seo-assets

Pro Touch - Løbetøj og løbesko

INTERSPORT tilføjede i 1992 Pro Touch til deres liste over eksklusive mærker. Målet var at tilbyde lækkert sportstøj til priser, der lå under de førende og etablerede sportsbrands. Pro Touchs sortiment er meget bredt og laver alt indenfor performance, med fokus på fodbold og løb. Udvalget tilbydes eksklusivt hos INTERSPORT til en pris både mænd, kvinder og børn kan være med på. Om du søger efter billige løbesko, billige fodboldstøvler, smarte løbe t-shirts eller måske noget løbeudstyr, finder du det hos Pro Touch.

Eksklusivt løbebrand hos INTERSPORT

Går du og leger med tanken om at starte til fitness, eller vil du gerne starte på løbetræning? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af Pro Touch produkter. Vi har lige, hvad du har brug for, så du kan komme sikkert i gang. Er det stadig koldt i vejret, kan du f.eks. finde løbejakker, pandebånd og huer, der holder dig varm på din løbetur. Pro Touch lægger meget vægt på, at deres træningstøj er svedtransporterende. Denne funktion hjælper din krop til at kunne ånde, når din kropstemperatur stiger. Har du lyst til at tage en løbetur, når mørket er faldet på, så kan du anskaffe dig løbetøj med indbyggede reflekser, som sikrer, at du bliver set i trafikken. Når du har samlet dit træningssæt, har du selvfølgelig også brug for et par løbesko. Du kan være sikker på, at du finder et par lækre funktionelle sko, der falder i din smag. For at skåne dine fødder yderligere, når du begynder på løbetræning, vil du også kunne finde løbestrømper fra Pro Touch. Ligesom resten af tøjet er strømperne også lavet med svedtransporterende teknologi, der holder dine fødder tørre.

Find det nyeste Pro Touch løbetøj online

Da Pro Touch er et af INTERSPORTS eksklusive brands, har vi selvfølgelig det største udvalg, som du ikke vil blive skuffet over. Produkterne fra Pro Touch er slidstærke, simple i designs og kan fås til en ovenud god pris. Som du kan se på denne side, er Pro Touchs tøj primært lavet i neutrale farver. Dog har vi også fitnesstøj, der er lavet med smarte prints på forsiden, og de er selvfølgelig også lavet i svedtransporterende materiale. Skal du til at starte til fodbold, så har Pro Touch et udvalg af diverse fodboldudstyr. Du kan f.eks. finde benskinner, luftpumpe samt bolde, som du kan bruge din luftpumpe på. Hos INTERSPORT er vi stolte af vores eksklusivt brand, som bidrager til en konkurrencedygtig pris indenfor alt til løb og fodbold. Har du spørgsmål til Pro Touch, sidder vores kundeservice klar til at besvare dit opkald eller mail. Du kan altid tage ned i vores INTERSPORT butikker og prøve tøj og sko fra Pro Touch.