seo-assets

Fleece til børn

Hvis det er varmt overtøj som du leder efter til dine børn, kan fleecetrøjer og fleecejakker anbefales. Fleece er et dejligt materiale som typisk er fremstillet af fårepels eller fåreuld. Materialet har den egenskab at det holder rigtig godt på varmen. Man skulle tro at fleece var en ulempe når det blev vådt, men faktisk er det en af materialets bedste fordele. Det har en fantastisk isolerings egenskab og er samtidig hydrofob, som betyder at materialet tørre hurtigt. Det er især praktisk at tøjet forbliver varmt selvom det skulle regne og blive vådt. Fleecetrøjer er en fordel når vejret bliver for koldt til blot at have en t-shirt indunder sin vinterjakker. Vinden kan nemt komme indunder jakkens underdel og man kan komme til at blive syg uden at vide det. Fleecetrøjer er alternativet som skal bruges til at have som overgangstrøje under jakken. Børn har generelt ikke bedre isolerings evne end voksne og har brug for ekstra varme i kolde vejrforhold. Det er dog vigtigt at man ikke indpakker sit barn med fleecetrøje og jakke, hvis vejret ikke er for koldt. I og med fleece er utrolig varmeisolerende, så holder det også godt på varmen. I visse tilfælde for godt på varmen så barnet måske ikke får den nødvendige naturlige luftcirkulation. Hos INTERSPORT har vi samlet et bredt udvalg af fleecetrøjer- samt fleecejakker til børn. Vores udvalg består af de udendørsbrand som McKINLEY, H2O og Tenson, som alle producerer kvalitets trøjer. Mange af vores fleece produkter er allerede nedsat til en skarp pris med gode rabatter. Hvis du kun er interesseret I at se vores tilbudskategori for fleecetrøjer til børn, finder du det her.

Stort udvalg af fleece trøjer og jakker til børn

Når man beslutter sig for at købe fleece trøjer, handler det mere om udseende og trøjens snit. For mange forældre ender med at købe en fleecetrøje som er for tyk så jakken ikke kan lukkes. Det betyder mindre bevægelsesfrihed til barnet, som måske ender med at tage trøjen af. Mange af de modeller vi tilbyder kommer i en mindre tyk udgave, men med samme gode isolering. Hvis du er på udkig efter prisen, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores McKINLEY udvalg som ofte køres på tilbud. Mange af vores fleece produkter fås med gennemgående lynlås og side lommer med lukke funktion. Foretrækker dit barn at bevæge sig meget i hverdagen, foreslår INTERSPORT at kigge efter fleece trøjer i tynde udgaver. På den måde kan kombinationen af en vinterjakker og overgangstrøje, være den optimale løsning for dit barn.

Find de nyeste fleece til børn online

For mange voksne forbindes fleece og overgangstrøjer måske som en voksen beklædning. Faktum er at I de seneste år er fleece trøjer og jakker blevet mere ungdommelige i udseende. Mange af de fleece trøjer vi tilbyder hos INTERSPORT er designet med fåruld som giver en super varmeisolering i det kolde vejr. Du finder hele vores udvalg af fleece, hvad enten det er trøjer, jakker eller overgangstrøjer her på siden. Vi har størrelser helt ned i størrelse 80 og op til 172 så der er noget til enhver anledning. Hvis du vil gøre dit barn glad og din økonomi en tjeneste, kan en fleece trøje anbefales som erstatning for en ny jakke. Bestiller du fleece trøjer online tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi bytter selvfølgelig også indenfor 30 hverdage, hvis der er problemer med størrelser eller komforten. Du har samtidig 14 dages fortrydelsesret, hvis det skal være en jakke i stedet for en fleece trøje.