seo-assets

Nike fodboldstøvler til herre

Som fodboldspiller handler det om at have sit spillerudstyr iorden. Det er lige fra benskinner til fodboldshorts til fodboldtøj og selvfølgelig det vigtigste, ens fodboldstøvler. Nike er et af de brands som er førende indenfor deres udvalg af forskellige fodboldstøvler. Mange tror at fodboldstøvler er ligesom at købe sneakers, men der ligger meget mere til grunds for det rette valg. Hver fodboldstøvle har sin unikke features og er tilpasset til en bestemt spiller eller position. Når man vælger fodboldstøvler, er det en god ide at spørge sig selv, hvilken type spiller og position man er på banen. På målmands posten har man brug for en fodboldstøvle med præcision og kraft til udspark og små pasninger. En af de Nike fodboldstøvler som passer på målmands posten er Nike Tiempo. Fodboldstøvlen som er kendetegnet som klassiske med læder overdel og som kan klare flere sæsoner. Det ses også at støvlerne oftest tages i brug af defensive spiller heraf Sergio Ramos og Gergard Piqué for at nævne et par. Hvis du er mere typen der vil lave de vigtige tacklinger og holde modstanderen fra feltet, er din position som forsvarspiller. I samme tankegang som målmand, er det også vigtigt at støvlen er slidstærk og holdbar. Der kommer mange dueller og spark på støvlen. Heraf er det vigtigt med et par holdbare Nike fodboldstøvler. Kigger man på back positionen, er der en tildens til hurtige spillere som skal med i angreb. Det betyder fart og acceleration som en Nike fodboldstøvle som Nike Mercurial Superfly kan bidrage med.

På banen længere befinder midtbanespilleren sig som er ham der søger for både at forsvare men også servicere angrebsspilleren med assist. Typen der spiller midtbane kræver præcision, kontrol, kraft og acceleration. Der findes en model som er skabt til midtbanen: Nike Magista fodboldstøvler. Fodboldstøvlen bliver kaldt den ultimative playmaker, da nøgleordene er touch, støtte og kontrol. Helt fremme gemmer angriber og kant spiller sig som skal banke mål ind. For at gøre dette kræver det et kæmpe samspil mellem midtbanen, men det kræver også de rette Nike fodboldstøvler. Den fodboldstøvle som de fleste kender Nike for er Nike Hypervenom samt Nike Mercurial. Begge modeller er i dag en af de mest brugte silhuetter og bæres af kæmpe professionelle fodboldspillere.

Disse topspillere spiller i Nike fodboldstøvler

Alle Nike fodboldstøvler kan bruges af alle positioner, men støvlerne er tiltænkt bestemte positioner. Man bliver ikke en dårligere fodboldspiller at vælge fodboldstøvler til en bestemt plads man ikke selv spiller. Det handler om hvilken fodboldstøvle som sidder godt på ens fødder og føles bekvemt. Efterfølgende når man har mærket støvlerne kan de små detaljer som ekstra lethed, bedre afsæt, flere dupper eller mere støtte til anklerne være næste målsætning. Det er dog ikke alle som vælger deres fodboldstøvler baseret på position og spillespil. Mange herre har et idol eller en fodboldspiller de godt kan lide. Det kan være i sin drømmeklub eller måske i en anden liga. Nike har ligesom adidas og puma indgået et samarbejde med en række topspillere som gør, de spiller i Nike fodboldstøvler. Hvis man er fan af Hypervenom, har man sko som Neymar, Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Robert Lewandowski, Isco spiller i. Foretrækker man at spille med Mercurial, kan man sige man spiller i samme fodboldstøvle som Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Alexis Sánches, Arturo Vidal for at nævne nogle få. Den klassiske fodboldstøvle Magista bliver i dag spillet af vores egen Christian Eriksen, Iniesta, Thiago Silva, Paul Pogba, som må siges at være store stjerner. Nike Tiempo er den sidste fodboldstøvle silhuet som i dag anses for at være retro og klassisk. Modellen spilles af Sergio Ramos, Carlos Tévez, Andrea Pirlo, Francesco Totti.

Kæmpe udvalg af Nike fodboldstøvler til herre

Hvis du ikke har handlet fodboldstøvler før, kan du trygt vælge at købe fra Nike. Som en af de førende sportsbrands i verden indenfor fodbold, er deres fodboldstøvler oftest førstevalg for amatør og professionelle spillere. Det behøver ikke koste en formue at anskaffe sig en fodboldstøvle. Desto højere prisen bliver, desto flere specifikationer har fodboldstøvlen. Hvis du skal begynde på amatør niveau og træner og spiller et par gange om måned, er det ikke nødvendig med topmodellen. Træner og spiller du kamp flere gange om ugen og ønsker du samme feeling som topspillerne, så vil topmodellen indenfor Nike Mercurial, Nike Hypervenom, Nike Tiempo og Nike Magista være at foretrække. Her på siden kan du gå på opdagelse blandt Nike’s topmodeller og fodboldstøvler i Academy, Pro og Elite version. Alle Nike fodboldstøvler til herre er din garanti for et velkendt mærke som altid designer efter bedste kvalitet. Du kan i samme omfang holde dig opdateret med henholdvis AG (egnet til kunststof), FG (Naturlig glasplæne), SG (Soft ground), TF (grusbaner).

Find de nyeste Nike fodboldstøvle til mænd

Hos INTERSPORT ønsker vi at gøre hverdagens atleter til topspillere indenfor deres sportsgren. Indenfor fodbold handler det om den rette påklædning fra sko til tøj til tilbehør. Har du styr på fodboldtøj og fodboldtilbehør kan vi kigge nærmere på Nike fodboldstøvler til herre. Her på siden bliver du præsenteret for de best populære modeller som Nike Hypervenom, Nike Mercurial og Nike Magista, men også klassikere som Nike Tiempo. Nike er et af de brands i verden som gang på gang leverer kvalitets fodboldstøvler med nye teknologier man må eje. På verdensplan er Nike at finde og de største stjerner spiller i deres foretrukne modeller. For at være sikker på din størrelse, kan du besøge en af vores mange INTERSPORT butikker og få ekspertviden. Dette gælder hjælp til størrelse, vedligeholdelse, prisniveau og modeltype. Hvis du tidligere har spillet I Nike fodboldstøvler, kender du din størrelse og kan handle online på INTERSPORT.dk. Om du handler online eller fysisk, tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages byttegaranti.