seo-assets

Fodboldstøvler til mænd

På INTERSPORT.dk finder du et stort udvalg af fodboldstøvler til mænd! Vi har støvler til en hver smag fra mange forskellige mærker som, Nike, Adidas, Puma, Diadiora og Hummel. Uanset hvilket niveau du er eller spiller på, er det altid på sin plads, at have sit udstyr i orden, men vigtigst af alt, skal støvlen opfylde dine krav og behov. Når du skal vælge din støvle, kan det komme meget an på hvem du er som person og spiller, da det i mange tilfælde afspejler sig på banen. Men nogle ting som det handler om angående dit køb af fodboldstøvler er:

  • Din fodform og anatomi
  • Hvilket underlag du spiller på
  • Eventuel ønske om hvilken støvle - fart, kontrol, stabil, let, behagelig

Stort udvalg af fodboldstøvler til herre

Hos INTERSPORT har vi mange forskellige slags støvler, så der burde kunne findes en til netop dit ønske og behov. Men det er helt op til dig selv, hvad du ønsker og køber, nogle vil have en let og eksplosiv støvle, med massere af trækkraft, til den hurtige og offensive spiller, mens andre ønsker at gå på kompromis med vægten, og derimod få en mere stærk og komfortabel støvle. En lettere støvle giver dig en mere fri fornemmelse, grundet det tyndere materiale, som samtidigt giver en mere tæt føling med bolden, hvorimod den mere stabile og tungere støvle, sikrer dig en stærkere og mere behagelig fornemmelse. Er du på udkig efter hastighed, Så er der to faktorer som gælder, vægt og trækkraft, som bl.a. kunne være et par støvler som f.eks. Nike Mercurial, Adidas F50, Messi/Nemeziz eller Puma evoSPEED. Derimod har vi også nogle af støvlerne som har mere styrke og komfort, som f.eks. kunne være, Nike Tiempo, Puma King, Puma evoPOWER, Adidas X, Adidas Ace. Og sidst men ikke mindst har vi også støvlerne til mere kontrol og teknisk, skulle du tage et kig på eventuelt Nike Magista, Nike Hypervenom, Adidas X og ACE.

Find de nyeste fodboldstøvler online

En omgang korrekt støvle pleje vil gavne din støvle meget, i form af holdbarheden, slidstyrken og pasformen. Har du en syntetisk støvle, så husk at rens dem efter brug, tag sålerne ud og lad dem tørre naturligt med noget avispapir inden, som tager det overskydende vand. Har du et par læderstøvler er det en god idé at købe noget læderfedt/pleje, som en tommelfingerregel skal støvlen smøres ind én gang om måneden, hvor det skal sidde i ca. 24 timers tid, hvor du efterfølgende tørre overskydende fedt af, og så er den ellers klar til brug!

Har du eventuelle spørgsmål, så skriv til kundeservice@intersport.dk eller ring 22 273 273 til vores kundeservice, eller tag’ et smut ned i en af vores fysiske INTERSPORT butikker, som du kan finde overalt i landet, vi står klar med støvler du kan prøve og de gode råd.