seo-assets

Skiudstyr til børn

Nyder I en skiferie med hele familien? Det er i den grad en helt anden form for ferie end at ligge nede ved en pool i en uge. På en skiferie er man mere sammen, både når man griner og hygger sig på pisten, men også om aftenen hvor man kan gøre lige hvad man vil. Mange spiller spil om aftenen efter en hel dag på ski hele familien, så man rigtig hygger sig sammen. Her er der altid mulighed for at få snakket en hel masse sammen og derfor komme tættere på hinanden. En skiferie kræver dog noget helt andet udstyr end en badeferie sydpå. Det kræver nemlig at du har det rette skiudstyr.

Find det nyeste skiudstyr til børn her

Når I skal på skiferie hele familien, er det selvfølgelig vigtigt, at hele familien har det rette udstyr. Det gælder også børnene, som skal på pisten sammen med jer. Hos INTERSPORT har vi blandt andet hjelme, som er ideel til skiferien. For børn kan det føles ekstra hårdt at vælte i sneen og derfor kan det være nødvendigt med en hjelm til de små. Vi har flere forskellige at vælge imellem. Du kan finde skiudstyr til hele familien her.

Vi har blandt andet en særdeles populær hjelm fra Salomon. Hjelmen er hård udenpå, men er helt blød indeni. Derudover er der i hjelmen lavet ventilationsåbninger, som betyder at dit barn sagtens kan ånde i hjelmen. Det varme og bløde materiale på indersiden, sørger for at pasformen på hjelmen er rigtig god og samtidig beskytter dit barns hoved som det skal. Hjelmen har ligeledes en justerbar funktion ved baghovedet samt en justerbar hagestrop, så du kan justere hjelmen, så den passer perfekt til dit barn.

Beskyttelse til dine børn

Børn har det med at komme nemt til skade med småskrammer. Derfor kan det være risikabelt at tage på skiferie. Dog kan du forberede dig. Først og fremmest kan du selvfølgelig købe en hjelm, som beskrevet ovenfor. Dernæst kan du købe beskyttelse. Hos INTERSPORT forhandler vi blandt andet en beskyttelsesvest fra Salomon. Vesten dækker det meste af ryggen og er lavet til at afvise skader med høj fart. Materialet på vesten på ryggen er lavet i et holdbart og åndbart materiale. Vesten lukkes over brystet og har samtidig et solidt hoftebælte, som sørger for at stabiliteten er i top. Derudover er vesten meget fleksibel, så dit barn sagtens kan bevæge sig, selvom vesten er på.

Skibriller til skiferien

Når I skal på skiferie er det nødvendigt med skibriller til dit barn. Lige præcis som det også er nødvendigt for dig. Uden skibriller bliver det nærmest umuligt at se noget på pisten, når der både kan komme sne samt sol i øjnene. Selvom dit barn bruger briller, er det også muligt at få skibriller, som nemt kan komme udenpå disse. Skibrillerne kan fåes i forskellig kvaliteter alt efter hvor meget I vil investere i dem. Du kan få nogle par, som er lavet til ikke at dugge uanset hvor tyk luften bliver eller hvor hurtigt du og dit barn er til at komme ned af pisten. Derudover kan nogle af brillerne tilpasse sig efter lyset, så dit barn altid har fantastisk udsyn. Langt de fleste af de briller som findes i dag er lavet til at være UV-beskyttende, så dit barn bliver beskyttet mod de skadelige UV-stråler. Du kan se vores udvalg til børn her på siden.

Find hue og handsker til dit barn

Kulden kan være ekstrem på en skiferie. Derfor er det vigtigt også at have hue og handsker med som skiudstyr til både dig selv og dit barn. Du kan finde begge dele på siden her. Du kan finde handsker, som er særdeles egnet til at stå på ski med. Det er de, da de ikke blot er varme. De har også et forbedret greb, så dit barn kan holde langt bedre om skistaven. Derudover er det vigtigt, at handskerne selvfølgelig både er vind- og vandafvisende, så det ikke bliver koldt i løbet af dagen på pisten. Hvis dit barn foretrækker vanter, kan I også finde det her. I skal dog være opmærksomme på, at det kan være en stor fordel at kunne bevæge fingrene optimalt på skiferien.