seo-assets

Hestra - Vinterhandsker og skihandsker

Hestra er et af verdens førende handske-mærker. Det er et familieforetagende, som har rødder helt tilbage fra 1936, og bliver i dag ledet af tredje generation. Virksomheden har hovedkontor i Sverige med over 50 ansatte, og ud over Skandinavien så sælger de handsker til især USA og Japan. Hestra har specialiseret sig i især skihandsker men har med årene udvidet deres kollektion til også at indebære handsker til hverdagsbrug – og faktisk har de lavet en hel underkategori, der hedder Hestra Job, som indbefatter handsker til folk, der arbejder i byggebranchen. Hestra skihandsker er noget man altid kan regne med. Det er høj kvalitet, varme og komfort til alle fingre.

Bæredygtighed er en af Hestras kerneværdier og for at kunne bidrage til at sænke miljøpåvirkningen, producerer de utroligt holdbare handsker lavet i høj kvalitet. De opfordrer derfor deres kunder til at passe godt på deres handsker, ved bl.a. jævnligt at pleje dem med de anbefalede midler. Men hos Hestra er det ikke kun handskerne der er bæredygtige. Også den transport og det affald der er i forbindelse med produktionen, bliver der konstant arbejdet på at forbedre med henblik på miljøet. Siden Hestra gjorde sit indtog i handskeverdenen, har de udviklet mange tusinde modeller, og her hos INTERSPORT har vi samlet et fint udvalg af nogle af deres lækre, kvalitetshandsker. 

Stort udvalg af Hestra handsker online

Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af Hestra handsker, der især egner sig til skiferien men også til hverdagsbrug henover vinteren. Med handsker fra Hestra bliver du godt klædt på til at gå vinterens sne og kulde i møde. De fleste handsker du kan købe her hos os er vind- og vandtætte, så du er sikker på at kunne holde dine hænder varme og tørre selv i barsk vintervejr. Mange af handskerne fås også med en justerbar elastik, der især gør dem anvendelige som skihandsker, da elastikken omkring håndleddet sørger for at holde sneen ude. Er du i tvivl om, om du skal vælge en handske eller en luffe? Så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej her. En handske inkluderer, at fingrene er adskilt, og rigtig mange foretrækker denne type, da det er nemmere at holde fast i ting og generelt at røre ved ting på denne måde. En luffe er, hvor fingrene er samlet inde i handsken. Fordelen ved dette er, at den samlede kropsvarme fra dine hænder kan være med til at holde dine hænder varme i længere tid end i en handske, hvor fingrene er adskilt. Det er dog mere besværligt rent praktisk at bruge en luffe.

Heldigvis er det meget individuelt, hvad man foretrækker, og derfor har vi hos INTERSPORT valgt at føre begge slags, så du frit kan vælge netop den Hestra handske, der passer dig og dit behov bedst. Farvevalget i de handsker fra Hestra, vi sælger her hos os, kommer som regel i sort og hvid, eller grålige og brunlige nuancer, og dette gør, at de passer til stort set ethvert skisæt, dit barns flyverdragt eller blot din egen vinterjakke. Hvis du er vild med Hestra, men er ude efter en lidt pænere handske til hverdagsbrug, så tjek vores udvalg af luffer af læder ud - eller måske er du mere til et par luffer i blød uld lige som dette lækre par? Uanset hvad så finder du handsker til både mænd, kvinder og børn her hos os. Priserne varierer alt efter hvor mange lag og materialer, der kommer i handsken, samt hvor stor bevægelighed du får. Én ting er dog sikkert, og det er, at lige meget hvilken handske du vælger, og uanset hvilket prisleje der passer dit budget, så får du en lækker kvalitetshandske, som du med garanti vil have glæde af i mange år frem.

Find de nyeste Hestra skihandsker online

Som eksperter i salg af sportstøj og diverse udstyr ved vi hos INTERSPORT, hvor vigtigt det er med et par gode, solide og holdbare handsker. Uanset om du skal bruge dem som skihandsker, til hverdagsbrug, eller i en anden sammenhæng, så er kvaliteten altafgørende for komforten og for din oplevelse, når du er på farten henover vinteren. Med handsker fra Hestra er du garanteret et produkt i topkvalitet, der med den rette pleje vil holde sig pæne og funktionelle i rigtig mange år. Skal du på den årlige skiferie med hele den pukkelryggede, så køb handsker til alle familiens medlemmer – store som små. Vi tilbyder GRATIS fragt og bestræber os på at levere dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Skulle du have købt et par handsker hjem i den forkerte farve eller størrelse, så kan du inden for 30 dage problemfrit ombytte eller returnere din vare. Læs mere om vores betingelser her. Vi glæder os til at se, hvilke handsker du vælger!