seo-assets

Skijakker, skibukser og skiudstyr

Er skisport noget for jer? Og skal I på skiferie? Måske I har prøvet det før. Hvis ikke så er der helt sikkert mange ting, som I skal have styr på inden afgang. Vigtigst er det selvfølgelig, at I har det påkrævede udstyr med. En skiferie er langt fra som en ferie sydpå, hvor det vigtigste er at huske sit pas, penge og bikini. En skiferie kræver nemlig langt mere forberedelse og køb af udstyr, men er til gengæld også en helt speciel oplevelse, hvor hele familien garanteret får et smil på læben.

Hos INTERSPORT sørger vi for, at I kan blive klædt godt på til jeres skiferie hvad enten det er skisport på hobby- eller professionelt plan. Vi har nemlig et bredt udvalg af både skitøj, skiudstyr og vinterstøvler, så I er klar til skiferie med hele familien.

Find det rette skitøj

Når I skal afsted hele familien kræver det selvfølgelig, at alle er klædt godt på. Derfor kan I hos INTERSPORT finde meget forskelligt skitøj, så der er noget til enhver smag. Først og fremmest er en skijakke selvfølgelig et must til alle i familien. Her fører vi nogle af de største brands, så I er sikret god kvalitet hele vejen igennem.

Vi fører blandt andet Peak Performance og McKINLEY, som begge er brands specialiseret i skisport og outdoor tøj generelt. I kan derfor altid finde en lækker skijakke til alle i familien, som både er vand- og vindtæt, samtidig med at den er åndbar, så I kan få luft i den varme jakke. Til børn har vi specielt et stort udvalg indenfor det populære brand 8848. I kan finde skijakker, som både passer til jeres behov samt det design I ønsker hos os. I kan nemlig finde skijakker i adskillige farver hvad end det er til herrer, damer eller børn I kigger efter.

Når skiferien venter rundt om hjørnet er det selvsagt ikke nok med en god skijakke. Det er også nødvendigt med et par gode skibukser, som kan holde benene varme hele dagen. Også her kan du finde et stort udvalg til hele familien. I kan finde skibukser fra blandt andet 8848, som har en blød og varm fleece på indersiden, som både giver optimal varme og komfort. Dernæst bliver bukserne lavet, så der er optimal mobilitet, hvilket er særdeles vigtigt, når de skal bruges til at stå på ski med.

Skiudstyr til skiferien

Når I står på pisten er det ikke nok blot at have skijakke og -bukser med. Til skisport og skiferie kræves der meget mere. I skal også have nogle gode skihandsker, -briller, hue og måske en hjelm til de mindste. Hos INTERSPORT kan I finde det hele. Vi har skihandsker til hele familien, som både kan holde jeres fingre varme og mobile. Det er nemlig også vigtigt, at jeres skihandsker er både vind- og vandtætte samtidig med at de er åndbare, så I er sikret både tørre og varme fingre hele dagen. Nogle af handskerne er tilmed lavet med specielt læder i håndfladen, så grebet også er sikret.

Har I ikke været på skiferie før, kan det måske være svært at forestille sig, hvor vigtige skibriller er. Det finder man dog hurtigt ud af. Skibrillerne beskytter dine øjne for både sne, sol og kulde, så er helt uundværlige, når du står på pisten. Hos INTERSPORT har vi skibriller fra mærker som TECHNOPRO, Oakley, Salomon og flere andre. Du kan derfor finde skibriller i forskellige variationer og i forskellig kvalitet.

Når kulden på pisten virkelig rammer, kan det være særligt koldt for ørene, hvis de ikke er dækket af en hue. Derfor er det også vigtigt at have en hue med til hele familien, når I skal på ferie. Igen kan I finde flere forskellige varianter og designs på vores side, så I kan finde en hue til jer hver, som passer lige præcis til jer.

Frem med hjelmen til de mindste

Som når børn skal cykle, stå på rulleskøjter eller andet med fart, så kan det være en god ide med en hjelm. Det samme gælder, når de skal stå på ski. Derfor har vi hos INTERSPORT også et udvalg af hjelme, som passer perfekt til skiferien. Du kan nemlig finde hjelme som har stor komfort og derfor er hårde udenpå, men bløde indeni. Derudover er der flere af hjelmene, som har ventilationsåbninger, som giver en optimeret åndbarhed, som betyder at dit barn kan ånde i hjelmen. Det bløde og varme materiale indeni sørger for, at dit barns hoved bliver beskyttet korrekt.

Vinterstøvler til de kolde dage

Når I er på skiferie bruger I selvfølgelig en del tid i jeres skistøvler. Dog skal I have nogle andre støvler til at gå rundt i, når I ikke har skistøvlerne på. Derfor er det også vigtigt at have et par gode, varme vinterstøvler med på skiferie. I kan finde vinterstøvler til hele familien hos INTERSPORT. Det handler ikke blot om at have varme vinterstøvler, men også om at have komfortable vinterstøvler, som I kan holde ud at have på i længere tid. I kan se vores store udvalg af vinterstøvler og outdoor sko generelt lige her.

Besøg en af vores fysiske butikker

Hvis I gerne vil prøve skiudstyret inden I beslutter jer, så er I altid velkomne til at besøge en af vores fysiske butikker. Her står vores hjælpsomme personale klar til at hjælpe hele familien med at finde det rette tøj og udstyr. Det kan måske være svært selv at navigere rundt i de mange styles og derfor kan det være en fordel at få hjælp hos vores personale, som kender de forskellige mærker. På den måde er I sikret, at I får det med hjem, som passer lige netop til jeres behov. Bestiller I varerne online, så har I som regel varerne indenfor 1-2 dage. I kan altid sende varerne retur til os eller bytte dem i en af vores fysiske butikker indenfor 365 dage.