seo-assets

Buff - Multifunktionelle Hovedbeklædning

Buff er et catalansk brand, der med udgangspunkt i motorcyklister begyndte at udvikle tynde og behagelige halsedisser og huer. Produkterne bliver lavet på den familieejede tekstilfabrik med Joan Rojas i spidsen. På fabrikken laves alle produkterne af materialer af høj kvalitet. De fantastiske produkter blev en stor succes, og Rojas distribuerede allerede efter blot tre år sine produkter til flere af de største lande i Europa. Derfor så vi selvfølgelig også potentialet i disse produkter her hos INTERSPORT, og så måtte vi bare prøve dem. Derfor kan du altid finde et stort udvalg af produkterne fra Buff her hos INTERSPORT. Selvom produkterne fra Buff blev udviklet med henblik på motorcyklister, så kan hovedbeklædningen fra Buff altså meget mere end det. Ud over at tage vinden og holde halsen varm når man kører på motorcykel, så kan du også med fordel bruge en halsvarmer fra Buff på skituren. Her er formålet det samme, nemlig at holde den kolde vind væk og holde halsen varm. Hvis det er rigtig koldt, så kan du også trække halsvarmeren op foran næsen og munden. Det er nemlig let at trække vejret igennem de tynde halsvarmere, men de er yderst effektive når den kolde vind skal holdes væk fra dit ansigt. På skiturens kolde dage, eller på et stykke af pisten uden sol, er en halsvarmer som dem fra Buff næsten uundværlige. Derfor skal du huske en halsvarmer til din næste skiferie, så du har udstyret i orden, og får en fantastisk tur. Selvom halsvarmerne ofte bruges i sammenhæng med ekstreme aktiviteter, såsom skiløb, bjergbestigning og på motorcyklen, så kan du selvfølgelig også bruge dem til meget andet. Eksempelvis når du skal ud at gå med hunden om vinteren, eller hvis sneen fyger kraftigt, og du er langt hjemmefra. Her kan en halsvarmer for det første fungere som det halstørklæde, der modsat et normalt halstørklæde ikke fylder så meget. Derudover kan du holde sneen væk fra ansigtet, ved at trække halsvarmeren op foran næse og mund. Det kan du ikke nødvendigvis med et almindeligt halstørklæde. Derfor anbefaler vi her hos INTERSPORT, at du enten anskaffer dig, eller i hvert fald prøver, en halsvarmer eller en hue fra Buff inden de kolde måneder igen er over os.

Stort udvalg af Buff produkter

Buff laver som sagt halsvarmere og huer i en god kvalitet, der samtidig kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i nogle af de lækre produkter fra Buff, så skal du ikke lede længe efter dem. Her hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af både halsvarmere og huer. Vi har produkter til både mænd, kvinder og børn. Derudover kan du finde halsvarmere og huer i flere forskellige farver og mønstre. På den måde kan du selv bestemme, om du vil skille dig ud med et farvestrålende mønster, eller om du vil holde dig til en klassisk sort model. Uanset hvad du vælger, så kan du få det lige her hos INTERSPORT. Når du har fundet din favorit, så er det bare at bestille den hjem. Hos INTERSPORT skal det være nemt og billigt at handle. Derfor kan du altid få leveret din ordre til det nærmeste posthus eller GLS pakkeshop helt gratis. Hvis du hellere vil prøve tingene før du køber dem, så er du altid velkommen i en af vores mange butikker landet over. Her kan du også få råd og vejledning af vores personale, der vil sikre sig, at du kommer hjem med det rigtige.

Find det nyeste Buff hovedbeklædning online

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også på vores hjemmeside. Vores kundeservice er derfor altid i top. Hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål angående vores produkter fra Buff, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte dine Buff produkter lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille din ordre hjem, så du kan se, om det er noget for dig. Vi er dog sikre på, at du vil være godt tilfreds med deres produkter! Husk at du også kan tilmelde dig Club INTERSPORT. Som medlem af Club INTERSPORT får du besked om nyheder, tips og tilbud før alle andre! Derudover tilbyder vi en attraktiv bonusordning og særlige medlemsrabatter, samt mulighed for at deltage i konkurrencer, VIP-arrangementer og meget mere. Det er fuldstændig gratis at være med, og dermed også at få del i alle de fordele, der følger med. Lyder det som noget for dig? Så kan du melde dig ind ved at klikke her. Vi glæder os til at tage godt imod dig!