seo-assets

CMP - Vinterjakker og fleece trøjer

CMP tilbyder alt, hvad du har brug for, når du fører en aktiv og sund hverdag. Og hos INTERSPORT står vi klar til at byde dig velkommen til en verden med kærlighed for naturen og en aktiv livsstil. Med CMP har du rig mulighed for at mixe din personlige stil og samtidig være godt klædt på til udendørsaktiviteter af enhver art med de nyskabende teknologier og høje kvalitetstandarder. Et udpluk af de gode kvalitetsprodukter tæller bl.a. de super varme dunjakker, som er lavet med ægte gåsedun og er perfekte til at holde dig varm i de kolde vintermåneder. Vores mange softshell jakker har en fantastisk og flot pasform, og den bløde kvalitet gør den utrolig behagelig af have på. Skal du have det ekstra varmt og lækkert kan du supplere garderoben med en af de mange fleece trøjer, som udover at holde dig varm både tørrer hurtigt, er åndbar, blød og smart i designet. Så bliver det ikke lettere at se godt ud og holde varmen på samme tid. Du finder CMP tøj hos INTERSPORT til både kvinder og mænd. Vi har lækre kvalitetsprodukter og et stort udvalg af tøj fra CMP. Tag f.eks. et kig her på siden eller kom ned i din lokale INTERSPORT butik og se, hvordan du bliver godt klædt på - med god samvittighed i forhold til miljøet omkring dig.

Stort udvalg af vintertøj fra CMP

”Ægte mennesker. Ægte produkter” – sådan lyder mantraet og grundidéen bag CMP, som fortæller historien om rigtige kvinder, mænd og børn, som lever et aktivt liv. CMP er således perfekt til dig, som fører en aktiv livsstil og ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller bekvemmelighed. Du kan roligt springe i udendørstøj, som tager både mennesker og miljø alvorligt. Alle de bløde og praktiske fleecetrøjer er produceret efter hensyntagen til strenge miljøkrav, som hverken er giftige for mennesker eller naturen omkring os. Med et utal af farvekombinationer og muligheder kan du sammensætte dit udendørs-look præcist, som du ønsker at fremhæve din personlige stil. Med CMP’s teknologiske 3-lags system, holder du kroppens temperatur. Det første lag er svedtransporterende og hjælper sved væk fra kroppen, imens det andet eller tredje lag holder kropstemperaturen konstant mens tøjet er vind- og vandafvisende. Udendørstøjet fra CMP er til dig, som ikke går på kompromis med kvaliteten og ønsker at have bevægelsesfrihed og komfort – hvad enten du er at finde på de hvide pister, vandrer rundt i vildt terræn eller står klar til at kaste dig ud i bølgen blå.

Find de nyeste CMP produkter online

CAMPAGNOLO er udsprunget for over 50 år siden af kærlighed til naturen og det aktive udendørsliv. Det, der startede som en lille familieejet virksomhed, er i dag en betydelig spiller inden for produktion af sportstøj af høj kvalitet. Deres ukuelige fokus på research og teknologisk innovation gør CMP CAMPAGNOLO i stand til at producere praktisk tøj til alle klimaer og årstider, så der er aldrig en god undskyldning for ikke at nyde hver enkelt aktivitet og øjeblik i din dag – året rundt. Du finder det nyeste udendørstøj fra CMP hos INTERSPORT.