seo-assets

PUMA - Sportstøj og sneakers

I bybilledet eller på fodboldbanen er den ikke til at overse: Pumaen. Den kan være placeret på både sko og tøj. Bag står mærket PUMA, som i 70 år har leveret sko, beklædning og accessories til mennesker i hele verden. Især er de kendt for deres smarte sneakers og fodboldstøvlen ”Menotti Star”. PUMA har altid været kendt for deres høje kvalitet og er idag en af de mest kendte brands på verdenplan. Indenfor fodbold, løb, fitness og hverdag har PUMA været frontløber med mange af deres bestsellers som Puma Suede, Puma One samt Puma Vikky sneakers. 

Historien om Puma

Tyskland. 70 år tilbage i tiden. Her startede mode- og sportsmærket Puma sine skridt mod at blive et af verdens mest anerkendte og elskede brands. Skaberen Rudolph Dassler havde i flere år haft et tøjfirma med sin bror, men de kom op og toppes. Derfor skabte han sit eget brand, Puma, og broren skabte konkurrenten adidas. I dag er Puma velkendt over hele verden og beskæftiger hele 11.000 medarbejdere. En sand konkurrent til brorens også velkendte brand. Puma har igennem tiden vist sig at være innovative frontløbere på markedet. I nyere tid har Puma indgået designsamarbejde med bl.a. den anerkendte engelske designer Alexander Mcqueen, som vakte stor interesse hos kunder verden over. Der er også blevet skabt flere Motorsports Collections med bl.a. Ferrari. Det er også blevet til internationale samarbejde med Rihanna samt Kylie Jenner. Desuden har Puma løbende udviklet på skoenes design, så de altid er rare at have på – uanset om du går ned af gaden eller spiller fodbold på højt plan. 

Puma populært blandt sportsstjerner

Måske er du stødt på den klassiske sneakermodel ”Puma Classic” med den klassiske hvide Puma-stribe henover siden. Gennem årene har Puma løbende udviklet nye modeller, som hurtigt er blevet et must i modebilledet hos både drenge og piger. Fingeren er på designpulsen, og de er ikke bange for at lege med både klassiske og mere moderne designs. Og Puma er ikke kun elsket af personer som dig og mig. Populære sportsstjerner som Usain Bolt og Cesc Fabregas løber også afsted i mærket og bruger det i deres respektive karrierer som atletikudøver og fodboldspiller. Puma er derfor kendt for:

  • Fodboldstøvler i friskt og smart design
  • Sneakers der både er klassiske, men også tør skille sig ud
  • tøj til sport eller hverdagsbrug
  • Produkter, der kan konkurrere på kvalitet og pris

Puma har altid været en populær sportsproducent og især nogle af deres mode sneakers har været en tidløs klassiker som Puma Suede Classic som siden hen er blevet lavet i flere farve varianter og størrelse, fordi de populære sneakers blev revet ned fra hylderne.

 

Stort udvalg af Puma sneakers og fodboldstøvler

Hos INTERSPORT kan du finde et stort udvalg af Puma sneakers og fodboldstøvler til mænd, kvinder og børn. Puma har altid været kendt for deres indflydelse på fodbold. Især indenfor fodboldstøvler har Puma taget branchen med storm. Verdensklasse fodboldspillere som Oliver Giroud, Sergio Agüero og Marco Reus bruger den populære Evo kollektion: EvoSPEED, EvoPOWER og EvoTOUCH. Hvis du ser på sneakers står Puma også skarpt på markedet med deres altid populære Puma Suede og de nye Puma Fierce træningssko som virkelig har taget verdenen med storm efter Kylie Jenner stod frem. Disse to modeller er blot to ud af mange forskellige Puma sneakers som bliver tilbudt på INTERSPORT. Også indenfor løbeuniverset og sprint er Puma, som navnet så fint beskriver, et af verdens hurtigste brands. Hvis du ser 100 meter sprint, kender du helt sikkert verdens hurtigste mand, Usain Bolt, som er foretrukken løbepartner for Puma. Han har været med til at designe Puma Ignite i samarbejde med Puma, som blev en stor succes og verdenskendt takket være Usian bolt og Puma's brand. Ud over smarte sneakers og sko, så er Puma også kendt for alle de sko og innovative produkter, som de skaber til atleter og dermed giver dem mulighed for altid at yde deres bedste med det rette udstyr. Puma er blandt andet blevet populære på deres fodboldstøvler, der hjælper alverdens fodboldspillere med at vinde over modstanderne, når det virkelig gælder. Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af Puma fodboldstøvler til både mænd og kvinder, så du kan blive klar til at løbe grønsværen tynd og måske også banke et par kasser ind. Du kan for eksempel finde nogle af de populære fodboldstøvler fra Puma som Puma Future og Puma One.

