seo-assets

Løbetights til damer

Her på siden ser du vores flotte udvalg af løbetights og løbeshorts til damer. Alle vores modeller er fremstillet i et lækkert design og af de bedste materialer. Du kan vælge mellem et par tætsiddende tights, der passer til både løb og i træningscentret, eller et par korte løbeshorts, der er yderst komfortable at have på. Vores løbetights i ¾ model og løbetights til kvinder er alle lavet i et svedtransporterende materiale, der giver komfort og en følelse af fri bevægelighed. Nogle af tightsene har flade sømme, som reducerer gnidningsirritation. Kom i løbeform med løbetøj fra INTERSPORT. Løbetights kan man som kvinde ikke komme udenom. Løbetights kan også være træningstights og fitnesstights. Det er meget sjældent at de store sportsbrands designer et par træningstights, som kun kan anvendes til løb eller fitness. Mange af de løbetights, som du finder her i vores udvalg, er desuden blevet sat ned i pris. Det betyder, at du kan finde løbetights, som er billige, men stadigvæk er i meget god kvalitet.

Stort udvalg af løbetights til kvinder

Hos INTERSPORT kommer løbetights i mange former. Den helt klassiske model er almindelige løbetights, som er slidstærke og har en fleksibel pasform. Modellerne som 7/8 løbetights er lidt kortere ved anklerne, så dine fødder får mere frihed og luft. Nogle kvinder foretrækker også den populære capri 3/4 løbetight model, hvor længden går under knæet og giver en super åndbarhed. Modellen er oftest anvendt i fitnessredskaber eller på varme sommerdage for mest luft. Alle typer løbetights findes hos INTERSPORT. Jagten på de perfekte løbetights ender som oftest med at blive et spørgsmål om personlig smag, hvor både præferencer inden for farver, stil, løbeform kan være afgørende for den individuelle kvindes valg. Nogle kvinder foretrækker kompressionstights, andre kvinder er til tights i en blødere og tyndere model, men uanset hvad du foretrækker, så kan du finde dine løbetights til damer hos os.

Find de nyeste løbetights til damer online

Der er mange, som foretrækker at løbe med løbetights. Det har gjort, at verdens største sportsbrands som Nike, adidas, Reebok, Kari Traa og mange flere er begyndt at imødekomme ønsket om løbetights. Derfor er det også mere naturligt, at vi hos INTERSPORT hele tiden opdaterer vores udvalg. Her på siden kan du finde de nyeste tights på markedet. Det er løbetights, som støtter udsatte områder med tættere bindinger, løbetights med øget fleksibilitet samt løbetights, der er både svedtransporterende og hurtigtørrende. Hvis du skal i gang med at løbe eller blot vil forny dine nuværende tights, så vælg INTERSPORT. Vi har måske et af landets største udvalg af løbetights til kvinder. Vi sørger desuden for, at prisen altid er den mest attraktive på den valgte model.

Tre gode råd til valg af løbebukser

Når du som kvinde skal vælge et par løbetights, er det vigtigt, at du tænker på dine personlige behov. Vi giver dig her tre gode råd, som du kan forholde dig til, imens du kigger i vores sortiment.

  • Overvej materialet, når du køber dine løbetights. Hvor langt skal du løbe? Skal du løbe ude eller inde? Og vil det i så fald være bedst med tykke eller tynde tights? De fleste moderne tights bliver fremstillet i materialer, som lader huden ånde, men der er forskellige typer at vælge imellem.

  • Find et design, der klæder dig og som du har det godt i. Det er nemlig rarest at løbe, hvis man samtidig føler sig godt tilpas i sine løbetights, uden at man samtidig bruger en masse krudt på at spekulere over, hvordan man tager sig ud.

  • Huske at tænke på vejret. Skal du løbe i varmt vejr, er du muligvis bedst tjent med et par korte løbetights til kvinder. Er der koldt, kan du med fordel købe et par lange løbebukser – enten i en løs model, som du kan bruge alene eller under shorts.
  • Køb dine løbetights hos INTERSPORT

    I vores udvalg af løbetights til damer på INTERSPORT.dk kan du finde mange forskellige modeller inden for løbebukser og vi føler os sikre på, at vi også har et par til dig. Vi tilbyder desuden fri fragt og hurtig levering inden for 1-3 hverdage, så du modtager dine løbetights hurtigt og billigt, når du køber hos os. Som om det ikke var nok, så har du altid 30 dages bytteret på dine dameløbebukser fra INTERSPORT, enten ved at returnere dem til os per post eller ved indlevering i én af vores mange butikker landet over. Husk, at du kan melde dig ind i Club INTERSPORT, hvor du kan opnå mange fordele, blandt andet i form af CashPoints, som du optjener, hver gang du køber en vare hos os. Har du spørgsmål til et par løbetights for damer i vores sortiment, er du desuden velkommen til at kontakte os via kundeservice eller til at kigge forbi en INTERSPORT butik. Vi vil altid gerne hjælpe dig.