seo-assets

Løbeshorts til børn

Foretrækker dit barn at løbe i shorts fremfor tights eller bukser, så har vi et af landets bedste udvalg. Der er mange børn som foretrækker shorts til at løbe, dyrke idræt, gymnastik, spille fodbold eller håndbold. Det skyldes at de har maksimal bevægelsesfrihed og åndbarheden bliver ikke bedre. Det der kendetegner et par gode løbeshorts er materialet og dens evne til at transportere sved væk fra kroppen. 

Der findes forskellige størrelser på shorts. Ikke kun størrelser, men også længde på shortsene. De mest almindelige hedder 7in eller 9in. Dertil kan man også få 11in som går under knæet. Hvis dit barn foretrækker lange shorts, så er 9-11in et godt valg. Korte shorts foretrækkes til 7in.

Find børne løbeshorts online

Dit barn kan godt være kritisk når I sammen kigger efter shorts. Vi har nemlig et rigtig bredt og flot udvalg af børneshorts. Vi arbejder sammen med brands som Adidas Performance, Carite, Hummel Sport, Nike samt Puma. INTERSPORT vil være førende indenfor løbetøj- og sko til børn. Du kan købe dine løbeshorts hos INTERSPORT. Køber du online får du mulighed for gratis forsendelse og altid 30 dages byttegaranti. Du har altid 14 dages fuldreturret.