seo-assets

Nike sport bh til damer

Når man dyrker sport, skal kroppen være komfortabel fra top til tå. Et af de områder som er udsat ved træning er brystområdet. For ikke at skade brystvævet eller få brystsmerter bruger man en sports BH. Det der er anderledes ved en almindelig BH og en sports BH er den forøget støtte og tættere pasform. Når man dyrker sport på høj eller lav intensitet, så bliver ligamenterne i brysterne strukket ud og når først skaden er sket, kan den ikke udbedes. Ved mange undersøgelser er det bevist at en sports-bh kan reducere brystbevægelsen med op til 70%, hvor en almindelig bh kun hjælper 35%. Der findes rigtig mange typer af sports BH’er på markedet og Nike er et af de brands som går forrest. Nike tilbyder et kæmpe udvalg af forskellige sports bh’er til alle typer størrelser af barm.

Sådan finder du den rette Nike sports BH-størrelse

Vi er alle født med forskellig størrelse af barmen og det er derfor vigtigt at man vælger den rette størrelse. Vælger man en sports bh som er for stor til skålen ender man med forringet støtte. Omvendt hvis man vælger en for lille Nike sports bh, føles brysterne klemt og det kan være ubehageligt. Det er en god huskeregel at sportsbh’en skal sidde tæt om brystkassen men ikke for tæt. Selve bøjlen må ikke hvile på brystet, for så er sports bh’en for lille. Hvis sportsbh’en har stropper, skal de indstilles så de støtter brysterne, men ikke er for hårdføre. Når der er styr på valget af sports bh, handler det om valg af tights og overdel som træningstrøje.

Der er nogle gode tommelfingerregler som i mange tilfælde gælder for flertallet. Hvis du har en mindre barm (A- og B-skål) er det en god ide at vælge en sports-top uden bøjler som har lidt elastik under brystet. Hvis man har en mellem barm (C- og D-skål) skal man have en strammere elastik hele vejen rundt med god indlægsstøtte. Vælg en sports BH med stroppe, da en sports-top ikke kan give den optimale støtte. Til større barm (D+ skål) handler det om en bred elastik under brystet som har justerbare stropper og gerne en indlægsskål for ekstra støtte. Nike er et af de brands som har den rette sports bh til den rette barm.

Find den rette Nike sports bh til damer

At finde den rigtige Nike sports bh behøver ikke være en større udfordring. Når først man kender sin størrelse, handler det om aktivitetsniveauet. Der tilbydes forskellige sports bh’er med mere støtte end andre. Til aktiviteter som let intensiv træning som yoga skal du vælge en sports bh med let støtte. Hvis du danser, cykler eller dyrker holdsports fitness, kræver det en mellem støtte. Når det kommer til løb, fodbold, håndbold, crossfit træning eller andet, er der mange bevægelse som kræver høj eller maksimal støtte. Hos INTERSPORT har vi samlet alle Nike sports bh til damer. Du kan vælge at handle på INTERSPORT.dk eller tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker. I butikken kan vores butiks personale hjælpe med at finde den rette Sports BH. Husk på vi altid tilbyder 30 dages bytteret og har 14 dages fortrydelsesret.