seo-assets

Hummel - Sportstøj og modetøj

Hvad er sportstøj uden Hummel? Et kæmpe brand som siden starten i 1919 har vokset sig større end nogensinde før. Med deres kollektion af sportstøj og modetøj, har Hummel indtaget mange fans verden over. I dag producerer Hummel sportstøj, modetøj, sneakers, fodboldstøvler med opvækst i fællesskab og høj kvalitet. Det der gør Hummel unik er deres mission og vision om at dække alle afkroge af verden med deres sportstøj. Ingen klub er for stor. Ingen klub er for lille til at bære Hummel’s tøj. For Hummel var det drømmen om at være anderledes og turde at være på forkant med alt fra serie 6 i jylland til superligaklubber. Hummel har altid gået forrest når det kom til at være nytænkende og turde at gøre ting som andre klubber ikke gjorde.

Historien om Hummel

Helt tilbage i 1923 skabte Albert Messmer verdens første fodboldstøvle. Kort efter blev virksomheden Messmer & Co grundlagt i Hamborg. Rykker man frem til 1956 skabte Bernhard Weckenbrock Hummel’s visuelle identitet med ønsket om team sprit, fremgang og vindermentalitet. I 1988 underskrev hummel® en kæmpe sponsoraftale med måske verdens største klubhold, Real Madrid. Den helt store triumf bliver da det danske fodboldlandshold spiller sig til sejren i EU i 1992 kun iført Hummel. Brandet opnår en ikonisk status indenfor fodbold og generel sport. I dag er Hummel ejet af Christian Stadil og hans far som på få år skaber succes indenfor fashion og sport. Det ikoniske sportsbrand har længe haft hånden på styret når det kom til mode og sport. I starten af 2000’erne valgte Christian Stadil at opdele firmaet i to afdelinger: Hummel Fashion og Hummel sport. Det gjorde det muligt at Hummel at fokuserer på to verdener for at skabe moderigtigt og funktionelt tøj og sko.

Hummel Fashion - Modetøj

Hummel er et dansk sports- og modebrand med mere end 90 år på bagen. Hummel er i dag et internationalt anerkendt brand, som startede med at blande sig i fodboldverdenen helt tilbage i 1923. Hummel underskrev i slutningen af 60’erne sin første sponsoraftale med en tysk bundesligaklub, nemlig Duisburg. Kort tid efter lancerede Hummel sin første sportstøjskollektion, som lynhurtigt fik enorm succes, og herefter tog det fart. Da det danske fodboldlandshold i 1992 vandt EM iført Hummels ikoniske mærke, blev trøjerne efterfølgende revet ned fra hylderne rundt om i hele landet. I 1999 kom Christian Stadil til roret og reintroducerede originale Hummel styles, hvilket resulterede i, at Hummel hurtigt fik status som værende trendsettere. Herefter er successen kun fortsat, og i dag producerer de tøj, sko og tilbehør, som passer ind i enhver sporty garderobe, samtidig med at Hummel stadig er en enormt aktiv sponsor inden for både fodbold og håndbold rundt omkring i store dele af verden.

Smart Hummel tøj til børn og voksne

Hos Hummel Fashion bliver børnene godt klædt på med de fire kollektioner, som tæller Baby (0-3 år), Børn (2-12 år), Tweens (8-16 år) og Kids Basic Collection. Hummel Fashion er Hummels eget tøjmærke og med den altid gode kvalitet, er tøjet perfekt til både leg, sport og hygge. Særligt det klassiske humlebi-logo har længe været et stort hit blandt store sportsstjerner og trendsettere som bl.a. Paris Hilton og Robbie Williams og Hummel Fashion til børn lægger sig op ad de populære voksenkollektioner – med fokus på både design, høj kvalitet og ekstra god bevægelsesfrihed. En blød hættetrøjer er perfekt til at smide over hovedet på vej hjem fra fodboldtræning, eller når vejret endnu er for koldt til at smide jakken. Og måske holder teenagepigen særligt af denim-looket, når hun er på jagt efter nye bukser? Med en smart, stram buks i lækkert elastisk materiale, kan hun roligt dyrke sin yndlingshobby og samtidig være sporty klædt på. Med andre ord finder du hurtigt det helt rigtige street-look, som både er sporty og smart. Og når du sender ungerne på farten, skal de føle sig godt tilpas og have den bevægelsesfrihed, der gør, at de glemmer vind og vejr og lader sig opsluge af deres yndlingsaktiviteter – udendørs såvel som indendørs. Alle børn er forskellige! Derfor kan du mikse og matche dit helt eget personlige look, og hos INTERSPORT finder du alt, hvad børnenes sporty hjerter begærer! Og er du f.eks. på udkig efter badetøj til den næste ferie sydpå, kan du med de mange badedragter, swimsuits, bikinier og badebukser trygt lade familiens yngste bygge sandslotte på stranden. Med specialdesignet badetøj med UV50-beskyttelse bliver den sarte hud beskyttet mod solens farlige stråler, og så er materialet både hurtigtørrende og behagelig mod huden, lige til at klare et par ekstra timer ved stranden!

