seo-assets

Skijakker til damer

Leder du efter skitøj til skiferie? Når det kommer til skitøj er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis stoffet er for tyndt eller materialet går op i syninger, kan det i værste tilfælde give forfrysninger i vintervejret. Hos INTERSPORT finder du skitøj og generelt kvalitets vinterjakker til damer. Vores udvalg kommer fra de største outdoor brands i verden som CMP, McKINLEY, Peak Performance, Salomon samt Tenson. Alle skijakker bliver testet og kvalitets sikret så de kan holde til kolde temperature og stadigvæk holde på varmen. Skijakker har altid været meget neutrale i sit udseende, men igennem de sidste par år, har det været mere fokus på det feminine snit. Det betyder også at skijakkerne går bedre i hånd med andet skitøj som skibukser og en varm skihue. Alle skijakker kommer med snefang som holder sneen ude fra tøjet. Hvis temperaturen er under frysepunktet, kan en baselayer trøje samt et par bukser være en god mellemlagbeskyttelse.

Stort udvalg af dame skijakker

At stå på ski er en sjov aktivitet som også kan være farlig hvis man undervurdere temperaturen og sneen. Det handler i den grad om at finde det rette skitøj som føles komfortabel og giver de nødvendige specifikationer som er påkrævet. Køber du en skijakke, skal du være opmærksom på at jakken har snefang og isolerer varmen godt. Det kan være en fordel at jakken er åndbar så temperaturen ikke bliver overophedet og kroppen ligeså. Med et par dame skibukser med seler og en varm skijakke samt baselayer undertøj og et par vinterstøvler er du godt klædt på til skituren. Med praktiske lommer til huer og handsker, hætte og justeringsmuligheder, kan du få den komfort du ønsker. Ikke nok med at vores udvalg af skijakker isolerer på varmen, så er jakkerne også vind- og vandafvisende.

Find de nyeste dame skijakker online

Hos INTERSPORT skal det at stå på ski være en oplevelse for livet. Når det kommer til skitøj for damer, er skijakker det første at kigge på. Her på siden har vi samlet alle vores skijakker til damer fra de mest populære skibrands i verden. Mange af de skijakker som findes her på siden, findes også i vores mange INTERSPORT butikker. Bestiller du dit dame skitøj online, tilbyder vi mulighed for gratis forsendelse og en hurtig leveringstid på 1-3 hverdage. Husk der er 30 dages bytteret på alt skitøj.