seo-assets

Løbesko til mænd

Løbesko er essentielt når vi snakker løb. Det handler om at finde løbesko som passer til din fod. Mange løbesko er designet med forskellige egenskaber. Nogle foretrækker at løbeskoen har en god støddæmpning, hvor andre går op i hvor blød mellemsålen er. Det kan også være at løbeskoen skal hånde skoen på plads eller forøget åndbarhed. En løbesko er desværre ikke en løbesko. Der er mange som køber en billig løbesko og tror de kan løbe 5,10,20 eller 30 kilometer. Det er muligt, men det ødelægger foden. Vi har alle forskellige fødder og vores behov er forskelligt. Det betyder at du skal være sikker på at det lige er denne type løbesko som passer. En god ide inden du vælger sko til løb er at få lavet en gratis løbestilsanalyse. Her får du svar på hvilken løbestil du passer ind under. Der er den neutral løbestil og pronations løbestil. Begge løbestile er normale og fortæller kun hvordan du lander og afsætter med foden. Her på siden er alle løbesko til mænd samlet. Det er både løbesko fra Nike, adidas, Asics og New Balance. Her kan du blandt andet finde de populære modeller som Nike Free, Adidas Ultra Boost samt Asics Kayano, som er nogle af de foretrukken modeller indenfor løb. 

Stort udvalg af løbesko

Når det kommer til løbesko, er der mange som allerede har favoritbrands. Nike sko er måske et af de allermest populære modeller at løbe med. Det samme er adidas og Asics, som begge har designet populære sko til formålet. Uanset om du søger Nike sko, adidas eller Asics til at løbe i, så lad INTERSPORT være din foretrukne løbe webshop. Vi er meget forskellige som løbere. Har du planer om at løbe op til 5-10 kilometer skal du kigge efter løbesko med god komfort og stødabsorbering. Dine fødder har brug for løbesko som støtter mest muligt. Er du derimod mere erfaren og ønsker at løbe 10-20-30 eller måske et marathon, skal du kigge på løbesko som ikke er for faste og stive i forfod og hælkappe. Der er mange som tror at en løbesko til nybegyndere skal ligge i den lave prisklasse. Det er omvendt. Desto nyere du er som løber, desto mere support og støtte har man brug for. Hvis du skal finde den helt rigtige løbesko til dit behov, anbefaler vi at tage ned i din lokale INTERSPORT butik og få lavet en løbestilsanalyse. På den måde, finder vi den rette sko som passer til din neutrale eller pronation's løbestil.

Find de nyeste herre løbesko online

Hos INTERSPORT har vi et af landets bedste udvalg af løbesko til mænd. Vores udvalg dækker over de løbesko som flest foretrækker og kender. Du finder de største sportsmærker på markedet og deres modeller er repræsenteret her på siden. Om du skal løbe 5-10-20, halv maraton eller måske en ironman, har vi skoene til formålet. Vi opdaterer løbende for kategori for løbesko med de nyeste, men holder også fast på de klassiske modeller vi kender. Som INTERSPORT har vi både de nyeste løbesko, populære løbesko men også herre løbesko på tilbud. Hvis du kigger efter billige løbesko til herre, finder du det her på siden. Bestiller du dine løbesko online, tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi bytter dine løbesko indenfor 30 hverdage og tilbyder 14 dages fortrydelsesret.