seo-assets

Smart modetøj og sneakers

Når man træner vil man helst gerne se smart ud. Det at træne er lige så vigtigt som at se godt ud når man gør det. De fleste danskere går op i hvordan tøjet sidder i lige så høj grad som det funktionelle. Det stiller store krav til de største sportsbrand i verden. Det er ikke nok at sportstøjet er svedtransporterende og hurtigtørrende. Tøjet skal være smart og sidde komfortabel. Det nytter ikke at have de bedste funktioner hvis tøjet ikke er smart.

Det har aldrig været vigtigere at funktionelt træningstøj også er smart træningstøj. Vi stiller større krav og udfordre hinanden med træningslooket. Det fylder mere end aldrig før at man ser godt ud når man træner. Man behøver nødvendigvis ikke at have farverigt eller dyrt træningstøj på. Det handler i højere grad om tøjets sammensætning, brand og hvilken pasform det giver.

Hvor finder jeg smart træningstøj henne?

Ser man tilbage på træningstøj og træningssko handlede det for 10 år siden om hvor funktionelt tøjet var. Det vigtigste var om tøjet var svedtransporterende, hurtigtørrende, åndbart og det sad tilpas på kroppen. Hvis man kigger indenfor de sidste 10 år, er folk blevet mere modebevidste. Det handler i højere grad om tøjets og skoenes look. Det er ikke længere nok hvis tøjet ikke er smart.

Træningstøj har endda taget det næste skridt og blevet en kombination mellem sport og mode. Aldrig før har så mange danskere gået rundt i decideret træningstøj som fx Adidas Condivo, Nike Free og en hoodie fra Nike/Adidas. Det at købe sportstøj er blevet sværere. Vi forventer at træningstøj er svedtransporterende, hurtigtørrende og åndbare. Det vi i højere grad også forventer nu, er at træningstøjet er smart og funktionelt. Det må gerne være så smart, vi kan have det med på til hverdag, arbejde, fritid og generelt udenfor træning.

Hos INTERSPORT ved vi hvor vigtigt at sportstøj og sko er for det rette udseende. Vi har det smarte træningstøj du kender. Find dine træningsbukser, træningstrøjer, træningshoodie, dine sneakers og meget mere på shoppen. De største sportsbrand tilbyder deres version af mode sportstøj og sko til hele familien.

Hvad finder jeg i mode kategorien?

Sportstøj er gået hen og blevet et hverdagseje for de fleste danskere. Det er blevet mere acceptabelt at have sportstøj på til hverdag. Meget af det sportstøj og sko, for den sags skyld, bliver designet mere til fritid og hverdag. I denne kategori finder du alt fra træningsbukser til fashiontrøjer til sneakers. Især sidstnævnte fylder en stor del i mode kategorien.

Hos INTERSPORT finder du dog ikke kun sportstøj. Vi tilbyder også en række funktionelle beklædninger som vinterjakker, kasketter, hættetrøjer og meget andet. Vores kollektion af modetøj består af de største sportsbrand i verden. Adidas, Nike, Puma, Salomon, The North Face, Columbia og mere til. Vi har håndplukket det bedste fra sportsbranchen, outdoorbranchen og modebranchen og kombineret det I denne kategori. Lad dig inspirerer af mere end 2000 mode artikler fra fodtøj, overdel samt underdel på INTERSPORT.dk.