seo-assets

Fleece trøjer til kvinder

Fleecetrøjer er et godt valg når temperaturen når minusgrader. I Danmark skifter vejret ofte og vi bliver udfordret med både lave temperatur og kolde vindstød. Det er ikke alting nok at have en vinterjakke på når man er udenfor. Hvis jakken ikke kan fastholde varmen, kræver det en mellemlagstrøje. Hvis det skal være varmt og komfortabelt er en fleecetrøje et glimrende bud.

Stort udvalg af dame fleecetrøjer

Hos INTERSPORT har vi mange forskellige typer af fleecetrøjer. Vores udvalg af spækket med tykke, lette og smarte fleecetrøjer. Det er blevet meget moderne at have en fleecetrøje hængende i sin garderobe. Det kan være som varm trøje når vinden kan mærkes udefra når man er derhjemme. Det kan også være når vinterjakken ikke er isoleret nok. Mange kvinder foretrækker en fleecetrøje, da den ikke kun er varm, men også behagelig og let. Der findes et hav af fleece til kvinder på shoppen. Du kan vælge imellem gennemgående lynlås, ¼ lynlås eller med hætte. Udvalget dækker over flere kendte mærker som McKINLEY, Tenson, Salomon samt CMP.

Find de nyeste fleecetrøjer til damer online

Bliv inspireret med vores damekollektion af fleecetrøjer- og jakker. Find fleecetrøjer til lejligheden og vælg den størrelse og farve som passer. Du finder både klassiske farver som sort, hvid og grå, men også farver som blå, lilla og rød. Du finder fleecetrøjer som er på tilbud og til en attraktiv pris. Prøv dine fleecetrøjer i din lokale INTERSPORT butik og byt indenfor 30 dage. Du har altid 14 dages fuld returret hvis købet ikke lever op til dine forventninger.