seo-assets

Tights til børn

Når det kommer til træning, gymnastik, fritid eller løb, så foretrækker mange børn tights. Materialet er oftest tætsiddende men føles komfortabelt. Mange børn foretrækker at kunne bevæge sig uhæmmet af tøjets mobilitet. Tights til børn er ofte det som børn kigger efter fremfor bukser eller shorts. Alle de tights vi tilbyder, bliver designet i et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Det store udvalg spænder bredt fra populære brands som Nike, adidas, Hummel, Pro Touch og flere til. Det vigtigste når man køber tights er at de passer i størrelser og ikke sidder for tæt. Generelt er tights tætsiddende, så de sidder naturligt på kroppen. Det vigtigste er at finde ud af om det skal være almindeligt tights eller capri tights. Forskellen på capri tights (3/4 tights) og almindelige tights er længden som stopper under knæene. Det kan være en fordel hvis dit barn foretrækker mere frihed og shorts fornemmelsen. Uanset hvilke tights du ender op med, så er alle vores tights designet til træning og fritid. Forskellen på vores tights ligger i materialet og udformningen. Nogle tights har små lommer, reflekser, åndbare områder, smart print, kompression materiale og meget mere. Det kan være en fordel at tage ned i din lokale INTERSPORT butik og se om de valgte tights passer.

Stort udvalg af tights til børn

Tights kan bruges til alt. De fleste børn vælger at bruge tights til deres primære formål som er sport og fitness. Det er derfor også naturligt at de tights vi tilbyder er svedtransporterende og hurtigtørrende. Det giver mulighed for at være aktiv uden at bekymre sig om sveden. Materialet har nemlig små lufthuller som hjælper med at fører sveden ud og holde kroppen åndbar. Når det kommer til mærker kan vi tilbyde tights fra Nike, Hummel, Tracks by Les Deux, Carite samt flere. Vores udvalg dækker over lange tights, 7/8 tights, ¾ tights samt capri tights. Uanset om dit barn skal bruge tights til gymnastik, fitness, dans, idræt eller noget helt andet, så kan du se vores udvalg her. Du finder størrelser helt ned fra 98 og op til 164 og priser alle kan være med på. Når først dit barn får tights på, lover vi ikke at han eller hende, ønsker dem af igen.

Find de nyeste tights til børn online

Hos INTERSPORT er vi førende indenfor sportstøj til børn. Du finder et stort udvalg af smarte og prisvenlige tights til børn. Vores udvalg af tights kommer fra populære mærker som Nike, Hummel, Tracks by Les Deux, adidas og flere til. Alle vores tights er svedtransporterende og hurtigtørrende, så de passer til den aktive hverdag eller til træning. Sammen med dit barn, kan I tage ned i vores lokale INTERSPORT butikker og prøve de forskellige tights. Find de tights der ligger indenfor budgettet og passer til barns behov. Hvis du vælger at købe tights på INTERSPORT.dk, tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi bytter gerne til andre tights indenfor 30 hverdage og returnerer også indenfor 14 hverdage.