seo-assets

Reima - Flyverdragter og overtøj

Reima er et finsk brand, der har sin oprindelse helt tilbage i Kankaanpää i 1944. De allerførste produkter der blev designet, var arbejdstøj til kvinder, og det var altså derfor først i 1950, at Reima kastede sig over at udvikle slidstærke materialer til børnetøj. Man fokuserede først og fremmest på det skandinaviske marked, og det skulle senere vise sig at være en god beslutning. I starten af 90’erne blev Reimatec udviklet, som var et vind- og vandtæt materiale, som var helt forrygende til prisen. Sidenhen blev brandet solgt til danske private equity-investorer og siden 2004 har Reima kun fokuseret på børnetøj, hvorefter væksten har været konstant. I løbet af 00’erne har Reima opnået at sælge produkter til næsten 20 lande verden over, fx Canada, Sydkorea og ikke mindst Tyskland, hvor der i dag også er blevet etableret en stor salgsafdeling.

Funktionelt overtøj til børn og unge

Når efteråret og vinteren gør sit indtog i Danmark, så ved vi, at vi kan forvente både kolde, våde og blæsende dage - og desværre ofte også mange af dem! Her er det derfor utrolig vigtigt, at du vælger det helt rigtige overtøj til dit barn. Derfor har vi hos INTERSPORT valgt at føre et fint udvalg af vinterudstyr fra Reima. Reima er et yderst populært brand, ikke kun pga. det flotte design, men i høj grad også pga. deres valg af materialer. Alle materialer bliver nemlig kvalitetstestet inden produktion, og det er netop for at sikre, at materialerne lever op til de forventede krav om henholdsvis vandtæthed, slidstyrke og funktionalitet.I dagens Danmark er der fortsat øget fokus på økologi og bæredygtighed, og er du hoppet med på samme bølge, så vil Reima uden tvivl være noget for dig. Reima er nemlig stor fortaler for bæredygtighed, og tager stor del i flere forskellige projekter med henblik på at reducere behovet for vask og for at udvikle materialer med højere bionedbrydelighed og mindre CO2-aftryk. Desuden er mange af Reimas materialer certificerede via OEKO-TEX Standard 100. Alle former for pels er imiteret, den uld der bliver brugt er kontrolleret for at sikre, at lammene ikke lider overlast, og al dun og fjer er biprodukter produceret efter gældende dyrevelfærdsprincipper. Reima arbejder målrettet mod at være mere bæredygtig for hver dag der går – derfor har de nogle helt klare målsætninger, og for hver gang et mål bliver opnået, så sættes der et nyt. Netop dette er med til at gøre Reima til et ekstremt populært brand, som uden tvivl fortsat vil komme til at vinde igennem langt ind i fremtiden.

Funktionelt tøj og overtøj til børn

Frisk, livlig, retfærdig, ærlig, glad, pålidelig, respektfuld – Reima er egentlig et finsk drengenavn, men det er også et tillægsord, som netop dækker over alle ovenstående ting. Og disse ord er, hvad Reimas produkter er et resultat af. En aktiv, udendørs livsstil er præcis, hvad Reima gerne vil opfordre dig og dit barn til at udføre i praksis. Med huer, flyverdragter, handsker og luffer, kan du klæde dit barn ordentligt på til udendørs leg. Huerne er produceret i 100% uld, hvilket holder dit barn varm om ørerne, samtidig med at de er bløde og behagelige at have på, selv i længere tid ad gangen. De populære Reimatec flyverdragter er dobbeltisolerende og naturligvist både vind- og vandtætte – dog skal du ikke være bange for, at dit barn af den årsag kommer til at blive overophedet – de er nemlig på trods af dette stadig designet med stor åndbarhed. Handskerne og lufferne er vandtætte helt op til 15.000 mm., og er på samme måde som flyverdragterne stadig utroligt åndbare, samtidig med at hænderne holdes varme i de kolde vintermåneder. Vælger du at købe Reima overtøj til dit barn hos INTERSPORT, er du altså sikret lækker kvalitet, som både er fremstillet i flot design og ikke mindst holdbare materialer, så du helt uden bekymringer kan sende dit barn ud i vintervejret, velvidende at du passer på både dit barn og miljøet omkring dig. Det kan nærmest ikke blive bedre!

Find det nyeste Reima overtøj online

Hos INTERSPORT er vi meget stolte af at kunne præsentere dig for et udvalg af Reima vinterudstyr til både piger og drenge. Vi vil gerne være med til at sikre, at du kan sende dit barn trygt afsted i skole med ro i sindet om, at han eller hun for det første er godt pakket ind i forhold til vind og vejr, men også er iført lækre, bæredygtige materialer, som bidrager til et sundere klima og bedre dyrevelfærd. Er du ikke allerede medlem af Club INTERSPORT, så skynd dig at få det gjort. Her får du gratis besked om nyheder før alle andre, og du optjener bonus, hver gang du handler. Læs mere om alle medlemsfordelene her. Derudover bestræber vi os på at levere din ordre inden for 1-3 hverdage, dog med forbehold for travle perioder, hvor der kan gå lidt længere.