seo-assets

NIKE sko og NIKE tøj

NIKE har i mange år været kendt for sin høje kvalitet, sit brede udvalg og ikke mindst sit lækre design. Hos INTERSPORT finder du alt i sports- og fritidstøj, og uanset om du dyrker sport på eliteplan eller bare hyggeløber lidt i skoven, så kan vi finde tøj, sko eller andet udstyr inden for Nike-mærket, der tilfredsstiller netop dine behov. Hos INTERSPORT har vi et kæmpe Nike-udvalg på hylderne, og vi finder nemt det design eller den farve, du bedst kan lide. Om du er på jagt efter et par behagelige fritidssko eller et par professionelle fodboldstøvler, så er det at finde i vores store varesortiment.

Kæmpe udvalg af NIKE sko

NIKE har længe været helt fremme med deres fodtøj. Faktisk har der aldrig været så stor efterspørgsel på NIKE sko som der er for tiden. Dette gælder både den yngre publikum samt personer som har fulgt Nike’s udvikling. Man må tage hatten af for en af de største sportsbrands som har formået at designe mange flotte Nike sportssko. Brandet har gjort det klar at være repræsenteret med deres swoosh logo på samtidige produkter. Logo'et repræsenterer et brand som er innovative og fedt at have sko fra. Alle kender til NIKE, og kender til kvaliteten af et par fx sorte Nike sko. Lige siden den bitre morgen har Nike produceret og videreudviklet på eksisterende modeller indenfor sko. Det er der kommet mange populære modeller ud af som fx Nike Air Max, Nike Free, Nike Pegasus samt fodboldstøvler som Nike Hypervenom og Nike Mercurial. Dette er blot et lille nøje udvalg af alle de NIKE sko som du finder her på siden. Du kan bruge vores filtreringfunktion og vælge køn, dernæst sko. Afhængig af hvilke Nike sko du søger, har vi muligheder for fodboldstøvler, sneakers, fitnesssko samt håndboldsko. Det er ikke altid det kun handler om hvilken type sko, men også hvilket farve sko. De klassiske farver er hvide nike sko og sort nike sko. Hvide NIKE sko er en farve som altid bør stå klar i garderoben. Heraf flotte hvide nike sko til konfirmation. Om du skal bruge almindelig Nike sko eller skal bruge sporty Nike sko, så har vi udvalget til både damer, herrer og børn. Forkæl dine fødder med en af de største amerikanske sportsbrands i verden og find Nike sko som forkæler dine fødder. Nike er ikke kun til den sporty person, men til typen der er aktiv i hverdagen. Ens fødder fortjener det bedste og Nike sko er uden tvivl et godt sted at starte.

 

Find det populære Nike løbetøj

Vores udvalg af Nike sko er enormt, og alene i løbesko serien finder du nemt en sko, der er behagelig at have på og løbe i, og som er slidstærk og i et moderigtigt design. Du finder løbesko i mange prisklasser, og vi kan til enhver tid finde en løsning, hvad enten du vil have en sko til små løbeture eller har brug for fodtøj til mere seriøs langdistanceløb, hvor komfort, styrke og god stødabsorbering er i højsædet. Nike har produceret en række sko, som er blevet så populære, at Nike har været nødsaget til at designe samme model i flere farve varianter som Nike Free, Nike Epic React, Nike Air Max, som alle er store favoritter i Nikes skoudvalg. Som løber er du kommet til det helt rigtige sted, når du handler hos INTERSPORT – her kan du blive klædt på fra top til tå og blive løbeklar i løbet af kort tid. Vi fører et stort udvalg af løbetøj, både bukser, t-shirts, sokker, opvarmningssæt, lette jakker, veste og kasketter, så løbeturen bliver en god oplevelse uanset det danske vejr. Du finder her INTERSPORT’s store udvalg af løbe-t-shirts til mænd her og til kvinder her.

Nike Pro træningstøj

Når det handler om træningstøj, handler det om Nike tøj som er svedtransporterende og hurtigtørrende. Nike Pro er serien af træningstøj til både herre, damer og børn, som dyrker sportstøj. Med Nike pro finder du træningstøj i form af sports BH, træningstrøjer, træningstights samt træningstoppe. Med andre ord betyder det at hver gang du ser Nike tøj med betegnelsen ’pro’ er tøjet skabt til træning. Nike Pro træningstøj har længe været på markedet og er blevet en spændende kollektion af sportstøj. Det som de fleste nok vil opdage er at Nike Pro serien arbejder i enkle og ensfarvet designs, som gør kollektionen mere populær. Fordelen ved at købe Nike Pro træningstøj er at materiale og pasformen også går igen fra overdel til underdel. Hvis du er interesseret I udvalget af Nike pro produkter, kan du finde hele udvalget her på siden. Nike Pro er betegnelsen for at tøjet er svedtransporterende og hurtigtørrende. Tøjet er skabt for at give dig den bedste trænings oplevelse under og efter. Det betyder at uanset hvor og på hvilket tidspunkt træningen foregår, så får du den rette komfort. Nike Pro er træningstøj til hele kroppen. Fra indershorts, til træningstights, til træningstrøjer og tilbehør. Tøjets evne betyder du kan være aktiv i alle træningformer uden at blive våd og fugtig. Det betyder du ikke behøver at bekymre dig om tøjet, men kan være 100% målrettet i din træning. Når tøjet støtter og giver komfort, får man den maksimale træningsoplevelse.

