seo-assets

Målmandshandsker til børn

Er du på udkig efter nye målmandshandsker til dig selv eller dit barn, så er du kommet til det helt rette sted. Som målmand er det absolut afgørende med et par gode, funktionsdygtige målmandshandsker, for uden et par handsker risikerer dit barn at få skader i hænder og håndled, og det er samtidig en del sværere at lave ordentlige redninger. Det kræver stort mod og præcision at være målmand, da netop målmandens indsats kan være afgørende for en fodboldkamps resultat. Derfor er det også vigtigt, at målmanden har det mest optimale udstyr til at udføre den vigtige rolle på holdet. Dette betyder naturligvis, at et par gode målmandshandsker er et absolut must.

Som målmand, kommer du ikke uden om målmandshandsker. Det handler nemlig om at have et godt greb og ekstra beskyttelse til hænderne, når du som målmand møder en fodbold med høj fart. Desto mere sikkerhed du udviser i feltet, desto bedre er chancerne for du holder cleansheet og dit hold højst sandsynligt vinder kampen. En målmand anses for at være en af de mest vigtige position på banen. Dit hold sætter sit lid til at I kommer igennem kampen uden at lukke mål ind. Med et par målmandshandsker vil dit greb blive forbedret og din sikkerhed i feltet gør at modstanden bliver bange når de skal afslutte.

Stort udvalg af målmandshandsker

Hos INTERSPORT fås et forskelligt udvalg af målmandshandsker. Målmandshandsker har typisk tilfælles, at de er fremstillet med forskellig skumbelægning, som også varierer i kvalitet, og derfor også er forskellige prismæssigt. Når du er på jagt efter den allerbedste model til dit barn, så skal både skum, gribeevne og pasform være helt i top. Der er nemlig også forskel på, hvor stor gribeoverfladen er, samt hvordan handsken ergonomisk er designet. For at sikre de bedste betingelser er det altså vigtigt med et par gode målmandshandsker, da det må siges at være det vigtigste udstyr i rollen som målmand. Så hvis du vil undgå, at bolden smutter imellem fingrene, så vælg her det bedste udstyr til opgaven. Dog ved vi godt, at børn i dag ikke kun går op i det praktiske aspekt, og derfor har vi hos INTERSPORT valgt at have et udvalg af ikke kun gode, brugbare målmandshandsker, men også nogle handsker, der er smarte i farver og design. På den måde kan dit barn være med til at vælge et par handsker, der også passer til resten af fodboldoutfittet, så han eller hun kan føle sig smart og trendy, samtidig med at der bliver trænet på fodboldbanen.

Som med alt andet udstyr i fodboldverdenen, så er der forskellige udgaver, former, størrelser osv., og eftersom hver målmand også er unik, så er behovene naturligvis forskellige. Det betyder imidlertid også, at det ikke kan være tilfældigt, hvilke handsker dit barn har brug for. Skal de kunne bruges i al slags vejr? Skal de være mere eller mindre tætsiddende? Skal der være særlig ventilation? Og ikke mindst: hvilken farve og hvilket mærke skal handskerne være i? Der er mange muligheder, og hos INTERSPORT har vi et stort udvalg så det er muligt for dig at finde de helt perfekte målmandshandsker til dit barn. 

Målmandshandsker til alle niveauer

Uanset om dit barn er rutineret fodboldmålmand på højt niveau eller er nybegynder på området, så er det vigtigt med det rigtige udstyr, både for komfortens skyld, for kvaliteten af spillets skyld, men i høj grad også for sikkerhedens skyld. Derfor mener vi, at målmandshandsker er til målmænd på alle niveauer. Du kan ligeså godt vænne dit barn til det fra begyndelsen, så han eller hun hurtigt bliver fortrolig ved følelsen af at spille med handsker. Nogle prioriterer endda at have to sæt handsker – et par til træning og et par til kamp. Så har dit barn altid et par handsker, der godt kan tåle lidt hård behandling under træning samt et par handsker klar til kamp, som ikke er nær så slidt. Det er nemlig især vigtigt under kamp, at den optimale gribeevne er til stede, da det jo er her, at de gode og store redninger for alvor er vigtige.

Find de nyeste målmandshandsker online

Som fodboldspiller kan du i dag få et hav af udstyr til at fremme præstationen og sikkerheden på banen. Måske kan du med fordel også kigge forbi vores udvalg af benskinner? Benskinner er lige så vigtig en accessory som målmandshandsker er og hører derfor under kategorien ”uundværligt udstyr” til en ægte fodboldspiller. Benskinner er ligesom målmandshandsker også et vigtigt element i forhold til sikkerheden på banen. Uden benskinner er der nemlig væsentligt forhøjet risiko for, at der sker ulykker på banen i forbindelse med tacklinger. Skinnerne beskytter benet, og kan meget vel forhindre brud og andre dumme skader. Er du for alvor i gavehumør, kan det være, at junior har fortjent et par nye indendørssko, så han eller hun kan brillere ikke kun på fodboldbanen, men også i idrætstimerne i skolen. Vælger du at handle hos os, leverer vi for det meste i løbet af 1-3 hverdage, og ikke nok med det, så tilbyder vi også fri fragt med GLS! Er du i tvivl om vores leveringsvilkår, eller har du blot spørgsmål til vores varer, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar med en hjælpende hånd.