seo-assets

Fodbolde og fodboldudstyr til børn

Forestil dig, som familiefar eller mor, at kunne tage sine børn med ud i haven til et spil fodbold? De ville elske at komme ud og sparke til bolden. Det kan også være i har planer om at tage på ferie sammen. Vi ved godt at fodbolden er et 'must-have' som skal med på turen. Der er ikke ferie uden fodbold. Hos INTERSPORT vil vi gerne hjælpe med at finde de bedste og billigste fodbolde på markedet. Her snakker vi om velkendte mærker med klubber, landshold og nogle kopier af de officielle fodbolde fra Premier League og La Liga. Fodboldene vi har på shoppen ligger i et tilpas prisleje hvor du for et par hundrede kroner kan give dit barn en fodbold som bruges til træning og kamp. 

Find de nyeste fodbolde online

Hvis du leder efter en træningsbold eller kampbold, så finder du her på siden et spændende udvalg af forskellige fodbolde. Det handler om flere elementer som er afgørende for hvilken type fodbold du har. De fleste træningsbolde er koster lidt mindre end kampbolde. Generelt er ligger prisen mellem 99 og 199 kroner for en træningsbold. Hvis du derimod ønsker en god kamp-fodbold, så starter priserne ved 199 og op efter. De vigtigste er at fodbolden er slidstærk og er godkendt af FIFA, NFHS eller NCAA. Her på siden kan du både finde fodbolde til træning- og kamp.

Hos INTERSPORT har vi samlet nogle af de bedste fodbolde til prisen til børn. Vi har fodbolde fra Nike, adidas, PUMA samt Select. Alle vores fodbolde holder sin form og har et minimalt lufttab når der bliver sparket til dem. Hvis du har besluttet dig for at købe fodbolde til dit barn på INTERSPORT.dk, så giver vi gratis fragt og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, så I kan komme ud og spille.

Målmandshandsker til børn

Er du på udkig efter nye målmandshandsker til dig selv eller dit barn, så er du kommet til det helt rette sted. Som målmand er det absolut afgørende med et par gode, funktionsdygtige målmandshandsker, for uden et par handsker risikerer dit barn at få skader i hænder og håndled, og det er samtidig en del sværere at lave ordentlige redninger. Det kræver stort mod og præcision at være målmand, da netop målmandens indsats kan være afgørende for en fodboldkamps resultat. Derfor er det også vigtigt, at målmanden har det mest optimale udstyr til at udføre den vigtige rolle på holdet. Dette betyder naturligvis, at et par gode målmandshandsker er et absolut must.

Som målmand, kommer du ikke uden om målmandshandsker. Det handler nemlig om at have et godt greb og ekstra beskyttelse til hænderne, når du som målmand møder en fodbold med høj fart. Desto mere sikkerhed du udviser i feltet, desto bedre er chancerne for du holder cleansheet og dit hold højst sandsynligt vinder kampen. En målmand anses for at være en af de mest vigtige position på banen. Dit hold sætter sit lid til at I kommer igennem kampen uden at lukke mål ind. Med et par målmandshandsker vil dit greb blive forbedret og din sikkerhed i feltet gør at modstanden bliver bange når de skal afslutte.

Stort udvalg af målmandshandsker

Hos INTERSPORT fås et forskelligt udvalg af målmandshandsker. Målmandshandsker har typisk tilfælles, at de er fremstillet med forskellig skumbelægning, som også varierer i kvalitet, og derfor også er forskellige prismæssigt. Når du er på jagt efter den allerbedste model til dit barn, så skal både skum, gribeevne og pasform være helt i top. Der er nemlig også forskel på, hvor stor gribeoverfladen er, samt hvordan handsken ergonomisk er designet. For at sikre de bedste betingelser er det altså vigtigt med et par gode målmandshandsker, da det må siges at være det vigtigste udstyr i rollen som målmand. Så hvis du vil undgå, at bolden smutter imellem fingrene, så vælg her det bedste udstyr til opgaven. Dog ved vi godt, at børn i dag ikke kun går op i det praktiske aspekt, og derfor har vi hos INTERSPORT valgt at have et udvalg af ikke kun gode, brugbare målmandshandsker, men også nogle handsker, der er smarte i farver og design. På den måde kan dit barn være med til at vælge et par handsker, der også passer til resten af fodboldoutfittet, så han eller hun kan føle sig smart og trendy, samtidig med at der bliver trænet på fodboldbanen.

