seo-assets

Diadora - Cykeltøj og cykelsko

Er du på jagt efter lækkert sportstøj inden for sportsgrene som fx cykling og fodbold, så vil vi anbefale dig at kigge med her. Diadora er et italiensk brand, der blev grundlagt af Marcello Danieli i 1948 som et slags håndværker laboratorium til at producere klatrestøvler, og Diadora blev lynhurtigt etableret som værende de bedste på markedet. I 60’erne skete der et skift i produktionen, hvor netop interessen for sportens verden steg betydeligt, og i begyndelsen af 70’erne blev der for alvor sat skub i produktionen, da de begyndte at sponsere sportsstjerner som Björn Borg og Roberto Bettega. Samarbejdet med den form for hovedpersoner resulterede i, at Diadora i løbet af 80’erne blev anerkendt som værende det ubestridte hovedbrand i international sport. Herefter begyndte de også at designe tøj og sko til fritidsbrug, og vendte faktisk også tilbage til at lave arbejdssko hele halvtreds år efter sin grundlæggelse, og dermed så ”Diadora Utility” dagens lys. I 00’erne blev kollektionen ”The Heritage” lanceret, hvilket var det første reelle forsøg på at blande sportstøj og mode. Diadoras vision er ikke i sig selv at være en global leder på markedet for sport og livsstil – det er vigtigt for dem, at deres produkter bliver bygget på lidenskab og banebrydende teknologisk innovation. Passion er en kerneværdi, og det er netop dét, der fortsat får hele virksomheden til at køre rundt.

Stort udvalg af Diadora cykeltøj

Med tøj og sko fra Diadora, kan du blive fuldstændig klar til en lang cykeltur i det danske land. Her finder du super lækre kvalitetsmaterialer, som gør din tur på cyklen til en sand fornøjelse, og du vil altid være godt sikret imod vind og vejr. Til herrerne finder du fx denne smarte softshelljakke, som er en varm, vind- og vandafvisende jakke, der vil egne sig perfekt til cykelturen i et lidt køligere vejr. Jakken vil holde dig varm på turen, og den har derudover en masse fine detaljer og funktioner, som fx tre lommer ved lænden som gør det muligt at opbevare vand eller snacks til turen. Yderligere er jakken spækket med reflekser, så du ikke behøver bekymre dig om at blive overset i trafikken. Hos INTERSPORT finder du desuden cykelsko til mænd, som enhver cykelrytter ved er et absolut must have for at kunne sikre den optimale komfort på turen. Cykelsko fra Diadora bliver lavet med fantastisk pasform og i mikrofiber med mesh detaljer for at bevare en god åndbarhed. Til kvinder fås nogle super flotte cykeltrøjer i feminine farver. Se fx denne Gloria cykeltrøje, som indeholder og er lavet af alle de ting, du som cykelrytter vil sætte pris på. Den kommer nemlig i et åndbart og svedtransporterende materiale, som sikrer, at du ikke bliver kold i løbet af turen. Derudover bliver den produceret i 100% polyester, som er et utroligt let og lækkert materiale. Er du en af dem, der trodser vejret og altid begiver dig ud på landevejen uanset om solen står højt på himlen eller om regnen pisker ned? Så husk at sikre dit tøj og udstyr mod vind og vejr. Diadora laver smarte skoovertræk i bl.a. neopren, som naturligvis er både vind- og vandtætte, og så er de tilmed foret indvendigt, så du ikke kommer til at få kolde fødder undervejs.

Find det bedste Diadora cykeltøj- og sko online

Hos INTERSPORT er vi meget glade for at kunne tilbyde dig en verden af Diadora cykeltøj og –sko. Som professionelle inden for salg af sportsudstyr ved vi, hvor vigtigt det er med det helt rette tøj i de helt rigtige materialer. Og som cykelrytter, hvad end du er professionel, øvet eller blot cykler på motionsplan, så ved du sikkert allerede, hvordan det er at cykle i forskelligt slags vejr. I Danmark er vejret som bekendt yderst omskifteligt, og bare fordi solen skinner fra morgenstunden, så betyder det altså ikke, at det ikke godt kan stå ned i stænger hen på eftermiddagen, hvor du får fri fra arbejde og måske har tænkt dig at skulle på landevejen. Netop derfor er det vigtigt at have et godt udvalg af lækkert tøj og udstyr, så du er helgarderet, uanset hvad vejret har tænkt sig at byde på. Her hos os leverer vi fuldstændig gratis, hvis altså du vælger GLS som leverandør. Derudover vil vi i de fleste tilfælde levere inden for 1-3 hverdage. Synes du ikke du finder svar på dine eventuelle spørgsmål her på siden, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvor vores særdeles kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål til nogle af vores varer, til vores leverings- og handelsbetingelser, eller noget helt tredje. Kig i vores flotte udvalg af Diadora produkter og lad dig friste – vi glæder os til at pakke din ordre!