seo-assets

Løbetrøjer til børn

Hvis dit barn ikke frygter det kolde vejr eller blot mangler en smart trøje til opvarmning eller løbetræning, så finder du det her. Der er mange børn som har en løbe t-shirt indenunder og så en tykkere løbetrøje udenpå. Efter opvarmningen kan man smide trøjen og fortsætte i løbe t-shirten. På den måde sikrer man at musklerne bliver varme inden der laves spurt, hurtige vendinger og andre bevægelser som kan give skader.

Danmark er generelt ikke et sted med for meget varme. Der kan i periode være koldt hen frem til maj og allerede i september begynde at komme kulde. Den bedste måde for stadigvæk at komme ud og løbe er en løbetrøje. Dertil kan du supplerer dit barn med løbesko og løbeshorts/tights. 

Find de nyeste løbetrøjer online

Med løbebrands som Adidas Performance, Hummel Sport, Nike og Under Armour er dit barn godt dækket ind med kvalitet og design. Du kan prøve dine løbetrøjer lokalt i en af vores mange butikker eller købe online på webshoppen. Husk du altid har mulighed for gratis forsendelse og 30 dages byttegaranti. Du har altid 14 dages fuldreturret.