seo-assets

Telte - Festivaltelte, campingtelte og familietelte 

Find teltet til campingturen, den næste tur på festival eller overnatning i naturen. Hos os finder du telte til en komfortabel overnatning udendørs. Vi har både telte til 2 personer, 4 personer eller 6 personer. Telte med det mest nødvendige indbygget: Overdækket indgang, bred fordør, opholdsrum, myggenet og højt vandsøjletryk. Der er derfor ingen grund til bekymring om regn og dårligt vejr, eller for varme temperature. Med et smart telt sørger du for, at give dig og familien eller vennerne, den mest behagelige oplevelse i det fri.

Tilbør og udstyr til en udflugt ud i den vilde natur

Mangler du hverken campingvognen eller det perfekte telt, så har vi også alt det øvrige tilbehør og udstyr du behøver, til en komfortabel udflugt i naturen. Her finder du både rygsække, handsker, drikkedunke, liggeunderlag og meget andet.

Derudover finder du hos os, også et større udvalg af soveposer. De giver den nødvendige varme og det ekstra underlag som skåner ryg og hoved. Det giver den ekstra luksus og måske en time eller to mere på øjet.

Telte fra Outwell, Robens og McKinley

Se vores udvalg af telte fra Outwell, Robens og McKinley, og find dit drømmetelt, uanset om i er et par, en familie, en grupper venner eller et større arrangement. Alle vores telte lever op til komfort, åndbarhed og behov for en hyggelig tur ud i naturen.

Vi har hurtig levering og sender indenfor 1-3 hverdage. Hvis produktet ikke er som ønsket eller ikke passer i størrelsen, så har du 365 dage til at returnere varerne til os. Du har derfor god tid til at prøve produktet. Du kan returnere varerne ved at sende dem retur eller ved at returnere dem i en af vores fysiske butikker. Hvis du gerne vil prøve udstyret inden køb, er du altid velkommen til at gøre det i en af vores butikker, såfremt lager haves. Her har vi altid personale, som står klar til at hjælpe dig.