seo-assets

Tecnopro - Skisport og badminton

Kalder alle vinter- og ketchersports-entusiaster! TECNOPRO er et af vores eksklusive brands og kendte for at levere kvalitetsprodukter til både sne- og ketcher-sport som fx ski og tennis. Er du på jagt efter fedt tilbehør til næste skiferie eller en bolddyst med vennerne, finder både skibriller, hjelme, badmintonketcher og bordtennisbat. TECNOPRO har siden starten af de farverige 80’ere forpligtet sig til at levere produkter, som med høj grad af performance, kvalitet hjælper den glade amatør til at nå nye højder med sin yndlingssport. Med et enormt fokus på både de seneste teknologiske muligheder og ikke mindst et skarpt og moderne design, er du godt ekviperet, når du smyger dig ned af pisterne eller serverer en kodyl baghånd på tennisbanen. TECNOPRO er et særdeles anerkendt brand, og selvom der hverken bliver gået på kompromis med kvalitet, teknologi og design, er de mange produkter at finde til skarpe priser, så alle kan være med uanset pengepung og sportslige niveau!

Kæmpe udvalg af TECNOPRO skiudstyr

Flere og flere danskere ynder at tage turen fra flade Danmark og til smukke snebeklædte bjergtinder i særligt Norge, Sverige, Østrig, Frankrig og Italien. Hvad enten du har stået på ski, siden du var ganske lille eller er grøn på pisten, får du stor glæde af de mange smarte skibriller med antidug-behandlet dobbeltlinse, som giver dig det bedste udsyn. Og vil du passe ekstra godt på ryggen kan du hoppe i en komfortabel alpin rygbeskytter, som sikrer en stabil ryg mod eventuelle vrid på pisten. For det gælder om at passe på dig selv, når du er på ski! Vi hører alle om ødelagte knæ og forvredne arme på folk, som kommer galt af sted på ski hvert eneste år. Og er uheldet først ude på pisten, er det for sent at tænke på at passe på hovedet. Selv det mindste styrt kan give hjernerystelse med en uheldig landing, og derfor gælder det om at være forberedt, inden du forlader skihytten om morgenen. Tjek fx de smarte unisex hjelme, som med blød indvendig polstring og åndbare net/lufthuller beskytter ét af kroppens absolut vigtigste organer. Det er heldigvis blevet en større og større tendens til, at vi passer på os selv – også når det gælder hovedbeklædning. Og med et smart og enkelt design, kan du sagtens matche din personlige stil og glemme alt om de dårlige undskyldninger for ikke at passe godt på dig selv, når du er på ski.

Find alle TECNOPRO produkter online

TECNOPRO er et af vores eksklusive brands, og et meget anerkendt sportsmærke. Mærket er især kendt for at levere kvalitetsprodukter til sne- og ketchersport bl.a. ski og tennis. Hos INTERSPORT kan du finde et stort udvalg af TECNOPRO produkter herunder skibriller, bolde, shorts, ketchere, bat osv. Der er ingen tvivl om, at du er garanteret høj kvalitet og høj komfort, hvis du vælger et produkt fra det populære TECNOPRO. Her hos INTERSPORT finder du underholdning og tilbehør til hele familien. Tag familiens yngste med ud på en badmintondyst med ketchere, spænd bordtennis-nettet op og lave en lille turnering i sommerhuset – eller hvad med en snorkeltur, næste gang i kommer sydpå? Mulighederne er mange med TECNOPRO! Tag et kig her på siden, eller kom ned i din lokale INTERSPORT butik og se de mange produkter. Vi står altid klar til at hjælpe!