Funktionelt træningstøj til den aktive hverdag

Hos INTERSPORT er vi stolte af at kunne tilbyde et så stort og varieret udvalg af Hummel designs. Vi tilbyder alt lige fra sko til badetøj, jakker, træningstøj og endda regntøj. Du kender måske Hummel for deres ikoniske humlebi-logo eller pilene, men en anden ting der også er vigtig for dem, og som de helt konkret målretter sig efter, er at skabe individer med unik karakter, og netop dette kan ses i deres valg af farvesammensætninger, mønstre og prints. Hummel går nemlig op i at lave udtryksfulde og livlige designs med fine detaljer, som gør det interessant for både børn og voksne at bære kreationerne fra Hummels mange kollektioner både derhjemme i privaten og under den fysiske udfoldelse i skolen eller til fritidsaktiviteterne. Hos Hummel bliver først og fremmest de små størrelser klædt lækkert på i form af deres fire forskellige børnekollektioner, nemlig Baby (0-3 år), Børn (2-12 år), Tweens (8-16 år) og deres Kids Basic Kollektion. Med fokus på design og høj kvalitet er børn iklædt Hummel Fashion sikret en optimal bevægelsesfrihed, samtidig med at de ser super smarte ud. Badetøj til børn fra Hummel er blevet utroligt populært, og det forstår man godt. Badetøjet er nemlig produceret i blødt og strækbart materiale, der sørger for, at dit barn kan hoppe i vandet og føle sig godt tilpas og samtidig være ideelt beskyttet imod solen, idet badetøjet også er UV 50+ beskyttende. Derudover laves badetøj til børn i de fineste sommerfarver, som med garanti kun vil gøre dit barn endnu mere utålmodig efter at komme ud og plaske. Men det er selvfølgelig ikke kun børn, der kan få glæde af Hummels fantastiske kollektioner. Både voksne mænd og kvinder kan med fordel tage et kig på Hummels store udvalg af både flot træningstøj, sko og badetøj. Til kvinder finder du bl.a. smart træningstøj. Måske var det noget med et par komfortable bukser til at have uden på træningstøjet frem og tilbage til fitnesscenteret, eller til blot at tulle rundt i derhjemme på en søndag? Til herrerne fås ligeledes et bredt udvalg af moderigtige t-shirts, sneakers og jakker. Hummel har noget til hele familien og til alt, hvad hjertet begærer. Derfor er vi sikre på, at du i vores udvalg her på siden kan finde noget, der passer til dig og din stil, hvad end du er mand, kvinde eller barn.

Hummel Sport - Sportstøj

Hos INTERSPORT forhandler vi et stort udvalg af HUMMEL – produkterne er af virkelig høj kvalitet, og tøjet har en unik evne til at transportere sveden væk fra kroppen, så tøjet forbliver behageligt at have på, uanset hvor meget man bevæger sig og knokler igennem på banen eller i sportshallen. Produkterne fra HUMMEL er velegnet til alle former for sportsgrene, og du kan blive klædt på med dansk kvalitetstøj til gode priser hos INTERSPORT. Vi kan tilbyde alt lige fra shorts, t-shirts, træningssæt, sokker til fodboldfolket til sportstasker, svømmedragter fra Arena og drikkedunke fra Contigo. Lige meget, hvad du så end har i tankerne, så kan vi finde det til dig i vores kæmpe store udvalg. Du får til og med et lækkert design og kan vælge mellem et utal af flotte farver, der passer perfekt til din stil og din øvrige garderobe.

