seo-assets

Tenson - Jakker og overtøj

Er du et aktivt friluftsmenneske? Så er svenske Tenson det rigtige valg til den kvalitetsbevidste bruger. Tenson laver alt, hvad du har brug for, hvis du skal tilbringe din tid udenfor, uanset årstiden. Tenson laver nemlig højkvalitets-vintertøj, lettere varmt tøj til foråret og efteråret samt sommertøj. Tenson har en ambition om at være en af de førende producenter inden for beklædning til ski og den maritime verden. Udover at være særdeles funktionelt går Tenson også op i, at deres tøj har et sporty og flot design. Tenson laver desuden tøj til ekstremsportsudøvere som for eksempel det svenske freestyle skihold. Tenson konkluderer, at når disse krævende atleter trives i bedste velgående i deres produkter, så burde du også. Tenson har på kort tid positioneret sig som en af de førende brands indenfor varme jakker som skijakker, vinterjakker og softshell hakker. Og her hos INTERSPORT kan vi kun erklære os enige.

Stort udvalg af varme Tenson jakker

I adskillige af Tensons produkter finder du en bred vifte af teknologi inden for beklædning til ekstremsport og friluftslivet. Især MPC-teknologien er en populær tilføjelse. MPC står for Moisture Permeable Coating og bliver brugt, når en Tenson beklædningsdel har fået en såkaldt membran eller belægning bag stoffet. MPC gør jakken eller overtræksbukserne super funktionelle, da det betyder, at mens regn ikke kan gennemtrænge stoffet udefra, så kan fugten stadig nemt trænge ud indefra. Hvis turen går til hårdere breddegrader, så er Tensons tøj med MPC Extreme-indlæg højst anbefalelsesværdigt. Overtøj med MPC Extreme-indlæg passer perfekt, hvis du skal på skiferie eller en tur i bjergene, hvor du skal holde varmen, men samtidig have mulighed for at kunne bevæge dig frit rundt. MPC Extreme er det ypperste inden for MPC-teknologien. Det stopper dog ikke her. Til de helt eventyrlystne kan vi her hos INTERSPORT også tilbyde overtøj fra Tenson med et indbygget overlevelsessystem. Recco-teknologien sørger nemlig for, at du ikke bliver væk i sneen. Skulle uheldet være ude, så sørger Recco for, at man altid kan finde dig. Dette er blot nogle af eksemplerne på Tensons indbyggede teknologi i deres tøj.

Find hele udvalget af Tenson jakker online

Hos INTERSPORT vil vi kun vores kunder det bedste. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af Tenson kvalitetstøj. INTERSPORT sørger for, at du er klædt ordenligt på til hvilken som helst udendørs situation, du nu måtte stå i. Skal du bruge en regntøj til hverdagsbrug eller en skijakke til ferien, så har INTERSPORT den her på shoppen. Når du har shoppet dit vintertøj eller maritime sæt tøj, så kan vi med fordel anbefale dig at tage ind på vores fodtøjsafdeling og fuldende dit outfit. Så er du klar til alt slags vejr og alle slags omgivelser. Du kan tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og prøve tøjet inden du beslutter dig. Har du besluttet dig, kan du bestille online, så tilbyder vi gratis fragt og 1-3 dages levering.