seo-assets

Under Armour - Kompressionstrøjer- og tights

Om du er atlet eller bare nyder at træne i dit lokale fitnesscenter, så har du brug for tøj, der skaber de mest optimale forhold. Og gerne noget tøj, der får dig til at præstere endnu bedre. Under Armour har i næsten 20 år arbejdet med netop dét. Gennem passion, design og innovation vil de gøre atleter over hele verden endnu bedre. Og så er Under Armour skabt af en amerikansk fodboldspiller, der ved, hvad godt træningstøj skal indeholde. I 1996 gik den omtalte amerikanske fodboldspiller, Kevin Plank, med en helt speciel drøm. Nemlig at skabe den ultimative t-shirt. Én der har kompression, og som regulerer temperaturen, så atleten altid har de mest optimale forhold i træningen. Og han vidste, hvad han talte om. Han var mildest talt træt af at skifte sin våde t-shirt under træning. Det blev startskuddet for Under Armour – et brand, som i dag bruges af atleter og sportshold verden over. Populariteten skyldes bl.a. de innovative teknikker, der er i tøjet. Kompression, åndbar og svedabsorberende materialer. Lette materialer, der ikke generer. Det er derfor ikke helt uforståeligt, at Under Armour er et velanset brand af både atleter og almindelige personer, der er passionerede omkring deres træning – og altid ønsker at forbedre sig. 

Under Armour baselayer- og træningstøj

Under Armour er kendt for sit træningstøj i høj kvalitet. Især deres baselayers og svedundertøj bruges flittigt af atleter i både amerikansk fodbold og andre sportsgrene. Men er du atlet eller ej, er der en masse at vælge imellem hos dette brand – og det er både til brug i crossfit, fitness eller cykling. Det er vigtigt, at kroppen bliver holdt ordentlig tør og i den rette temperatur under høj fysisk aktivitet. Så Under Armour kan nemt være det rette valg, hvis du leder efter:

  • Baselayers og svedundertøj
  • Træningstøj i høj kvalitet – bl.a. med åndbare og svedabsorberende materialer
  • Produkter, der dagligt bliver brugt af atleter

Produkterne fra Under Armour findes både til mænd og kvinder

Kæmpe udvalg af Under Armour tøj

Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af Under Armour sportstøj og træningsshorts online. Vi har et af de største udvalg af træningstøj fra Under Armour til mænd og kvinder. Under Armour er velkendt for deres amerikanske sportsprodukter som har set dagens lys i Danmark. Under Armour er især kendt for deres kvalitets sportstøj og træningstøj. Specielt deres tights og shorts står stærkt på markedet hvis du skal bruge et par til crossfit, fitness eller hård træning. Ofte bliver Under Armour forbundet med trænede mænd og store atleter, men generelt er Under Armour et stærkt sportsbrand som stræber sig efter at gøre sportsfolk bedre igennem deres passion, design og den konstante stræben efter innovation. Under Armour er til dig der ønsker det bedste af det bedste indenfor sport og performance. I USA er Under Armour en af de største sports brand. I Danmark er Under Armour under en stigende udvikling og vokser sig tættere på atleten der ønsker det ultimative performance tøj. Hvis du er ude efter et sportsmærke som har teknologien bag sig og som yder høj kvalitet og smart design, så er Under Armour det rigtige valg. UA har opbygget et team af atleter og sportshold som til daglig bruger Under Armour for at præsterer på toppen. Stephen Curry har igennem 6 sæsoner gjort sig til en af de bedste i MBA og sat rekord for flest 3-point på en sæson. Tom Brady, et velkendt navn indenfor amerikansk fodbold og måske den bedste quarterback med 10 Pro Bowls, 2 League MVP og 4 Super Bowl titler. Det kan også være du har hørt om Michael Phelps, som er kåret til verdens bedste svømmer med en dominerede statistik på 18 guld medaljer og 22 i total. Under Armour er ikke blot et sports brand, men et internationalt varemærke indenfor performance sportstøj og store atleter. 

Find det nyeste Under Armour tøj online

Hos INTERSPORT mener vi, at Under Armour er ét af de bedste mærker på markedet, når det gælder baselayers og svedundertøj. Så er du altid sikret behagelige forhold, når du træner. Derfor har vi fyldt både vores webshop og butikker med et kæmpe udvalg inden for Under Armour. Er træningstøjet fra Under Armour, hvad du har ledt efter? Efter et par klik er det snart i din træningstaske. Du kan også komme ud i en af vores mange butikker. Vi kender til de materialer, tøjet indeholder og kan guide dig til det træningstøj, du har brug for. Kompressionstøj kan være den rette løsning – dette har vores ekspedienter også stor viden om. Vi har et stort udvalg af tights, shorts og t-shirt fra Under Armour. Faktisk kan INTERSPORT tilbyde mere end 80 produkter online, fra alt til træningstights til fitness t-shirts. Vi bestræber os på at have det bedste udvalg af størrelser og farver, samt et attraktivt udvalg indenfor hver sports kategori. Under Armour er især kendt for deres innovative teknologi som Cold- og HeatGear som er i størstedelen af de produkter som du finder online på INTERSPORT.dk. Leder du efter træning- og fitnesstights eller træningsshorts med kompressionsmateriale så finder du det på INTERSPORT. Skulle du være i tvivl om en størrelse eller pasform, anbefaler vi at tage ned i din lokale INTERSPORT butik butik for at prøve.