Stort udvalg af Nike fodboldudstyr

Også fodbold folket kan finde lækkert og slidstærkt Nike udstyr, tøj og fodtøj til grønsværen hos INTERSPORT. Vi har et kæmpeudvalg i fodboldstøvler, målmandshandsker, benskinner og fodboldtøj til både børn og voksne til ethvert behov og enhver pengepung – alt sammen i samme høje kvalitet og lækre design som de øvrige Nike produkter. Nike har indgået sponsoraftaler med de store internationale klubber FC Barcelona og Chelsea, og vi har naturligvis et flot udvalg i supporters-udstyr fra begge klubber. Så har du lyst til at føre dig frem med en hjemmebanetrøje fra en af verdens største fodboldklubber, så besøg INTERSPORT og lad os opfylde dit ønske. Vi har også fede halstørklæder fra de to klubber, hvis du skal til England eller Spanien og heppe på dine favoritter. Her kan du finde et stort udvalg af udstyr til fodbold entusiasten.

 

Smart Nike træningstøj til voksne og børn

Fitness- og gymnastik folket kan også få deres drømme opfyldt hos INTERSPORT. Vi kan dække næsten ethvert behov, du måtte have, hvad enten du dagligt sveder i fitnesscentret eller går til gymnastik og bare vil have noget rart og behageligt tøj at røre dig i. Også i svømmehallen eller på rejsen sydpå, kan Nike følge dig til dørs med gode lette sko eller badesandaler, tanktops med perfekt pasform og smarte detaljer. Vi fører også et bredt udvalg af sports BH'er, shorts/tights til damer, der også er behageligt beklædning at have på, når du gi’r den gas til fitness eller nyder sommeren herhjemme eller i udlandet. Så ligegyldigt hvad du har i tankerne, så kan INTERSPORT hjælpe og vejlede dig til at få det helt rigtige tøj, de rigtige sko eller det udstyr, der gør det til en ekstra god oplevelse at dyrke sport. Du kan uden tvivl finde lige netop dét, du er på jagt efter i det store NIKE-sortiment hos INTERSPORT. Nike må siges at være en af verdens største sportsbrand. Det betyder at Nike er verdenskendt og specielt for deres tøj. I kategorien sport, har Nike designet en lang række smart og funktionelt tøj til træning, fodbold, håndbold, badminton og mange flere. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af Nike tøj. Det er både Nike t-shirts, trøjer, tights bukser og meget mere. Køb alt NIKE tøj og alle NIKE sko hos INTERSPORT.

Kæmpe udvalg af Nike sko og sneakers

Nike sneakers har de seneste mange år været in, både her i Danmark, men også rundt omkring i hele verden. Et gammelt udtryk for sneakers er gummisko/kondisko, og for mange år siden var gummisko en type sko, man hovedsageligt brugte i praktiske sammenhænge – hvis man skulle være aktiv udendørs, skulle vandre mange timer eller lignende - og det var typisk heller ikke en særlig pæn type sko, da den netop kun var designet med det praktiske element for øje. I dag har gummiskoen fået helt ny betydning, og via navnet sneakers er det blevet en uundværlig del af enhver mands, kvindes og barns garderobe. Nike sneakers kan sættes sammen med alt. Ønsker du at opnå et gennemført cool og afslappet look, kan du med fordel sætte et par slidte jeans og en løs t-shirt til. Til pigerne kan man uden problemer sætte et par sneakers til en kjole. På den måde bliver kjolen nedtonet, så man ikke føler sig for pæn til fx en helt almindelig skoledag. Med et par nye, smarte Nike sneakers er mulighederne mange, og det er tilladt at kombinere præcist, som man vil. Så skynd dig at dykke ned i de forskellige modeller her på siden og find et par, der passer dig.

Nike er til alle former for sport

Der er mange gode grunde til, at du bør investere i et par gymnastiksko til dit barn. For det første er det vigtigt, at barnet ikke glider på det glatte gulv, som der ofte er i en gymnastiksal. I et par sokker eller bare fødder er risikoen noget højere, end hvis barnet har et par gode, skridsikre sko på. Så hvorfor ikke bare undgå de ulykker, man kan! Et par sko sikrer samtidig, at dit barn ikke får kolde fusser og render og fryser. Dyrker dit barn gymnastik i fritiden, så kan der være stor forskel på, hvilken type gymnastik der er tale om. Er der typisk en masse forskellig slags gulvøvelser, hvor det er vigtigt at have en god kontakt med gulvet, så vil det være en fordel med en flad sål uden for meget bund. Er der derimod tale om en form for springgymnastik, hvor fødder og led er udsat for gentagende stød, så giver det sig selv, at det vil være en god ide med et par sko, der har en støddæmpende bund – i hvert fald så længe dit barn stadig er ny i sporten og stadig er ved at lære de korrekte spring.

Find de nyeste Nike produkter online

Hos INTERSPORT tilbyder vi et af landets største online udvalg af Nike produkter til mænd, kvinder og børn. Vi tilbyder ligeledes gratis fragt og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Er du mere til at shoppe i en af vores fysiske butikker, så kan du se en oversigt over vores mange butikker ved at klikke her. Slip derfor blot dit barn løs i gymnastikkens verden, efter at du har investeret i et par nye gymnastiksko til ham eller hende her fra os. Er du desuden medlem hos INTERSPORT så husk, at du optjener bonus, hver gang du handler hos os. Du kan læse mere om denne bonusordning, regler og vilkår samt om, hvordan den opnås her.