seo-assets

Regntøj til børn

Som forældre ved du at børn elsker at lege udenfor. Lige så meget som de kan komme til det, så skal det helst foregå udenfor: På legepladsen, i haven eller i det skoven. Det betyder også at der skal være styr på regntøjet, så dit barn ikke leger i vådt tøj og bliver syg. Med det danske vejr i tankerne er regntøj til børn en nødvendighed, og et regnsæt kan ikke undværes. Hos INTERSPORT har vi et flot udvalg af regntøj til børn og unge, som er designet fra vores store outdoor regntøjs brands som Hummel, McKinley, Tenson og Whistler, til din dreng eller pige står klædt med det rigtige tøjvalg når regnen kigger frem. Regntøjet er specialdesignet med dine børn i fokus og der er taget højde for vandsøljetrykket, åndbarheden, pasformen og hvor bekvemt dit barn er. Dit barn er i fokus når det kommer til regntøj, og alt vores regntøj, uanset om det er regnbukser, regnjakker og regnsæt er designet i høj kvalitet og 100 % vandtæt komfort. 

Det er ikke altid lige nemt og attraktivt at tilbyde sine børn at tage regntøj på. De vil helst have så meget frihed og komfort som muligt når de leger rundt udenfor i vandpytter og sandkasser. Der findes dog så meget smart og funktionelt regntøj på markedet at dine børn netop kan finde det de vil have. Det behøver ikke være den klassiske sorte regnjakke med regnbukser. Her på shoppen kan du finde farverigt og moderne regntøj som på mange måder minder om almindelige jakker og bukser. Dog er materialet og pasformen koncenteret om en vandtæt løsning som kan klare et højt vandsøljetryk. Du slipper derfor for bekymringen om, om tøjet kan klare det danske regnvejr og om dine børn kommer hjem våde og kolde. Hos INTERSPORT hjælper vi jer med at frasortere alt det regntøj som ikke lever op til dansk standard og regnvej. 

Funktionelle regntøj til børn

Ikke nok med at vores regntøj er 100% vandafvisende, så spiller funktionalitet også en stor rolle. Som forældre er den eneste bekymring ikke kun at regnjakken er vandtæt, for det forventer man når der shoppes regntøj. En anden funktionalitet som vores regntøj lever op til er utallige lommer og mulighed for at medbringe handsker, halsedisser, mobiltelefon, nøgler og andre vigtige genstande så du altid kan komme i kontakt med dit barn, og vide at din dreng eller pige er klædt tilpas på. Mange af vores leverandører har også tænkt reflekser, seler, aftagelig hætte og tætsiddende pasform ved håndleddet og taljen, så vand og vind ikke kan komme indunder tøjet. Dit barns behov kender du bedre end os, men vi stiller det bedste og mest børnevenlige regntøj til rådighed. Gå ned i din lokale INTERSPORT butik og prøv de forskellige regnsæt til børn.

Regntøj med højt vandsøjletryk

Hvis dit barn elsker at være ude og lege i det fri, så bliver der også brugt en masse kræfter og energi. Det er derfor vigtigt at det regntøj du køber er åndbart så dit barn kan få den nødvendige luft til både hovedet og kroppen. De fleste regnsæt er designet med super åndbarhed, men du skal holde øje med om regnjakken har mesh paneler, gerne flere steder, eller er designet i flere lag, som holder regnen ude, men samtidig giver plads til en god luftcirkulation. Det skal være behageligt og smart at have regntøj på uden at din dreng eller pige skal føle sig ubekvemt pga. varmen. En ting er at regnjakken holder alt ude, men regnjakken skal også kunne transportere kropsluft væk fra kroppen igen og hente frisk luft ind. Vores regntøj er designet med god åndbarhed så dit barn kan lege frit og bekvemt uden at føle at beklædningen sidder for tæt og ikke er åndbar nok. 

Find det nyeste regntøj online

Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af regntøj til børn og unge. Vores udvalg af regntøj varierer fra størrelsen 98 til 170. Som forældre kan du købe regntøj til børn og unge fra 3 år og op til 15 år. Mere end 20 forskellige kombination af regnsæt tilbud, regnbukser og regnjakker. Alle vores regnjakker er vandafvisende og har en god åndbarhed. Dit barn vil føle sig bekvemt og tilpas i vores regntøj. Da vi ligeledes tilbyder både regntøj til piger og regntøj til drenge, er vores farve udvalg også spændende, da vi både har regntøj som er specifikt til piger og drenge, men også generelt til begge køn. Du kan som forældre være sikker på at din dreng eller pige aldrig vil komme hjem, våd og kold, hvis du køber et regnsæt hos INTERSPORT.

Overvejer du regnjakker og regnbukser, men er i tvivl om funktionalitet og pasform, så sidder vores kundeservicepersonale klar til at besvare din henvendelse.