Som med alt andet udstyr i fodboldverdenen, så er der forskellige udgaver, former, størrelser osv., og eftersom hver målmand også er unik, så er behovene naturligvis forskellige. Det betyder imidlertid også, at det ikke kan være tilfældigt, hvilke handsker dit barn har brug for. Skal de kunne bruges i al slags vejr? Skal de være mere eller mindre tætsiddende? Skal der være særlig ventilation? Og ikke mindst: hvilken farve og hvilket mærke skal handskerne være i? Der er mange muligheder, og hos INTERSPORT har vi et stort udvalg så det er muligt for dig at finde de helt perfekte målmandshandsker til dit barn. 

Målmandshandsker til alle niveauer

Uanset om dit barn er rutineret fodboldmålmand på højt niveau eller er nybegynder på området, så er det vigtigt med det rigtige udstyr, både for komfortens skyld, for kvaliteten af spillets skyld, men i høj grad også for sikkerhedens skyld. Derfor mener vi, at målmandshandsker er til målmænd på alle niveauer. Du kan ligeså godt vænne dit barn til det fra begyndelsen, så han eller hun hurtigt bliver fortrolig ved følelsen af at spille med handsker. Nogle prioriterer endda at have to sæt handsker – et par til træning og et par til kamp. Så har dit barn altid et par handsker, der godt kan tåle lidt hård behandling under træning samt et par handsker klar til kamp, som ikke er nær så slidt. Det er nemlig især vigtigt under kamp, at den optimale gribeevne er til stede, da det jo er her, at de gode og store redninger for alvor er vigtige.

Find de nyeste målmandshandsker online

Som fodboldspiller kan du i dag få et hav af udstyr til at fremme præstationen og sikkerheden på banen. Måske kan du med fordel også kigge forbi vores udvalg af benskinner her på siden. Benskinner er lige så vigtig en accessory som målmandshandsker er og hører derfor under kategorien ”uundværligt udstyr” til en ægte fodboldspiller. Benskinner er ligesom målmandshandsker, også et vigtigt element i forhold til sikkerheden på banen. Uden benskinner er der nemlig væsentligt forhøjet risiko for, at der sker ulykker på banen i forbindelse med tacklinger. Skinnerne beskytter benet, og kan meget vel forhindre brud og andre dumme skader. Hvis fodbold også betyder meget indenfor, kan det være en fordel at købe indendørs fodboldsko, så han eller hun kan brillere ikke kun på fodboldbanen, men også i idrætstimerne i skolen. Der er ikke det sted hvor fodbold ikke bør spilles.

Benskinner og fodboldbeskyttelse til børn

Fodbold kan være en hård sport hvor man kan blive udsat for fysisk kontakt. Det er derfor vigtigt at kunne beskytte sig på de mest udsatte steder i fodbold. Benskinner er et af de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger når der spilles fodbold. Det kan desværre ske at dit barn bliver tacklet forkert og i værste tilfælde bliver skadet. Benskinner kan være den forhindring som sikrer at dit barn er beskyttet og klar til kamp. Udviklingen af benskinner gør at man ikke nødvendigvis skal have benskinnen på som en sok. Mange benskinner sættes idag bag fodboldstrømperne med fodboldtape foroven og forneden for at holde skinnen oppe. Idag vejer benskinner næsten ingenting og generer ikke dit spil på banen.

Hos INTERSPORT værdsætter vi sikkerhed højt og går gerne forrest i kampen om sikkerhedsudstyr til fodbold. Vi er fortaler af benskinner til børn og for den sags skyld også voksne. Det betyder også vi har et spændende udvalg af forskellige typer benskinner fra mærker som adidas, NIKE, PUMA samt vores eget brand Pro Touch. Køb dine benskinner til børn på INTERSPORT.dk. Vi kvitterer med muligheden for gratis fragt og tilbyder altid hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Skulle dit barn ønske sig et andet par, tilbyder vi altid 30 dages byttegaranti og 14 dages fuldreturret.