfor 365 dage ved at sende dem retur til INTERSPORT. Alternativt kan du returnere shortsene nede i en af vores fysiske butikker. Hvis du gerne vil have, at dit barn prøver forskellige shorts inden køb, er der også mulighed for dette i vores fysiske butikker. Her står vores personale altid klar til at hjælpe jer godt på vej. Vi har fysiske butikker i hele landet, så du kan altid finde en nær dig.