seo-assets

Bikini til børn

Når det kommer til ophold i vandet, er der mange typer af beklædning som er behagelig og smarte. Det kan være helt almindeligt badetøj som badebukser eller måske en badedragt. Når ens børn bliver lidt ældre og kommer i puberteten opstår der andre behov end normalt badetøj. Mange teenage piger ønsker at prøve kræfter med en smart og komfortabel bikini. Helt konkret er en bikini en badeoverdel og en badeunderdel som sidder uafhængig af hinanden men typisk i samme stil og materiale. Det smarte med bikinier er udvalget er kæmpe stort og man kan sætte sin egen version sammen. Det kan være at ens bikinitop skal være sort, mens bikinitrussen skal være navy eller lyserød. Der er rigtig mange muligheder for farver, men lige så mange muligheder for pasform og komfort. Mange af de bikinier vi tilbyder til piger er med ekstra materiale, så mere af huden bliver skjult. Dette betyder også at der er mindre chance for at blive solskoldet. De underdele vi tilbyder til piger er svømme hipster pants og klassiske hotpants for mere afdækning af huden. Ved valg af bikini overdel og bikinibuks får man et smart og moderne badesæt til sin teenage pige.

Stort udvalg af bikinier til piger

Når det kommer til badetøj og bikinier handler det meget om designet og komforten. For at kunne tilbyde dit barn de bedste bikinier har vi håndplukket de bedste og smarteste på markedet. Vi tilbyder mærker som Firefly og Hummel der er førende indenfor badetøj til børn. Du kan være sikker på at uanset hvilken bikini du vælger, så kommer du hjem med et godt valg. Materialet er behageligt og tilbyder en fleksibel komfort. Det vigtigste for ens børn, når det gælder bikinier er hvordan den sidder og om den er smart. Udseendet er lige så vigtig som pasformen. Vores udvalg er dog så varierende og bredt at vi er sikrer på du kan finde noget som falder i god jord med din pige eller som gave.

Find de nyeste bikinier til børn online

Leder du efter en smart bikini til dit barn eller som gave? Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af bikinier til piger, hvor komfort og design er i højsædet. Du kan finde smarte bikini toppe og bikini underdele til piger helt ned i størrelse 128 og op til 176. Det kan være en god ide at tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og prøve bikinien med din pige. Hvis du kender størrelsen, kan du bestille online og få gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Hvis modellen ikke passer i størrelsen, tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.