seo-assets

Asics til kvinder

ASICS er et japansk sportsbrand, der blev stiftet tilbage i 1949 af Mr. Kihachiro Onitsuka. Hans produktion, der i første omgang talte basketballsko, tog sin begyndelse i hans egen stue, og først i 1977 blev virksomheden til ASICS. ASICS er en forkortelse af et latinsk ordsprog, der oversat til dansk betyder ”En sund sjæl i et sundt legeme” – hermed blomstrede et sportsbrand i troen på, at den bedste måde at skabe en sund og god livsstil på er ved at fremme sundhed og fitness. Missionen bag ASICS har fra begyndelsen været at skabe det bedste brand på markedet. For at opnå dette forpligter de sig til konstant at skabe det bedste produkt samt stræbe efter at bygge videre på de teknologiske fremskridt og skubbe grænserne for, hvad de kan lære af kroppen og dets behov i et atletisk gear.

Løbetøj- og sko til kvinder

Hos INTERSPORT kan du finde et stort udvalg af lækkert sportstøj fra ASICS til kvinder. Den høje kvalitet og de mange forskellige designs i et væld af flotte farver, gør ASICS til et utroligt attraktivt brand, som er elsket og anerkendt i store dele af verden. Her på siden kan du bl.a. finde løbetøj til kvinder, der gennem høj komfort og bløde, åndbare materialer gør løbeturen til en leg. Når du er fysisk aktiv, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i både tøjet og i skoene, og derfor kan det godt betale sig at gå efter de gode brands. Så kan du både være sikker på at få sportstøj, der holder formen og holder sig pænt i lang tid, og samtidig kan du være sikker på at få noget tøj, der sidder godt på kroppen, og som ikke generer dig under løbeturen.

Forkæl dig selv med træningstøj fra ASICS

Er du sportsentusiast, så er der sjældent noget bedre end nyt træningstøj. Det giver et friskt boost til dit energiniveau, og når først du har stiftet bekendtskab med de mange fantastiske produkter fra ASICS, så får du svært ved at undvære dem fremover. Har du hørt om Nimbus løbeskoen? Her får du en fantastisk sko, som er en allround og neutral løbesko. Er du en af dem, der pronerer lidt, når du løber, så bør du tage et kig på Kayano i stedet for. Den rigtige løbesko mindsker din risiko for skader, og det er derfor vigtigt, at du finder en sko, der passer til din løbestil. Fra ASICS finder du et hav af forskellige typer løbesko, så der er helt klart en sko til dig. De kommer desuden i mange flotte farver som sikrer, at du ser smart ud samtidig med, at du er fysisk aktiv.

Find de nyeste Asics løbetøj til kvinder

Er du vild med ASICS, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos INTERSPORT finder du både sko, tights, t-shirts og toppe og alt sammen i en lækker kvalitet, som du kan træne i i timevis. Bliv medlem af Club INTERSPORT, hvis du vil sikre dig gode tilbud og invitationer til diverse events før alle andre.