seo-assets

Handsker til børn og unge

Som forældre ønsker man ikke at lade sine børn gå igennem en vintersæson uden handsker. Specielt fordi vi ved hvordan børn elsker at lege udenfor. Det er uanset hvordan vejret er. Desto mere sne, desto mere sjov. Da børn og unge ofte lærer bedst ved at røre og mærke, betyder det også at de hurtigt kan få forfrysninger og kolde hænder. Det er en fordel at købe et par vinterhandsker som kan bruges til fritid og eventuelt vinterferie. Hos INTERSPORT har vi mange forskellige typer handsker. Du finder vinterhandsker, skihandsker, luffer, varme handsker samt helt tynde. Det de fleste forældre køber er vinterhandsker hvor alle 5 fingre er frie. Det begrænser ikke deres bevægelighed og de ender ikke med at tage handskerne af for at lege.

Luffer til børn

For at holde de små hænder varme i vinterkulden, så er det nødvendigt med nogle gode luffer til dit barn. Som forælder ønsker du højst sandsynligt ikke at lade dit barn fryse, og eftersom de fleste børn er vilde med at lege udenfor, så gælder det altså om at have den rette påklædning klar. Hverken regn, sne eller kulde holder børn tilbage fra at lege udenfor, og hertil er det et must-have med nogle gode luffer, der sørger for, at dit barn ikke får kolde fingre eller i værste fald forfrysninger. Er du lidt i tvivl om, hvad forskellen på handsker, vanter og luffer egentlig er? Nogle vil helt sikkert mene, at det blot er tre betegnelser for den samme ting. Dog kan man godt tale om, at der er en forskel. Handsker er typisk dem, hvor alle fingrene er adskilt, hvorimod luffer og vanter ofte beskrives som dem, hvor tommelfingeren er adskilt, imens de andre fingre er samlet. Med handsker er det åbenlyst nemmere at bruge hænderne, men til gengæld vil et par luffer typisk holde hænderne varme i længere tid. Når alle fingrene er samlet, så vil de varme hinanden, og på den måde kan man tale om, at luffer er bedre til de rigtigt kolde vinterdage, hvor temperaturen falder til under frysepunktet.

Luffer og handsker i topkvalitet

Er du på jagt efter et par nye luffer til dit barn, så kan du finde et stort og varieret udvalg her hos INTERSPORT. Vi har luffer fra mange forskellige brands til både piger og drenge, du kan fx vælge imellem Reima, Hestra og McKINLEY, der alle tilbyder handsker til børn i ikke kun lækre designs, men også materialer af rigtig høj kvalitet og slidstyrke. Er I desuden en familie, der kan lide at stå på ski, så er et par gode skihandsker også helt uundværlige. Til vinterhalvåret har du sikkert allerede styr på overtøjet og støvlerne til dit barn, men glem ikke de mindre detaljer som luffer, halsedisse og hue, der også er utroligt vigtige i bestræbelsen på både at holde dit barn varm, men også at forhindre dit barn i at blive syg. Med luffer herfra undgår du, at dit barn får våde og kolde hænder. Mange af handskerne fås i vandtætte materialer og med smart velcro, der slutter tæt omkring håndleddet og forhindrer sne og vand i at finde vej ind til hænderne. Mange af lufferne kan maskinvaskes, så du ikke behøver være bekymret for, hvorvidt junior sviner dem godt og grundigt til med sand, mudder og hvad han eller hun ellers får lyst til at stikke fingrene i.

Gør dit barn vinterklar hos INTERSPORT

På denne side kan du finde de perfekte luffer til dit barn, men glem ikke, at vi hos INTERSPORT også har alverdens andre ting og sager til børn, der gør dem klar til at modstå vinterens barske måneder. Vi har et flot udvalg af flyverdragter til børn i alle aldre, samt regntøj, termotøj og meget andet. Køber du det hjem her fra vores webshop, så er der flere fordele at hente. Vi sender nemlig altid dine varer afsted helt gratis, og det er uanset, hvor meget du køber for. Derudover vil du modtage varerne i løbet af 1-3 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe. Brug derfor god tid på at udvælge dit barns vinterbeklædning – vi sidder altid klar til at tage imod din bestilling, så hold dig ikke tilbage.

Caps og kasketter til børn

Trænger dit barn til en ny kasket eller en smart cap? Hos INTERSPORT har vi fundet de kasketter vi mener er de smareste på markedet til børn. Du kan vælge imellem kasketter fra Nike. Her finder du smarte og sporty kasketter med Nike's velkendte logo repræsenteret på fronten.

Hvis I skal på ferie og solen bliver for meget for deres dreng eller pige, så sørg for at have kasket og solcreme med. En kasket er dog en smart løsning som både dækker hovedbunden men også skygger for pande, næse og mund, hvis skyggen bæres nedad. Det er smart, det er hiped, det er super billigt at købe caps hos INTERSPORT. 

Vinterhuer til børn

Sammen med handsker er huer lige så vigtig en beklædning af tilbehør til børn. Når vinden for alvor blæser til og man kan mærke vinteren kommer nærmere, så er ørene noget af det mest udsatte. Hos børn bliver ørene hurtigt kolde og det kan gøre ondt når der ingen varme er.

En hue kan være løsningen. Der findes så mange forskellige typer huer online på INTERSPORT at vi nok skal finde en hue som passer til dit barn. Afhængig af alderen er det normalt at de små børn foretrækker elefanthuer, hvor de unge teenagere hellere vil have en beanie som lige netop dækker ørene. Uanset hvilken model som dit barn vælger, så er alle huer lavet af høj kvaitet og holder på varmen.

Find kasketter, huer, handsker og halsedisser online

Du må ikke gå på kompromis med handsker. Det er vigtigt at finde handsker som er af høj kvalitet og som holder på varmen. Hos INTERSPORT garanterer vi handsker med god varmeisolering og som kan holde til flere sæsoner. Vælg mellem Etirel, Hestra, McKINLEY, Reima eller Salomon handsker. Køber du handsker til børn på INTERSPORT.dk får du mulighed for gratis forsendelse og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Er det den forkerte størrelse eller ønsker I en anden variant, har I sammen 30 dage til at bytte, hvorad de første 14 dage er fuldreturret.