seo-assets

adidas sko til herre

adidas er elsket over hele verden, og det er slet ikke svært at forstå hvorfor. Brandet har igennem årtier designet og produceret ikoniske styles, der henvender sig til både mænd, kvinder og børn. Du kan altid kende adidas på de tre parallelle striber, der går igen på samtlige af deres produkter. Fra brandet finder du alt i sportstøj og -udstyr samt modetøj og sko, og du finder dem som sponsor for mange professionelle sportsudøvere og sportshold. adidas er ganske enkelt ikke til at komme udenom, og det gælder i høj grad også, hvad deres sko angår. For hvad enten du leder efter et par nye sportssko fra adidas, eller blot mangler nogle lækre sneakers til garderoben, så kan du finde et væld af gode bud fra mærket. Her får du altid sko i lækre og slidstærke kvaliteter og materialer og i alle regnbuens farver – med eller uden snørebånd og så videre.

adidas løbesko til mænd

Er du glad for at løbe, så ved du sikkert også alt om, hvilke løbesko der er gode for dig og hvilke præferencer, du derfor har på området. Fra adidas finder du løbesko til alle typer af løbere – uanset hvilken løbestil eller hvilket niveau du har. De rette løbesko er helt afgørende for, hvordan din oplevelse bliver, og så har de også stor betydning i forhold til eventuelle skader. Et par løbesko, der ikke passer til din fod og din løbestil, kan nemlig skabe store problemer, og derfor er det vigtigt med løbesko, der støtter de helt rigtige steder. adidas laver løbesko, der passer til både en neutral løbestil eller til dig, der pronerer og derfor har brug for mere stabilitet. Til både mænd og kvinder findes flere forskellige serier af løbesko, men fælles for dem alle er naturligvis et toplækkert design og brugen af fantastiske kvalitetsmaterialer. Især adidas Ultraboost er en løbesko, der er utrolig populær. Det er den blandt andet på grund af brugen af et blødt skummateriale, der giver en god og behagelig støddæmpning, og så er det samtidig energireturnerende, hvilket betyder, at materialet overfører ekstra meget energi og power fra landing til afsæt.

Herresko fra adidas Original

adidas Originals er en helt særlig kollektion fra adidas. Denne kollektion skiller sig ud ved at være mere retro og ”original” end resten af adidas. Her er der fokus på modetøj og sko, der typisk er udstyret med det genkendelige logo i mange forskellige farver og udtryk. Til både mænd og kvinder er stilen cool og afslappet, og mange af de forskellige styles er modestatements i sig selv. Her finder du det perfekte mix af god stil, lækker komfort og fremragende kvalitet. De mange lækre sko fra adidas Originals har for længst opnået kultstatus i både ind- og udland, og det er netop den oldschool stil, der har banet vejen for dem og sikret dem stor succes. Med sko fra adidas Originals skal du aldrig mere tænke på ømme fødder, for herfra får du bløde og behagelige sko, som du aldrig har lyst til at tage af igen, når du først har haft dem på. Vælg derfor sko fra denne kollektion, hvis du er vild med det originale adidas-look og leder efter et par sko, som du kan have glæde af i mange år.

adidas sneakers til mænd

Sneakers er en skotendens, der er kommet for at blive. Du finder dem alle steder, lige fra catwalken til sportshallerne, og selv de allerstørste brands, designere og trendsættere elsker dem. Hvis du også elsker sneakers, så kan du glæde dig over, at adidas selvfølgelig altid er på forkant her. Det vil sige, at du altid finder sneakers fra adidas, der følger tidens mode, og som passer perfekt ind i din samling. Sneakers er bare fantastiske! De er altid utroligt komfortable og nærmest lige til at bo i. Derudover kan de passe til alle slags outfit. Sæt et par sneakers til en hættetrøje og et par slidte jeans, og du opnår et gennemført casual look, eller bryd linjerne med sneakers til en pæn kjole. Du kan kombinere det lige, som du har lyst, men uanset hvad, så kan du regne med altid at være moderigtigt klædt på med et par sneakers fra adidas. En ting, der er et must i både mænd og kvinders klædeskab, er hvide sneakers. Et par hvide sneakers er klassiske, og når du ikke ved, hvilke sko du skal tage på, så kan du altid hive dem frem. Noget af det, der gør sneakers så fantastiske er desuden, at de hverken er begrænset til et bestemt køn eller en bestemt aldersgruppe. Sneakers ser godt ud både på børn, forældre og bedsteforældre.

adidas sko til træning og fritid

Fra adidas finder du sko til mænd, kvinder og børn – både til træning og fritid. adidas, der er et af verdens mest anerkendte brands, ved virkelig, hvad der skal til for at gøre folk afhængige af deres produkter. Hvad end du spiller fodbold, tennis eller basketball, så kan du finde sko fra adidas, der vil optimere din ydeevne og præstation på banen. Og samtidig vil det booste din motivation og få dig til at gøre en ekstra indsats. Og selvom du ikke er den store sportsudøver, så er der stadig masser af gode grunde til at bruge dine penge på sko fra adidas. Mange af deres styles er så lækre, at selvom det egentlig er eksempelvis en løbesko, så vælger mange at bruge dem som fritidssko/sneakers også, både grundet komforten og designet.

Sko og meget mere hos INTERSPORT

Her hos INTERSPORT er vi meget glade for at tilbyde adidas som en del af vores sortiment. Og ikke nok med sko, så kan du også finde masser af udstyr og tøj fra adidas hos os. Måske mangler du en ny taske, der kan rumme alt dit træningstøj og -udstyr, eller det kan være, du mere er på udkig efter et par nye træningsbukser eller tights? Mulighederne er mange, men der er ingen tvivl om, at uanset hvad du vælger, så går du ikke galt i byen med adidas. Når du handler her på siden, så får du altid fri fragt og lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker rundt om i landet. Her står kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.