seo-assets

Flyverdragter og heldragter til børn og unge

Når efteråret og vinteren efterhånden nærmer sig, betyder det regn, kulde, sne og slud. Væk med shorts, T-shirts og sommerjakker og frem med tykt og isolerende vintertøj, herunder halstørklæder, vanter og huer. Det er dog ikke kun dig selv, du skal pakke ind – dit barn skal naturligvis også beskyttes mod det utilregnelige danske vejr, og hvilken bedre måde kan du gøre dette på end med en smart og komfortabel flyverdragt? Flyverdragten er en eminent alt-i-én løsning, som både fungerer som bukser, trøje og hoveddel. Du slipper således for bøvlet med at købe tre separate dele, hvis du i stedet vælger en af vores fine, moderigtige og varme flyverdragter, som du finder her på siden.

Hold kulden ude med en flyverdragt til børn

En flyverdragt er den ultimative beskyttelse mod kulden for dit barn. Men du skal være opmærksom på at finde den rigtige flyverdragt. Hvis dit barn er meget aktivt udenfor kræver det en flyverdragt med god bevægelsesfrihed. En god ide er at tjekke om flyverdragten er ekstra slidstærk ved bagdelen og knæene, da det ofte er der hvor flyverdragten bliver hurtigst slidt. Vær også opmærksom på at flyverdragten er vandtæt hvis dit barn elsker at hoppe i vandpytter. 

Den rigtige pasform er alfa omega

Flyverdragter fra forskellige brands er forskellige. Find ud af hvad dit barns størrelse er og kropsopbygning. Tag ned i din lokale INTERSPORT butik og prøv flyverdragten på, og vær særlig opmærksom på at give plads til en overgangstrøje til de ekstra kolde dage. Tænk på at dit barn skal have plads og luft i flyverdragten og der skal være plads til at lege rundt i den. Et godt trick er at der skal være ca en knytnæve længde fra barnets skridt til flyverdragtens kant. Det betyder nemlig at dit barn kan sætte sig i flyverdragten. 

Holder dit barn varm og tør

Der er ikke noget værre end syge børn. Det betyder fri fra arbejde og risiko for, at du selv bliver smittet. Det er umuligt at undgå influenza eller forkølelse helt, men vil du gerne gøre dit for at forebygge de mest typiske børnesygdomme, kan en flyverdragt være en rigtig god investering. Børn opholder sig ude året rundt, og derfor er det vigtigt, at deres beklædning er tilpasset årstiden. Når bladene falder af træerne, og sneen daler ned over Danmark, går det ikke, at du udstyrer junior med en kortærmet trøje og et par shorts – du skal have fat i en flyverdragt, som holder ham eller hende varm og tør i alt slags vejr. 

Det fantastiske ved flyverdragten er, at den både kan bruges af drengen, som elsker at hoppe i vandpytter, men også af pigen, der helst bare vil lege i sandkassen med sine veninder. Flere af modellerne er nemlig vandtætte, vindafvisende og åndbare, hvilket sikrer optimal komfort for dit barn. I vores sortiment finder du et væld af flyverdragter fra blandt andet McKINLEY og Reima. Flyverdragterne har forskellige motiver og farver, hvorfor du med sikkerhed kan finde en model, der passer til dit barn. Vi har både flyverdragter med farverige mønstre og modeller med mere neutrale nuancer.

Mange størrelser og fri adgang til at bytte til en anden størrelse

Børn vokser lynhurtigt, og derfor kan det være svært at være vide med sikkerhed, hvilken størrelse der nu er den rigtige. Dette er dog ikke et problem, hvis du handler hos INTERSPORT. For det første har vi flyverdragter i størrelserne 86 til 152, og for det andet kan du i 30 dage bytte din flyverdragt til en anden størrelse i vores mange lokale INTERSPORT butikker, hvis du har været så uheldig at vælge forkert.  

Når du handler hos os, tilbyder vi desuden altid gratis fragt lige til døren. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at finde den flyverdragt, du synes bedst om – så sørger vi for, at den kommer frem til dig inden for kort tid. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du selvfølgelig 14 dages fri returret, hvor du kan få dine penge tilbage. Det er din sikkerhed for en tryg handel over nettet. Har du spørgsmål vedrørende flyverdragter eller andre af vores produkter, kan du kontakte kundeservice i tidsrummet 9-17 i hverdagene på telefonnummer 22 273 273