seo-assets

Fitness- og træningssko til børn

Når det kommer til at være aktiv og energisk må vi tage hatten af for vores børn. Du kender det sikkert som forældre. Dine børn er noget af det mest aktive du længe har set. De løber rundt. De spiller bold. De er aktive på hver deres måde. Det betyder også at fodtøjet skal være i orden. Dit barns fødder er afhængige af støtte og komfort, og det er ikke alverdens sko som præsenterer lige godt. Den rigtige komfort og støtte får dit barn med de rigtige fitnesssko. På INTERSPORT har vi valgt at sætte fokus på børn og deres fødder, og det har resulteret I vores fine udvalg af fitness sko. Dette gælder både drenge og piger. Det skal være en fornøjelse at være aktiv hele dagen. Ens fødder skal ikke være overbelastet eller gøre ondt. Som forældre ved du også om grundlæggende forståelse for hvad en fitnesssko kan gøre for dit barns fødder. 

Stort udvalg af træningssko

Det er svært at tro på at ens børn får ondt i fødderne når de konstant løber rundt og leger. Det kan være svært at se om dit barn får smerter i fødderne. Selvom dit barn måske ikke siger noget, mener vi hos INTERSPORT at det alligevel er vigtigt at sætte fokus på det rigtige fodtøj. Specielt fra forår til efterår, vil et par trænings sko og fitness sko være et glimrende alternativ til modeskoene. Faktisk er det blevet mere normalt end aldrig før at have fitness sko, træningssko og sågar løbesko som almindelige sneakers. Du kan bare se på de klassiske Nike Free som er løbesko. Ligeledes er der en række Adidas og Nike sko som oprindeligt var designet til et træningsformål men som nu bruges til fritid. Det skyldes blandt andet at de store fitness brands er begyndt at tænke komfort og udseende ind i samme sko. Det betyder at der i større grad er udviklet en trend at fitnesssko til børn og unge kan bruges til hverdag. Børn træner ikke på samme måde i fitnesscenteret, men træner til hverdag, hele tiden. Det er i skolen, i børnehaven eller på studie hvor børnene ”træner” mest og hvor fødderne er i gang. Det er der fitnesssko og træningssko skal sættes ind som supplement til mode sneakers. Hele skomarkedet er revolutioneret i opfattelse af fitnessko. Det er super populært at bruge træning og fitnesssko som mode sneakers. De er blevet smarte. De er blevet flotte. De har alle funktioner for at gøre dagen mere behageligt. Så forældre, hvad venter i på?

Find de nyeste træning- og fitnesssko online

Dine barn står i den situation at de mangler de rigtige træningssko. Det gør de måske fordi de er begyndt til dans? Måske er det gymnastik? Det kunne også være det var håndbold, badminton eller måske basket? Alle disse sportsgrene har ét til fælles: Fitnesssko. Som forældre ønsker du det bedste for dine børn, og dine børns fødder er bestemt ikke en undtagelse. Hos INTERSPORT fører vi nogle af de største sportsbrand som er specialister i netop at designe fitnesssko og træningssko til børn og unge. Vi har et spændende udvalg til både piger og drenge, og mange størrelser. Om du søger en pink fitnesssko til din pige, eller en blå træningssko til din dreng, så kan du starte søgningen hos INTERSPORT. 

Hvis du ikke er sikker på hvad du skal kigge efter, så vil INTERSPORT anbefale at kigge efter udseende. Det bliver aldrig den træningssko hvis produktet ikke er tiltalende for øjnene. Det betyder også at oplevelsen med dem på, bliver dårligere. Når udseendet er valgt til dit barn, er næste skridt de to vigtigste funktioner: Pasform og mellemsål.  Den rette pasform er en dialog du skal tage med dit barn. De kender deres fod bedre end nogen anden. Hvis du kender deres pasform og fodtype, har du også en ideer om hvilke fitnesssko du skal kigge efter. 

Når det kommer til mellemsål er det den ”pude” som dit barns fødder kommer til at hvile på. Forestil dig en hård topmadras. Forestil dig så en hård mellemsål, og tanken om at træde på den en hel dag. Det er samme oplevelse som en dårlig mellemsål kan give. Derfor er det essentielt at mærke og føle den type mellemsål som træningsskoen har. Hvis du er i tvivl om mellemsål, pasform, type af fitnesssko eller andre relevante spørgsmål, så er vores kundeservice til hjælp for dig. De vil med glæde besvare dine spørgsmål på telefon eller på mail.