seo-assets

Svømmeudstyr til børn

Mange børn elsker at svømme eller at plaske rundt i vand. Det er en fordel for alle børn at lære at svømme i en tidlig alder, så de er gode til det resten af deres liv. Det er nemlig en egenskab alle kan bruge. Du kan derfor gøre dine børn en tjeneste ved at få dem til at starte til svømning. Det kan både være sjovt at svømme samtidig med at det er særdeles nyttigt. Det kan bruges på badeferien, men også hvis I er en familie, som kan lide at sejle. Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af svømmeudstyr til børn. Du kan finde det lige her på siden.

Find det rette svømmeudstyr til dit barn

Hvis dit barn går til svømning eller skal til at starte, så er det vigtigt med det rette svømmeudstyr. Det gør nemlig, at dit barn får den fulde oplevelse og synes det er sjovt. Vi kender det selv med træning. Der er ikke noget så motiverende som nyt træningstøj. Det samme gælder for dine børn. Nyt svømmeudstyr vil helt sikkert motivere dem til at gøre det endnu bedre til svømmetræning.

Svømmeudstyr til badeferien

Skal I sydpå på badeferie? Så er det en god ide at købe svømmeudstyr til børn inden turen. På den måde er I sikre på, at I har det hele, når I ankommer. Svømmebriller er et must, når badeferien med børn starter. De fleste børn elsker at dykke rundt i poolen og i havet. Det giver dem mulighed for at se under vand. Selvom der ikke er meget at se i en pool, er det ofte stadig et hit blandt børn. I havet får de mulighed for at se havlivet med svømmebriller. Hvis I planlægger en bådtur, kan det også være en fordel at have svømmefødder med hjemmefra. Det er ikke altid, at de har dem i børnestørrelse alle steder på ferien. Hvis I har det hele med hjemmefra, skal I ikke tænke på, hvorvidt det er muligt at låne og hvad prisen er på det. Det kan give mere ro på for hele familien.

Til badeferien kan det også være en god ide med et par badevinger til dit barn. Når dit barn er udstyret med dem, skal du ikke være helt så nervøs, når de er i vandet. Hos INTERSPORT kan du få badevinger til børn, som holder op til 30 kg. Badevingerne hjælper dit barn med at holde sig oppe over vandet overflade uanset om det er i poolen eller i havet. Hvis I mangler andet svømmeudstyr til hele familien, kan I finde det her.

Svømmebriller fra Speedo

Når du skal vælge svømmebriller til dit barn, er der flere forskellige muligheder. Vi har blandt andet svømmebriller fra Speedo. Speedo er et brand fra Australien, som er et af de største mærker inden for badetøj og svømmeudstyr. De laver både tøj og udstyr til konkurrence- og fritidssvømmere. Derfor er kvaliteten af Speedos produkter altid i højsædet. Du kan derfor være sikker på, at det er nogle holdbare og gode svømmebriller til dit barn, når du vælger Speedo. Svømmebrillerne kan fås i forskellige farver, så der kan du vælge efter dit barns yndlingsfarve.

Speedo er som nævnt et velkendt brand inden for svømning. Derfor har Speedo også udviklet en badehætte til børn, som kan fås hos INTERSPORT. Badehætten kan fås i forskellige farver, så du kan vælge efter dit barns ønske.

Bestil svømmeudstyr hos INTERSPORT i dag

Du kan allerede nu bestille det nye svømmeudstyr til børn nu. Bestiller du online hos INTERSPORT i dag har du 365 dages returret. Du skal derfor ikke være nervøs for, hvorvidt du kan nå at sende varerne retur, hvis de ikke passer. Du kan også altid returnere varerne i en af vores fysiske butikker, hvis det er lettere for dig. Hvis du gerne vil have, at dit barn skal prøve svømmeudstyret inden køb, kan du også altid besøge en af vores fysiske butikker. Her kan både du og dit barn altid prøve tøj, sko og udstyr inden køb. Bestiller du online, sender vi pakken hurtigst muligt, så du har den indenfor 1-2 dage.