seo-assets

Nike tights til damer

For mange er tights den ultimative komfort indenfor løb og træning. Det kan også være man hopper i et par tights til hverdag og nyder den komfortable pasform. Indenfor performance tights har Nike været helt fremme med deres tights. Det er der kommet en række Nike tights ud af som hedder Nike Pro Tights. Helt standard for disse løbebukser er materialets evne til at transportere sved fra kroppen. Med sin fleksible og strækbare pasform hjælper materiale også til at huden kan ånde. Det gør at kroppen forbliver tør og let både under og efter træning. I den aktive hverdag kan Nike Pro tights sættes sammen med en smart trøje og et par sneakers. Det er ikke unormalt at man i højere grad bruger Nike tights til andre formål end at træne. Mange af de performance tights som tilbydes kan anvendes som almindelige dame tights.

Bliv opdateret med Nike Pro Tights

En af de kollektioner som Nike har haft mest succes med indenfor deres performance tøj er Nike Pro Tights. Disse tights kommer i mange designs og konstruktioner, men fælles for dem alle er materialets evne til at være svedtransporterende og hurtigtørrende. Om det er til træning, fitness, løb, dans eller til hverdagen, passer disse Nike pro dame tights til formålet. Det der gør Nike pro tights så populære er den høje kvalitet og materiale samt et prisleje hvor alle kan være med. Det gælder også på herre siden hvor Nike også har en Nike pro tight kollektion. Om du leder efter Nike løbebukser eller Nike løbetights, så kan du prøve lykken her på siden.

Stort udvalg af dametights fra Nike

Når det kommer til træning om det er løb eller fitness, handler det om mentalitet og viljen til at træne. Det handler ligeledes om sportstøjet man vælger. Det er vigtigt at være påpasselig med at finde tøj der er svedtransporterende og hurtigtørrende. Næste skridt er at vælge hvilken type overdel, underdel og træningssko man ønsker at træne med. For damer er det mest hyppige valg Nike Pro tights, en let træningstop samt et par Nike træningssko. Det giver maksimal komfort og fleksibilitet til at udføre de øvelser som kommer. Hvis man mentalt er påklædt og føler sig komfortabel i sit træningstøj, er man allerede mere motiveret til at yde 10% mere til træning.

Find de nyeste tights til damer fra Nike online

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af Nike tights til damer. Vores udvalg består af den populære kollektion Nike Pro Tights, hvor vi tilbyder den klassiske sorte farve men også har andre farvekombinationer. Du kan handle på INTERSPORT.dk hvis du kender din størrelse. Mange af vores INTERSPORT butikker tilbyder lignende modeller, så tag ned i butikken og find din størrelse. Du kan få gode råd om vejledning ved træning og løb omkring løbetøjet i samme omfang. Bestiller du Nike pro tights online tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Når du handler med INTERSPORT får du altid 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.