seo-assets

Kappa - Herre polo'er og ørevarmere

Kappa har altid været en af de helst største sportsbrands, og blev første gang grundlagt i 1916 i Torino. Det italienske tøjmærke startede med at producerer strømper og undertøj, men udvidede deres portefølje til at producerer sport og casual tøj i højeste kvalitet. Kappa har altid haft store samarbejdsaftaler, især med fodboldklubber som Juventus. Kappa blev for alvor populære i 80érne da store prominente europæiske fodboldklubber som Ac Milan, FC Barcelona, As Roma, Ajax, men har også leveret sportstøj til ateletik heraf Carl Lewis og Janice Joyner under OL. Hvis man ser på Kappa i dag, er det en af de mest innovative sportsbrand med historie, teknologi og æstetik bag sig. Når vi tænker på og snakker om forskellige store sportsbrands, er det svært at komme udenom det italienske mærke Kappa. Det var imidlertid ikke de efterspurgte poloer og sko, der i første omgang blev produceret hos Kappa. Det italienske tøjmærkes fokus var derimod på sokker og undertøj i god kvalitet. Senere hen udvidede man sortimentet til at indeholde både sportstøj og casual tøj i højeste kvalitet, hvor de fleste i dag især kender deres flotte poloer, komfortable sko og funktionelle sportstøj. Udover at Kappa er kendt for deres kvalitetstøj, er de ligeledes anerkendt for at have en finger på pulsen i forhold til den konstant udviklende mode, så det æstetiske og designmæssige udtryk sikrer, at du er iklædt funktionelt og moderigtigt sportstøj, når du bærer produkter fra Kappa. Det populære brand har i tidens løb haft store samarbejdsaftaler i sportsverdenen. Kappa var det første mærke til at sponsorere en italiensk fodboldklub, da de i starten af 70’erne begyndte at sponsorere den traditionsrige fodboldklub i Turin, Juventus. Dette samarbejde var oplagt, da italienerne elsker fodbold, hvilket Kappa ligeledes gør. Op igennem 80’erne og 90’erne blev Kappa et af de største sportsbrands i Europa, og man sponsorerede store og prominente europæiske fodboldklubber som Ajax Amsterdam, AC Milan, F.C. Barcelona samt det italienske landshold. Det var imidlertid først efter årtusindeskiftet, at Kappa begyndte at sponsorere i dansk regi. Først sponsorerede de AGF, hvorefter de i 2004 begyndte at sponsorere F.C. København. Dette skabte en del opmærksomhed dengang, da det var et af de største fodboldsponsorater, der hidtil var set i Danmark.

Find populære Kappa tøj online

De største brands er kendt for at have et logo, som alle kan genkende – uanset hvilken kontekst som de ser det i. Man vil altid kunne kende Kappa på deres karakteristiske og ikoniske logo, hvor en mand og kvinde sidder med ryggen mod hinanden. Logoet stammer helt tilbage fra 1969, hvor en mand og kvinde efter et photo shoot til en badetøjsreklame sad nøgne med deres rygge mod hinanden. Fotografen så straks en fantastisk mulighed for at skabe noget ud fra de silhuetter, der blev skabt af henholdsvis mandens og kvindens krop. Dette blev til sportsmærket Kappas logo, og det er i dag kendt for at symbolisere gensidig støtte mellem de to køn. Det var således ved en tilfældighed at logoet blev skabt, men om ikke andet er det i dag et af de mest kendte, ikoniske og betydningsfulde logoer, der eksisterer i modeverdenen. Hvis der er et produkt, som kendetegner brandet Kappa, så er det deres ikoniske polo'er. Den helt klassiske Robe di Kappa Pique Polo blev introduceret tilbage i 1973, og er i dag stadig en af verdens bedst sælgende poloer. Hos INTERSPORT har vi de klassiske poloer fra Kappa i både blå, hvid og navy og vi har dem i flere forskellige designs. Du vil med garanti kunne finde lige netop den polo fra Kappa, der passer til dit behov og din stil hos INTERSPORT. Poloerne kommer i fantastisk kvalitet og til fordelagtige priser, hvilket gør dem uundværlige at have i klædeskabet. En flot poloshirt kan gøre ethvert outfit flot. Man kan sætte sin poloshirt sammen med et par jeans, shorts eller andre bukser. Poloshirten er især en klassiker at have med i kufferten, når man stryger mod varmere himmelstrøg, da dens funktionalitet, komfort og flotte design gør den yderst anvendelig til ferier. Med en polo fra Kappa får du en designklassiker, der giver dig et elegant og sporty look, samtidig med at du har god bevægelsesfrihed i den.

Find de nyeste Kappa herre polo'er online

Kappas tidsløse design må sige at skinne igennem, når det kommer til deres sko. Kappa sko er kendetegnet ved at være ekstremt funktionelle og komfortable, samtidig med at de har det særlige ikoniske præg, som er gennemgående i alle produkter fra Kappa. Kappa sko er til dig, som ønsker at have noget godt at gå i, men samtidig ønsker at se smart ud, når du slentrer ned gennem gaderne. De fleste Kappa sko kan kendes ved, at det ikoniske Kappa logo pryder siden på dem. Kappa sko kommer i flere designs og til fordelagtige priser. Hos INTERSPORT elsker vi kvalitet til gode priser, hvorfor vi er glade for at tilbyde flere lækre produkter fra det ikoniske sportsbrand Kappa. Her på siden kan du lade dig inspirere af vores store udvalg. Hos INTERSPORT tilbyder vi gratis levering, og vi har 30 dages fortrydelsesret på dit køb. Køb derfor din nye polo, nye sko eller noget helt tredje fra Kappa allerede i dag.