seo-assets

The North Face - Vandretøj- og støvler

Når det kommer til brands, som har specialiseret sig i at lave funktionelt tøj til udendørsbrug, er det umuligt at komme udenom The North Face. The North Face har siden 1966 været leveringsdygtige i nogle af de bedste produkter til udendørsbrug, som findes på markedet. The North Face blev grundlagt af to passionerede bjergvandrere i San Fransisco, som havde en klar mission om at producere produkter, der med en fantastisk komfort, funktionalitet og bevægelsesfrihed, ville hjælpe eventyrlystne mennesker til at gå på opdagelse i naturen. Siden grundlæggeslen i 1966 har The North Face blandt andet produceret jakker, huer og handsker, sko, fleece trøjer, rygsække og meget mere, som altid, på tværs af de forskellige produktkategorier, har været karakteriseret ved kvalitet og højteknologiske designs. Hos INTERSPORT har vi et bredt og spændende sortiment af produkter fra The North Face. Hvad enten du er til vandring, backpacking eller blot er udendørsentusiatist, så kan du med garanti finde et produkt fra The North Face her på siden, der passer til dine ønsker og behov. Her på siden tilbyder vi blandt andet lækre og funktionelle sko, tasker og jakker fra The North Face. Hvis du er vild med god komfort, bevægelsesfrihed og funktionalitet, så kan vi med fordel anbefale dig at gå på opdagelse i de forskellige produkter fra The North Face.

Stort udvalg af vandretøj og vandrestøvler

Never Stop Exploring - sådan lyder The North Faces slogan. Dette slogan er meget sigende i forhold til deres produkter, da de i den grad inspirerer mennesker til at udforske og undersøge. The North Face giver dig lyst til at gå på eventyr, da udstyret i hvert fald ikke vil holde dig tilbage. The North Face har siden deres grundlæggelse sponsoreret ivrige og eventyrlystne udendørsatleter samt ekspeditioner, der har haft til formål at nå de fjerneste og urørte hjørner af vores klode. Brandet har heller aldrig selv stoppet med at udforske og undersøge i forhold til udvikling af deres produkter. De ønsker konstant at være innovative i deres produktudvikling, således at du får de mest innovative, funktionelle og højteknologiske produkter, når du vælger at købe The North Face. På denne måde udforsker og udfordrer The North Face konstant grænserne for innovation, så du har mulighed for at flytte dine egne grænser i forhold til at undersøge og gå på opdagelse.

Stort udvalg af The North Face jakker og rygsække

The North Face har altid været kendt for at lave højteknologiske og funktionelle jakker til alle forskellige aktiviteter og vejrforhold. Jakkerne er en kombination af flot design, komfort og ydedygtighed. The North Face dynejakken blev for alvor populær i slutningen af årtusindet. I dag er både deres dunjakker og avancerede skijakker blandt de mest foretrukne valg, når det handler om køb af jakke i Danmark. I Danmark er vejret evigt omskifteligt, og det kan derfor være svært at finde en jakke, der kan klare det meste. Dette problem har The North Face til gengæld formået at imødekomme, med deres 3-i-1 jakke The North Face Alteo 2 Triclimate Jacket. Denne jakke kan bruges året rundt, da den har en vind- og vandtæt yderdel, samtidig med at den besidder en overgangsjakke, der gør den til en varm og yderst komfortabel vinterjakke. Hos INTERSPORT tilbyder vi både fleece, softshells og helårsjakker fra The North Face. Med en North Face jakke er man sikret mod alle slags vejr. En god rygsæk er uundværlig, når man slæber på de tunge skolebøger, hele familiens oppakning på storbyferien, eller ens egne ting på en trekkingtur. Støttesystemet i rygsække fra The North Face er fantastisk, da det er udviklet til individuelt at tilpasse sig ryggen og skuldrene, så den sidder helt korrekt på dig. Når man får fyldt sin rygsæk op, kan den hurtigt blive mange kilo tung, og netop derfor er en rygsæk med et godt støttesystem alfa omega.

Find det nyeste fra The North Face online

Hos INTERSPORT er vi vilde med The North Faces unikke produkter, og vi har derfor samlet et bredt sortiment af dem, så du altid kan lade dig inspirere hos os. Vi tilbyder gratis levering, og hvis du skulle fortryde dit køb, tilbyder vi 30 dages fortrydelsesret. Udbyg derfor allerede din garderobe med et produkt fra The North Face i dag. Hvis du ønsker at prøve en jakke, rygsæk eller noget helt tredje fra The North Face, kan du finde din nærmeste INTERSPORT butik her