Stort udvalg af Hummel sport online

Hos INTERSPORT tilbyder vi et stort udvalg af Hummel sportstøj og træningstøj til voksne og børn. Vores udvalg af Hummel sport dækker over fodbold, håndbold, fitness og mode så du altid er på højkant med det nyeste sportstøj. Hummel har altid været kendt for deres innovative og anderledes sportstøj som tør at tage chancer og byde på banebrydende tøj som ikke er set andre steder. Om Hummel og sport kan det Danske landshold nævnes som nuværende sponsor at Hummel. Samarbejdet har betydet at Hummel og DBU har samarbejde om at designe den nye landholdstrøje til fodbold, både hjemme, ude og målmandstrøjen. Også indenfor den danske superliga er Hummel et velkendt navn, da de er hovedsponsor for Odense Boldklub.

Hummel sport til børn og unge

Når man skal vælge sportstøj til børn og unge har Hummel altid været et populært sportsbrand. Hummel Sport har altid formået at designe lækkert og smart børnetøj som var komfort venligt og sporty. Det betød at interessen for børne sportstøj steg hos Hummel, og det åbnede nye døre op for gymnastik, dans og balletverdenen indenfor sportstøj. Hummel er også kendt for en række børnetøj som er gået som varmt brød, blandt andet deres træningssæt: Hummel Essential, som er sportstøj indenfor t-shirt, shorts og fodboldstrømper. Et attraktivt træningssæt fra Hummel Sport til børn og unge der står og skal begynde til fodbold, håndbord eller en anden sport. Vi tilbyder et stort udvalg af Hummel Sport til børn og unge på INTERSPORT.dk og i vores fysiske butikker. Hvis du leder efter sportstøj og træningstøj til dine børn, er Hummel Sport et godt sted at starte din søgning. Her finder du sports t-shirt, træningsshorts, fodboldstrømper, fitnesstrøjer samt sportstasker. Køb alt fra Hummel Sport online på INTERSPORT.dk og få gratis levering samt hurtig forsendelse indenfor 1-3 hverdage.

Trendy Hummel sportstøj og modetøj

Det store HUMMEL udvalg dækker både overtøj, sko, tasker og accessories til mænd, kvinder og børn og deres sportskollektion bruger de nyeste trends og teknologier i både sportstøj og fritidstøj. De mange kollektioner er inddelt i forskellige kategorier med fokus på fodbold, håndbold, fitness osv. HUMMEL’s kvalitetstøj er blevet så populært på grund af slidstyrken og dets funktionalitet, og derfor bruger HUMMEL altid de nyeste teknologier og kun de bedste materialer i deres tøjdesigns. Lige meget om det drejer sig om teknisk avanceret sportstøj eller et mere afslappet sæt, så finder du altid de bedste materialer og mærker den grundige produktudvikling, der ligger bag.

Find det nyeste Hummel tøj og sko online

Som verdens største sportskæde, er Hummel selvfølgelig et brand vi elsker at have. Vi har i samarbejde med Hummel fundet frem til det mest populære udvalg af sport og modetøj. Du kan gå på opdagelse blandt vores mange hundrede vis af Hummel produkter. Lad dig inspirerer af vores kvinde kollektion og kig i samme omfang på vores børne kollektion. Du kan også vælge at søge inspiration som mand og opdage flere produkter end du kan have i garderoben. Lad INTERSPORT være det første sted at søge efter nye Hummel produkter. Med brandets høje kvalitet, holdbarhed og skarpe pris, ved vi hvor stor en værdi Hummel har på kvinder, mænd og børn. Bestiller du Hummel sko eller tøj på shoppen tilbyder vi fragtfri levering indenfor 1-3 hverdage. Du har altid 30 dage til at bytte i, både online og lokalt. Dertil yder vi 14 dages fuldreturret.