seo-assets

Reebok - Fitnesstøj- og træningstøj

Når sportsskoene er slidte, og når man mangler fornyelse i klædeskabet, er der rigtig mange gode grunde til at overveje produkter fra Reebok. Siden Reebok blev grundlagt tilbage i 1890 i den engelske by Bolton, har Reeboks produkter været kendt for kvalitet, komfort og ikke mindst cool design. Stjerner som tennisspilleren Venus Williams, basketballspilleren Allan Iverson og rapperen Jay-Z har alle været ambassadører for Reeboks ikoniske tøj og Reebok sko. Reebok har ligeledes haft en stor historisk betydning, da de var den første virksomhed til at introducere et par sporty sneakers. Dette skete i 1982, da de lancerede den smarte og ikoniske Reebok Freestyle, som der stadig findes i Reeboks sortiment den dag i dag. Reebok indså altså, at flere og flere kvinder blev involveret i sport tilbage i start 80’erne, og de fandt det derfor naturligt at lancere en sportssko direkte målrettet kvinderne. I begyndelsen producerede Reebok primært tennissko og fitnesssko, før de senere hen også begyndte at producere sko til løb og basketball. Tilbage i 2005 blev Reebok overtaget af det tyske mærke adidas, som gjorde Reebok til et datterselskab. De to brands er dog fortsat under deres separate navne. Overtagelsen har ikke ændret på Reeboks produkter, som har bibeholdt deres ikoniske design og høje komfort. Reebok er stadig et af de førende brands inden for sportssko og fitnesstøj, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde et bredt og spændende udvalg af Reebok hos INTERSPORT.

Spændende udvalg af Reebok Crossfit produkter

I 2010 udvidede Reebok med en helt ny satsning: CrossFit. CrossFit er en helt ny afdeling af Reebok, der specialiserer sig i sko, udstyr og tøj til crossfit. Crossfit er en rigtig god og nyttig sidetræning til dit fitnessprogram. Det er ikke altid nok i sig selv at løfte vægte og træne sine muskelpartier. Med crossfit får du opbygget din kondition, din udholdenhed og dit fokus, fordi crossfit-træningen ofte er meget intens. Ud over træning af dine muskler vil du altså også få fuld udbytte af de opbyggede muskler, fordi crossfit binder dine muskler sammen med resten af kroppen. Til dette har du brug for det perfekte udstyr. Og det har Reebok. I vores Reebok CrossFit-afdeling vil du finde tøj og sko, der akkompagnerer din crossfit-træning helt perfekt.

Reebok til fitness og funktionelt multisporttræning

Tiden hvor alle udelukkende løb en tur, cyklede en tur eller tog til fodboldtræning er i dag forbi. Der er i dag et utal af forskellige former for træning og sport, hvilket stiller krav til dit sportstøj og sportssko. Her på siden finder du sko og tøj egnet til sportsbrug, til både herre og damer. Reebok har især været gode og innovative i forhold til at udvikle sko, der er tilpasset lige præcis den træningsform, som du elsker at dyrke. Reebok sko er produceret til at kunne klare både løb,fitness, crossfit, yoga og mange flere former for sportslige aktiviteter. Reebok sko har en fantastisk pasform, der giver en god komfort til foden; ens fødder bliver virkelig forkælet, når man træner i Reebok sko. Derudover er Reebok sko til træning produceret i de lækreste materialer, der gør dem utroligt lette, således du flyver hen ad vejen på løbeturen eller træningsmåtterne i fitness. Det er imidlertid ikke blot Reebok sko, som bliver din bedste og vigtigste ven i fitnesscenteret, da Reebok ligeledes producerer funktionelt og smart træningstøj. Vores sortiment af træningstøj fra Reebok indeholder blandt andet lækre tights i både neutrale og mere farverige designs, kompressionstrøjer og træningstoppe til kvinder. Med funktionelt, lækkert og kvalitetsfyldt sportstøj fra Reebok bliver det lettere at komme ud af døren. De mange forskellige træningsformer i dag stiller krav til vores egen smidighed, men i den grad også til tøjets kvalitet, da man ønsker at kunne ånde og bevæge sig frit i sit træningstøj. Ens træningstøj og træningssko udgør en stor del af vores træningsoplevelse. Hos INTERSPORT ønsker vi, at du får den bedste træningsoplevelse, og vi har derfor samlet et bredt og spændende sortiment af sportstøj. Hvis du føler, at du behøver at opdatere din garderobe, kan du lade dig inspirere af Reeboks sportstøj- og sko her på siden.

Bliv inspireret med Reebok sneakers

Reebok har altid været kendt for at lave fantastiske sko og tøj til sportslige aktiviteter, men de kan imidlertid meget mere end blot det. Brandet har altid haft en utrolig god smag for mode, hvilket især kommer til udtryk i deres forskellige skodesigns. Vi ser i dag flere og flere sneakers-entusiaster, og Reebok sko er i høj kurs hos dem, da Reebok formår at lave ikoniske skodesigns, der har et retro og tidsløst look. Tiden hvor mode og sport blev betegnet som to seperate elementer er for længst forbi, hvilket sportsbrandet Reebok i den grad har bevist med deres fantastiske kollektion af sporty sneakers. Reebok sko kan fuldende ethvert hverdagsoutfit, og de anvendes ofte til at give outfitet et mere casual look. Vi ser i dag Reebok sneakers i alle former, farver og designs. Reebok har formået at lave fede sneakers i simple og sofistikerede designs, der ikke behøver at være lavet i knaldfarver for at få folk på gaden til at vende sig om af misundelse.

Find det nyeste udvalg af Reebok sko og træningstøj

Hos INTERSPORT sætter vi pris på kvalitet og fede designs, hvorfor Reebok er en uundgåelig del af vores sortiment. Her på siden kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af Reebok produkter til både sports- og hverdagsbrug. Ens garderobe er aldrig rigtig fuldendt, før et produkt fra det ikoniske brand Reebok er en del af den. Hvis du leder efter nogle smarte træningsko, så har Reebok designet en lang række sko til fitness og crossfit. Det der typisk er kendetegnet ved Reebok sko er den høje kvalitet, de innovative tiltag der ligger bag og selve designet som passer til træning. Reebok har både designet en række mode sneakers samt træningsko. Det har gjort Reebok til et stærkt brand når det kom til træningstøj og træningssko. Hele ideen med Reebok er at forme et træningsbrand, hvor du kunne få alt det fedeste og smareste. Sko var især en af de områder hvor Reebok slog igennem på med bestsellers som Reebok Royal og Reebok Workout. Hvis du leder efter Reebok sko så har vi hos INTERSPORT et af de største udvalg online fra Reebok. Vi har alle de nyeste Reebok sko og holder løbende øje med markedet, for at finde de bedste priser. Hvis du ønsker at prøve din Reebok sko på, kan du finde den nærmeste INTERSPORT butik her