seo-assets

Timberland - Støvler og varmt fodtøj

Vi lever i en tid, hvor vi bruger en masse tid på at kigge ind i fjernsynet eller konstant tjekke vores smartphones. Derfor kan det være en udsøgt fornøjelse at slukke fjernsynet og lade mobilen blive på køkkenbordet for derefter at bevæge sig ud i naturen. Det er en befrielse for sindet at bevæge sig derud, hvor de forskellige devices ikke forstyrrer os. Hvis du er typen, der elsker udendørsliv og naturen, så kender du højst sandsynligt til det amerikanske mærke Timberland. Timberland er om noget et mærke, som man forbinder med udendørsliv og natur. Timberland er mest kendt for deres unikke sko og støvler, som er indbegrebet af funktionalitet og kvalitet. Timberland har rødder helt tilbage til 1918, hvor mærkets grundlægger Nathan Swartz syede de første par støvler. Timberland blev imidlertid først introduceret med dette specifikke navn i 1973. Siden da har Timberland udviklet sig til at blive et af verdens mest anerkendte og respekterede mærker inden for produkter til udendørsmennesker. Hos INTERSPORT har vi et bredt og spændende udvalg af Timberland, der blandt andet indeholder de ikoniske Timberland sko og Timberland støvler. Hvis du elsker at færdes i naturen, kan du lade dig inspirere af de forskellige produkter fra Timberland her på siden. Dine fødder vil med garanti sætte pris på, at du vælger et par lækre støvler fra Timberland, da de er kendt for deres høje komfort og fantastiske stødabsorbering. Det er imidlertid ikke kun dine fødder, som vil blive glade; ligeledes vil din pengepung, da Timberland sko er en god investering. De har nemlig en høj læderkvalitet og er langtidsholdbare, når man plejer dem regelmæssigt.

Kæmpe udvalg af Timberland støvler

De unikke Timberland sko og Timberland støvler er ikke blot komfortable og funktionelle, de er samtidig lavet i et smart og tidsløst design, som de seneste år har gjort dem ekstremt trendy at besidde. Hos INTERSPORT elsker vi, når funktionalitet og smart design går op i en højere enhed, og det må Timberland siges at være lykkedes med. Hvis du derfor er typen, der både sætter pris på design og komfort, så bør du helt sikkert overveje Timberland støvler, da de både er kvalitetsfyldte, unikke og veldesignede. Et eksempel på dette er blandt andet Timberland Euro Sprint Hiker, som er til de mænd, der ønsker en flot og smidig støvle til de kolde vintermåneder. Støvlen er lavet i en vandafvisende kvalitet, så dine fødder kan forblive varme og tørre, uanset hvordan vejret er. Støvlen er ekstremt slidstærk, og den vil derfor være din trofaste ven de næste mange år frem. Støvlen er produceret i en flot brun farve, som er karakteristisk for Timberland som mærke. Hvis der er noget, som vi danskere har lært at forholde os til, så er det, at vores vejr i den grad er omskifteligt. Dette stiller krav til vores påklædning, og her er det klart anbefalelsesværdigt at anskaffe sig Timberland støvler. Timberland støvler er et varmt og solidt fodtøj, som du kan bruge i mange situationer i Danmark. Især på lange gåture i den danske natur er de fantastiske, da deres høje komfort og gode stødabsorbering sikrer, at du kan trave løs, uden at dine fødder begynder at beklage sig. Derfor er Timberland støvler ligeledes en perfekt ting at pakke, når turen går i sommerhus, på weekendtur eller et helt tredje sted hen. Timberland støvler er vejrbestandige, og du behøver derfor ikke holde dig tilbage af det omskiftelige danske vejr. Der er ikke noget, der kan ødelægge en gåtur, som hvis ens fodtøjs manglende kvalitet resulterer i ømme og fugtige fødder. Med sko eller støvler fra Timberland sikrer du, at dette ikke bliver et problem, samtidig med at dine fødder allerede dagen efter vil føles friske og klar på en tur mere i den dejlige danske natur.

Find de nyeste Timberland støvler online

Hos INTERSPORT forhandler vi Timberland til både herrer, damer og børn. På den måde sikrer vi, at vi kan klæde hele familien på til diverse udflugter, hvor man ønsker at have en smart og funktionel sko på. Hvis I er en familie, der elsker udendørslivet, og samtidig ikke ønsker at gå ned på udstyr, så kan I med fordel lade jer inspirere af vores store udvalg fra Timberland. Timberland er især kendt for deres høje kvalitet af støvler. De har designet en række bestsellers som igen og igen kommer frem til vinter og bliver revet væk fra hylderne. Det er både høje støvler som varmer hele foden, men også de lave støvler som giver mere bevægelsesfrihed. Om du vælger de høje eller lave støvler, så bliver du mødt med fantastisk kvalitet og lækker pasform. Der er garanti for at Timberland støvler holder hele vinteren og mange sæsoner frem. Det er ikke støvler som slides væk på underlaget eller som falmer i farven pga den lave temperatur. Timberland støvler er designet til det kolde vejr og til at give varme og fodfæste på det glatte sne underlag. Find dine støvler fra Timberland online hos INTERSPORT. Hvis varerne ikke skulle leve op til jeres forventninger, så tilbyder vi 30 dages fortrydelsesret. Du kan finde din nærmeste INTERSPORT butik her, hvis du ønsker at prøve dine støvler eller sko fra Timberland, før du bestiller. Her vil vores søde og kompetente personale ligeledes stå klar til at hjælpe dig med størrelse og andre tænkelige spørgsmål, du kunne have til dine nye sko og støvler. Med den rette vedligeholdelse og pleje vil dine Timberland støvler kunne holde de næste mange år frem, da de er ekstremt slidstærke. Forkæl derfor allerede dine fødder i dag med unikke sko eller støvler fra det anerkendte mærke Timberland.