seo-assets

Garmin - Pulsure og GPS ure

Er du ivrig løber, entusiastisk cykelrytter eller en glimrende golfspiller? Måske holder du af at gå lange ture eller dyrke triatlon i din fritid? Uanset din træningsform bliver det meget sjovere at være aktiv, når du kan måle din indsats. Og det gælder, om du er professionel sportsudøver eller ej. Er det toppen for dig at løbe eller cykle lange ture i naturen, kan du blandt andet få glæde af et Garmin Vivoactive GPS Smart Watch. Så kan du uden problemer finde rundt, selv hvis du glemmer, hvad skovsti du egentlig kom fra. Er det i stedet golf eller svømning, der er din passion, er uret stadig en god investering. Garmin Vivoactive GPS Smart Watch har nemlig funktioner til både løb, cykling, golf og svømning. Hvis du leder efter et stærkt tilbud på udvalgte Garmin puls- og løbeure, så kan du på shoppen finde attraktive tilbud. Hos INTERSPORT arbejder vi løbende på at have de bedste og billigste priser på alle Garmin ure på markedet. Om du leder efter Garmin Vivosmart, Forerunner eller Fenix 3 serien, så har vi et stærkt tilbud. Hos INTERSPORT har vi samlet de bedste Garmin løbe- og pulsure på tilbud. Alle vores ure er nedsat til en konkurrence dygtig pris, fordi vi ønsker at have attraktive priser på vores multisportsure. 

Hold styr på din sundhed

Ved du, hvor meget du går på en dag? Tag pulsen på din sundhed med wellness-armbåndet Garmin Vívofit. Armbåndet tæller dine daglige skridt og lader dig vide, hvis du har været inaktiv for længe. Ret smart, hvis du eksempelvis har et stillesiddende job, eller hvis du har svært ved at finde motivationen til at bevæge dig mere. Der kan nemlig snildt gå sport i at slå din egen personlige rekord for, hvor meget du går i løbet af en dag. Det kan også være ret sjovt at se, om mere motion påvirker din søvn. Aktivér armbåndets søvntilstand, og få et fingerpeg om, hvorvidt du sover ordentligt om natten. Vil du gøre lidt mere ud af det, kan du investere i et Garmin Vívofit HRM Bundle og tilføje en pulsmåler til dit daglige sundhedstjek. På den måde får du helt præcise oplysninger om din træningsaktivitet. Du kan få Garmins wellness-armbånd i flere farver, så det passer til din personlige stil. Så kan du uden problemer have det på hele dagen, uanset om kalenderen siger arbejde eller fest. Armbåndet er desuden vandtæt og kan være tændt i mere end et år, før det kræver en opladning.  En af de mest populære produkter i Garmin serien, er det klassiske Vivofit ur som et wellness-armbånd til alle. Vívofit tæller dine skridt, følger dig og giver dig et dagligt mål.

Skarpe priser på Garmin Forerunner pulsure 

Når det kommer til pulsure og aktivitets ure er Garmin Forerunner en seriøst kandidat til et all-round ur som passer til diverse sportsgrene. Om du løber, cykler, spinner eller træner, så er Garmin Forerunner et godt match som pulsur. Ved Garmin Forerunner handler det hele om pulsmåleren i håndledet samt alle de fede funktioner som uret rummer. Forerunner serien har igennem Garmin tiden gjort sig særlig populært indenfor løb, sprint, triatlon, spinning, svømning, cykling og roning. Når du tænker Garmin Forerunner er det højst sandsynligt de populære modeller Forerunner 230, Forerunner 235, Forerunner 630 samt Garmin Forerunner 735XT som vi har skarpe og nedsatte tilbud på. Nævnte modeller er Garmins velkendte pulsure i Forerunner serien som alle bliver tilbudt på INTERSPORT.dk til en skarp tilbudspris. Det kan være en god idé med et træningsur, der kan holde styr på blandt andet tid, distance, tempo og puls. Særligt hvis du er seriøs med din træning eller måske endda professionel sportsudøver. Garmin Forerunner er en serie af sportsure med forskellige funktioner, der kan være til gavn, når du er godt i gang med at træne dig op til en stor begivenhed – hvad enten det er på amatør- eller eliteplan. Du kan vælge mellem flere modeller alt efter dit behov: Til multisport-atleten kan eksempelvis Garmin Forerunner 935 være et rigtig godt valg, mens Garmin Forerunner 230 er til dig, der har brug for en kende mindre avanceret udstyr. Selvom Garmin er kendt for sine funktionelle puls og løbeure, har de også skridttællere, som ofte er implementeret i de forskellige ure.

Glem ikke det sidste pift

Et Garmin-ur er første skridt på vejen til en bedre træning, men det er bestemt ikke det sidste. Opgradér for eksempel din mountainbike-tur med et Go Xtreme-kamera, så du kan vise dine sejeste øjeblikke frem for venner og familie. En solid og komfortabel rygsæk til de lange ture, måske fra McKINLEY, kan også være værd at tilføje til dit træningsgear. Og det vigtigste: Husk masser af vand i din drikkedunk! Contigo har en cool model med drikketud, der er både tæt og 100 procent BPA-fri.

Find de nyeste Garmin pulsure online

Garmin har designet en række populære fitness- og aktivitetsure. Der findes modeller til hvert behov. Nogle ønsker den helt klassiske version som Vivofit. Det er til dem der gerne vil have et ’begynder’ wellness ur og måle skridt, tid og kalorier. Den populære Vivofit serie findes i forskellige versioner: Vivosmart og Vivofit. Hvis du derimod er mere til et aktivitetsur som kan måle og tracke for dig, så er Garmin Forerunner serien et godt valg. Garmin serien er bygget på forskellige sportsgrene som løb, svømning, cykling og flere til. Forerunner serien ligger et prisniveau højere oppe, men giver også meget bedre tekniske funktioner. Man skal ikke tage fejl af Garmin Forerunner. Den lever op til de fleste forventninger til et aktivitetsur. Blandt andet Garmin Forerunner 735xt som virkelig giver værdi for pengene. Leder du derimod efter det ultimative multisports- og GPS ur, er Garmin Fenix serien den bedste i rækken. Fenix er en generation af GPS ure som henvender sig til outdoor/trail personen, der ønsker at udforske naturen. Uret kan på mange måder alt det en GPS kan men meget mere til. Uret findes næppe mindre og mere kompleks end Garmin Fenix 3 og Garmin Fenix 5. Find alle typer pulsure og multisportsure fra Garmin hos INTERSPORT. Mange af vores Garmin ure finder du med store rabatter. Du kan se alle vores Garmin tilbud her.