seo-assets

Kari Traa - Funktionelt træningstøj og skitøj

Kari Traa. Lyder det bekendt? Hun er en norsk freestyle-skiløber med tre olympiske medaljer i bagagen. Selv da hendes karriere var på det højeste, fandt hun dog tid til at strikke huer til venner og bekendte. Det resulterede i brandet Kari Traa. Et sportsmærke til fitness, gymnastik og skiløb, der er lavet af kvinder til kvinder. Derved er der helt styr på den rette pasform og komfort i hvert stykke tøj. Så leder du efter det perfekte outfit til næste tur i fitness, og vil du ikke gå på kompromis med lækkert design, skal du ikke lede længere. I starten handlede det kun om skitøj i god kvalitet, smart design og med en god pasform. Kari Traa har dog senere med stor succes skabt en linje for fitnesstøj, der både indeholder tights, toppe, løbejakker, mv. I flere af de produkter, der skal bruges udenfor, er der blevet inkorporeret merinould, så du får en behagelig varm oplevelse i tøjet. Der er dermed ikke sparet på den gode kvalitet, heller ikke når det gælder tøj, der skal holde dig varm og komfortabel. Merinould findes bl.a. i modellerne Svala og Rose.

Stort udvalg af Kari Traa dametøj

Mest kendetegnende for Kari Traa er dog måske det farvestrålende, moderne og skarpe design. Her er der knald på farverne – perfekt til dig, hvis du vil vise personlighed og ikke er bange for at skille dig ud på løbebåndet. Og selvfølgelig kan tøjet ikke kun bruges på løjperne eller i fitness. Skiundertøjet og fitnesstøjet kan nemt bruges foran pejsen derhjemme med en god bog – så kan du genskabe ægte norsk stemning. Feminint sportstøj er, hvad Kari Traa står for. Tøjet er skabt præcist til den kvindelige krop – af kvinder, der ved, hvordan godt træningstøj skal sidde. Både design og kvalitet er i absolut topform her, og flere af produkterne er åndbare, svedabsorberende, vand- eller vindtætte. Præcist så det imødekommer din aktive livsstil. Kari Traa arbejder med mange typer beklædning til damer. Du finder løbetights, løbejakker, træningstoppe, varme tights, strømper samt smarte merino huer.

Kari Traa hos INTERSPORT

Leder du efter pænt, feminint og funktionelt tøj til en aktiv livsstil i fitness eller på ski, er Kari Traa svaret. Deres modige og skarpe designs vil give dig et moderne look, der viser selvtillid og en feminin karakter. På samme tid er du veltilpas i tøj, der passer dine former. Tjek vores store udvalg af Kari Traa ud ovenfor eller kom ind og oplev det i en af vores vores butikker. Bestiller du Kari Traa tøj online, tilbyder vi HURTIG fragt og 1-3 dages levering. Du har altid mulighed for at benytte vores 30 dages returret i vores INTERSPORT butikker eller online.