Stort udvalg af Puma sko

Puma er et af de førende sportsbrands i verden. I mere end 70 år har Puma etableret sig som et brand, der skaber hurtige produkter og designs, som er skabt til de bedste atleter på verdensplan. Puma skaber blandt andet banebrydende produkter til fodbold, golf, løb og træning og motorsport. Samtidig designer Puma også sportsinspirerede livsstilsprodukter, som i dag er elsket af mange verden over. Puma laver en lang række produkter, der alle er designet med det samme mål om at skabe nye muligheder inden for sporten. Når det gælder livsstil, er Puma nok især kendt og elsket for deres smarte sneakers og sko. Det er specielt rækken af PUMA sko til damer som har haft stor succes. Med deres klassiske designs, der går mange år tilbage og med det nyskabende samarbejde mellem Puma og Rihanna og nu her Kylie Jenner, der er en af vores tids største superstjerner og stilikoner, har Puma slået sig fast som et af de mest populære brands. Hos INTERSPORT kan du derfor altid finde et stort udvalg af Puma sko. Du finder både Puma sko i dame- og herre-modeller, så kig nærmere på vores store udvalg af de nyeste og mest populære modeller fra Puma. Ikke nok med PUMA sko til damer, så finder du også et kæmpe udvalg af PUMA dame sneakers.

Bliv inspireret med de nyeste sneakers fra Puma

Det er et must at have et par gode og smarte sneakers i skoskabet, uanset om du er herre eller damer. Et par gode sneakers er nemlig vejen frem, hvis du gerne vil have et smart hverdagslook og samtidig sikre, at dine fødder har det godt hele dagen. Hvis du gerne vil have et par sneakers, hvor design og komfort går hånd i hånd, så vil du helt sikkert blive glad for at vælge et par sneakers fra Puma. Hos Puma designer de nemlig et bredt udvalg af smarte sneakers til både mænd og kvinder, så du kan finde det helt rigtige par, uanset om du leder efter et par sorte Puma sko, et par hvide eller en helt tredje farve. Hos INTERSPORT har vi altid et stort udvalg af de populære Puma sko, så du kan finde det helt rigtige par. Du kan blandt andet finde modeller som Puma Court Star Suede og Puma Vikky. Hvis du leder efter de nyeste modeller af Puma sko, så kan du være sikker på at finde dem hos INTERSPORT. Vi bestræber os nemlig på altid at have et stort udvalg af de nyeste modeller fra alle de populære mærker, herunder også Puma. Lige nu er det især Puma Rihanna samarbejdet Fenty Puma, der har taget verden med storm, og derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af disse produkter, herunder sneakers.

Find dit nye par Puma sko i en af vores butikker

Uanset om du leder efter et par Fenty by Rihanna x Puma Creeper sneakers fra Fenty x Puma kollektionen, eller om du leder efter et par nye fodboldstøvler, så kan du altid komme ind i en af vores mange butikker og prøve skoene, så du er sikker på at finde det rette par. Vi står altid klar til at hjælpe dig!